Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş o yukarda verilen siteye gir orada everest h5402 den 2 tane var ekranı aşağıya doğru indirdiğinde 2.sininde linkini görebilirsin onunda fiyatı 225 ytl bunlardan hangisi sorunsuz onu merak ediyorum o yüzden bu soruyu sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Kardeş o yukarda verilen siteye gir orada everest h5402 den 2 tane var ekranı aşağıya doğru indirdiğinde 2.sininde linkini görebilirsin onunda fiyatı 225 ytl bunlardan hangisi sorunsuz onu merak ediyorum o yüzden bu soruyu sordum

Arkadaşım 2 farklı model yok olsa disbırütör firma söylerdi(segment bilgisayar),kaç kez itibata geçtim adamlarla 2 farklı model yok gönül rahatlıgıyla alabilirsin
  • Kardeş yok diyorsun böyle birşey peki verilen linke baktınmı orada everest marka başka bir ses sistemi var hatta fiyatı 225 ytl sen istersen onada bir bak
    quote:

Orjinalden alıntı: Roronoa Zoro

quote:

Kardeş o yukarda verilen siteye gir orada everest h5402 den 2 tane var ekranı aşağıya doğru indirdiğinde 2.sininde linkini görebilirsin onunda fiyatı 225 ytl bunlardan hangisi sorunsuz onu merak ediyorum o yüzden bu soruyu sordum

Arkadaşım 2 farklı model yok olsa disbırütör firma söylerdi(segment bilgisayar),kaç kez itibata geçtim adamlarla 2 farklı model yok gönül rahatlıgıyla alabilirsin
  • addidas link nerede dostum? Ben bulamadımda, yaşlandım mı nedir ciddi ciddi bulamadım link'i :(
  • http://www.shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=133571&CID=3577
    Kardeş bu siteye gir orada benzer ürünler kısmında aynı modelden var birinde silver bilmem ne diyor diğerinde optik filan diyor o yüzden bir de incelemelerde gördüm ama tam model yazmıyor orada bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

addidas link nerede dostum? Ben bulamadımda, yaşlandım mı nedir ciddi ciddi bulamadım link'i :(

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım**
  • Alternatifi oalrak Microlab H500D yi gosterebiliriz sanirsam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

Alternatifi oalrak Microlab H500D yi gosterebiliriz sanirsam..

Evet Microlab H500D dts ve doby digital dekoder var alternatif olabilir

Altdaki resimde optik giriş mevcuddur

Not:Microlab H500 dekodersiz versiyondur sonradan Microlab H500D dekoderli versiyon olarak tekrar piyasaya sürmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 21 Kasım 2008; 23:22:16 >

• quote:

Kardeş yok diyorsun böyle birşey peki verilen linke baktınmı orada everest marka başka bir ses sistemi var hatta fiyatı 225 ytl sen istersen onada bir bak
    quote:

quote:

Arkadaşım verdiğin linke baktım,içinin rahat olması için aç bir konuş baklım ne diyecekler,eyer senin dediğin gibiyse bizde ögrenmiş oluruz

• Tamam kısmetse salı günü arayıp bir öğreneyim çünkü bayağı iyi bir sisteme benziyor çoğu sitede incelemesi yapılmış
    quote:

quote:

Kardeş yok diyorsun böyle birşey peki verilen linke baktınmı orada everest marka başka bir ses sistemi var hatta fiyatı 225 ytl sen istersen onada bir bak
    quote:

quote:

Arkadaşım verdiğin linke baktım,içinin rahat olması için aç bir konuş baklım ne diyecekler,eyer senin dediğin gibiyse bizde ögrenmiş oluruz

