Kendimi bildim bileli konserlere, tiyatrolara, festivallere katılırım, genelde de belki bir arkadaşımla giderim diye bileti çift alırım, ama nihayetinde sap gibi giderim o etkinliğe. Ya müsait değiller ya şehir dışındalar falan filan. Mesela bu akşam Zakkum konserine çift kişilik biletim var. Yarın Doğu Demirkol stand up'ına, salı günü de harbiye'de tiyatroya gideceğim. Bu tür etkinliklere katılmayı seven yeşillendirsin |
Event buddy arıyorum (İstanbul)
-
-
Zakkum iyi isim
-
Ne isimlere bilet önerdim ama gelen olmadı :/ Haftaya Cheerz Festival var mesela Franz Ferdinand, Kadebostany falan çıkacak
-
Hocam sen adres ver biz böbrekleri gazeteye sarıp gönderelim. -
-
Geleceklerden ücret talep etmiyorum hocam, bilet var zaten, gelen kendi kişisel masraflarını öder sadece
-
Ben genelde beleşe getirmeye çalışıyorum o yüzden çok masraflı olmuyor :) Cheerz Festival'e para bayıldım sadece ona da bi kız arkadaş bulsam on nümero olur.
Ekim ayı için şu an bişey diyemem, müsait olursam neden olmasın ikisini de severim
-
Konser,festival,tiyatro,sinema bağımlılarını anlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Eylül 2022; 20:19:40 > -
-
5 Ekim Çarşamba 20:30'da Galataport'ta ücretsiz Levent Yüksel konseri var, orda olacak varsa beraber takılabiliriz
-
Etkinliklerde tek kalan bir arkadaşım var yönlendirebilirim -
kızsa bana yönlendirebilirsin
-
Hiçbir kadını seninle tanıştırmam -
neden
-
kiz misin
-
Çünkü sen kötü köpeksin -
Olabilir hocam, bu cumartesi Blind adlı mekanda parti var ücretsiz biletim var katılablir dilerse
-
Bu arada benim instagramda etkinlik hesabım var, ücretsiz etkinlik biletleri geliyor, çoğuna gidemiyorum bile. Varsa ilgilenen kullanabilir bu biletleri -
lan nasıl çekilmez pizlik bi adamsan millet parasıyla bile seni çekmeyip bahane uyduruyor.
-
Zonguldakta bir etkinlik için var mı biletin ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- tok karnına içilmesi gereken ilaç aç karnına içilirse ne olur
- pazarda ne satabilirim
- avcılardan beykoz"a nasıl gidilir
- ısırık izi nasıl geçer
- 7 inç kaç cm en boy
- penis nakli
- yeşil nasim
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X