• http://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=103830&CID=3577

http://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=133571&CID=3577

arkadaşlar bu ikisi arasındaki farkı bulamadım. anlayan varsa bi bakabilir mi?
  • set sahibi arkadaşlar, kutunun içinden çıkan kabloların tamamının resimlerini koymanız mümkün mü? laptopta kullanacağım sistemi ve çıkan kablolar önemli
  • bu everesti istanbulda nerden alabilirim?
  • hopelörlerde duvara asmak için aparat var mı acaba?
  • Bu ürünü, bugün aldım piyasada 372 YTL ye bile satanlar var. Bakırköy EVKUR dan sadece 136 YTL ye aldım, inanılır gibi değil optik girişli ve 136 YTL Kutu içinden optik toslink kablo bile çıktı.Hoparlör kablolarının haricinde bir adet optik kablo, bir adet bir ucu kırmızı,diğer ucu beyaz RCA ses kablosu birde yanılmıyorsam o kabloyu kullanma gereğini bu güne kadar hiç duymadım coax digital kablo var.
    Başka kablolarla hiç uğraşmadım optik kabloyu digital uydu alıcımın spdif çıkışından Everest H5402 nin optik girişine taktım tv kanallarından bu kadar güzel ses geleceğine söyleseler inanmazdım super başka birşey denemez.500-600 YTL ye mal olabilecek bu ihtiyacım çok cüzi bir rakama halloldu.

Duvara asma aparatı yok ama spk ların arkasında vida şeklinde yuvalar mevcut.Kutunun içinden çıkan hoparlör kablolarının dışında çıkan kabloların şekli bu tarz.

OPTİK KABLO

2RCA KABLO

BİRDE BU KABLO ALTIN UÇLU FALAN DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif -- 15 Aralık 2008; 21:17:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Atif

Bu ürünü, bugün aldım piyasada 372 YTL ye bile satanlar var. Bakırköy EVKUR dan sadece 136 YTL ye aldım, inanılır gibi değil optik girişli ve 136 YTL Kutu içinden optik toslink kablo bile çıktı.Hoparlör kablolarının haricinde bir adet optik kablo, bir adet bir ucu kırmızı,diğer ucu beyaz RCA ses kablosu birde yanılmıyorsam o kabloyu kullanma gereğini bu güne kadar hiç duymadım coax digital kablo var.
    Başka kablolarla hiç uğraşmadım optik kabloyu digital uydu alıcımın spdif çıkışından Everest H5402 nin optik girişine taktım tv kanallarından bu kadar güzel ses geleceğine söyleseler inanmazdım super başka birşey denemez.500-600 YTL ye mal olabilecek bu ihtiyacım çok cüzi bir rakama halloldu.

Duvara asma aparatı yok ama spk ların arkasında vida şeklinde yuvalar mevcut.Kutunun içinden çıkan hoparlör kablolarının dışında çıkan kabloların şekli bu tarz.

OPTİK KABLO

2RCA KABLO

hayırlı olsun . güle güle kullan. yakın zamanda ben de almayı planlıyorum. vide şeklinde yuvalar mevcut ise duvara çivi çakılıp o şekilde duvara monte edilebilir. bilgilendirme için teşekkürler. ayrıca şunu merak ediyorum. o optik kablonun ucunda bilgisayarın normal kulaklık girişine takmak için aparat var mı. ben laptopun sp/dif çıkışını kullanarak kullanacağım çünkü. yok ise bi de o parçadan bulmam gerekecek

not: ayrıca evkura uğrayabilirsen nettten alışveriş yapılabiliyor muyuz sorabilir misin? ( çok şey istedim sanırım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 16 Aralık 2008; 0:28:08 >

• quote:

Bu ürünü, bugün aldım piyasada 372 YTL ye bile satanlar var. Bakırköy EVKUR dan sadece 136 YTL ye aldım, inanılır gibi değil optik girişli ve 136 YTL Kutu içinden optik toslink kablo bile çıktı.Hoparlör kablolarının haricinde bir adet optik kablo, bir adet bir ucu kırmızı,diğer ucu beyaz RCA ses kablosu birde yanılmıyorsam o kabloyu kullanma gereğini bu güne kadar hiç duymadım coax digital kablo var.

OPTİK KABLO

2RCA KABLO

Wallaa ben Antalya evkur mağzasına sordum bu gün 230 ytl dediler bu nasıl iş anlamadım sen 136 diyorsun burdaki 230 bu kadar fark olur mu walla yarın bi tel açıp sorucam nedir diyee çok saçma geldi
    inşallah internet üzerinden sipariş veriliyordurda alabilirim

• Tüm samimiyetimle söylüyorum dün kredi kartı ile tek çekim 136 YTL ye aldım 6 taksitli olursa 150 YTL dediler.reyon görevlisi çok şanslı olduğumu da söyledi ellerindeki tek ürünmüş, bayramdan önce Şişli EVKUR a sormuştum biz bu ürünleri şu an satmıyoruz dediler. Ama Bakırköy EVKUR da 136 YTL ye buldum ürünü bulma şansı var ama bu fiyatlara başka yerde nasıl bulunur bilmiyorum açıkçası.
    Size iki adet link veriyorum bu fiyatlara bakın birde EVKUR'un fiyatlarına bakın.Toplu aldıklarından ucuza geldiklerini söylediler.

FİYAT BUARADA ABARTILI GELDİ BANA
    BURADA 226 YTL YE SATILIYOR

Optik kablonun başka biraparatı veya çeviricisi yok kutu içinde.

Bu kablo işini görür bir ucu 3,5mm jack diğer ucu 2RCA kırmızı beyaz, 3,5 mm lik kısmını laptop un kulaklık çıkışına 2RCA yıda EVEREST H5402 nin AUX girişine kırmızıyı kırmızıya beyazı beyaza bağlarsın olur biter.5 metre olanı şu an Karaköy de 7 YTL ye satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif -- 19 Aralık 2008; 20:57:29 >

• quote:

Tüm samimiyetimle söylüyorum dün kredi kartı ile tek çekim 136 YTL ye aldım 6 taksitli olursa 150 YTL dediler.reyon görevlisi çok şanslı olduğumu da söyledi ellerindeki tek ürünmüş, bayramdan önce Şişli EVKUR a sormuştum biz bu ürünleri şu an satmıyoruz dediler. Ama Bakırköy EVKUR da 136 YTL ye buldum ürünü bulma şansı var ama bu fiyatlara başka yerde nasıl bulunur bilmiyorum açıkçası.
    Size iki adet link veriyorum bu fiyatlara bakın birde EVKUR'un fiyatlarına bakın.Toplu aldıklarından ucuza geldiklerini söylediler.

BURDA 372 YTL YE SATILIYOR

BURADA 226 YTL YE SATILIYOR

Optik kablonun başka biraparatı veya çeviricisi yok kutu içinde.

Bu kablo işini görür bir ucu 3,5mm jack diğer ucu 2RCA kırmızı beyaz, 3,5 mm lik kısmını laptop un kulaklık çıkışına 2RCA yıda EVEREST H5402 nin AUX girişine kırmızıyı kırmızıya beyazı beyaza bağlarsın olur biter.5 metre olanı şu an Karaköy de 7 YTL ye satılıyor.

bn bu kablo ile sp/dif i kullanrak 5,1 ses alabilir miyim ki ?

• Bu kablo ile spdif kullanarak 5+1 ses alınamaz.SPK lardan ses gelir ama 5+1 ses kalitesi tam sağlanmaz.Laptop ta spdif çıkış nasıl kullalnılıyor hiç görmedim ama mutlaka bir çevirici olması gerekir.Digital uydu alıcımın spdif optik çıkışı var ben oraya bağladım TV yayınlarının daha kaliteli bir sesle dinleyebiliyorum zaten 5+1 ses yayın yapan birkaç yabancı kanal var.Ben kendi laptopumla resimdeki kablo ile bağlanıyorum.
    coax çıkış varsa coax girişe bağlanmalı, optik se çıkış ,optik girişe bağlanmalı yoksa ses alamazsınız iki tür digital giriş var optik ve coax giriş... optik digital de ses kalitesi daha iyidir ses kaybı yaşanmaz. Coax optikten daha düşük kalitededir.
    Ben Türkiye de optik to coax olan bir çevirici görmedim yurtdışında var 17 dolar gibi fiyatı digital girişleri birbirine dönüştürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif -- 16 Aralık 2008; 12:10:19 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.