Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bu sinema sistemini ankarada nerden bulabilirim beni baya etkiledi bunu almam lasım
  • İyi günlerde kullan dostum bazen böyle şahsen benim hiç beklemediğim markaların çok başarılı çalışmaları oluyor. Seninkide anllatığın kadarıyla bunlardan biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

dostum bu sinema sistemini ankarada nerden bulabilirim beni baya etkiledi bunu almam lasım

İnternetten birçok siteden alabilirsin. Eğer elden almak istiyorsan Ankara daki bilgisayar firmalarına sorarsan listelerinde olmasa bile toptancılardan temin edebilirler. (Ben öyle yapmıştım)
  • xantia dostum sen Ankara'da hangi firmadan aldın? isim ve adres verebilirmisin?.teşeşkkürler..
  • bu sistemi laptopta nasıl kullanabilriiz?? sanırım laptopta optik çıkış var (s/pdif). alsak bir sorun olur mu? 5+1 olarak kullanabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökhanuysal

xantia dostum sen Ankara'da hangi firmadan aldın? isim ve adres verebilirmisin?.teşeşkkürler..

Ben Ankara dan almadım ama dediğim yöntemle ordan da temin edebilirsiniz. Firmaların listelerinde olmasada temin ediyorlar. Distiribütör Segment Bilgisayar. Bir çok yere sormanda fayda var çünkü fiyat farkı çok oluyor. Ben dolar düşükken almıştım 200 küsür ytl fiyat verende oldu ama ben 10 taksit 120 ytl ye almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

bu sistemi laptopta nasıl kullanabilriiz?? sanırım laptopta optik çıkış var (s/pdif). alsak bir sorun olur mu? 5+1 olarak kullanabilir miyiz?

s/pdif çıkış varsa rahatlıkla digital aktarım yaparak kullanılır.
  • eet bilgisayarın özelliklerinde yazıyor.^^ sp/dif (optical) ^^ yazıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

eet bilgisayarın özelliklerinde yazıyor.^^ sp/dif (optical) ^^ yazıyo

sanırım bu başlıktaki kablo ve dönüştürücüler işini görür.

http://forum.donanimhaber.com/m_26865187/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: lostjack

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım**

Setin dijital girişleri

Hocam burdaki optik giriş nasıl bi giriştir böyle.
    Buraya optik kabloyu nasıl bağlayacaz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 6 Kasım 2008; 13:50:20 >
  • optik girişteki o çıkıntı gibi dalga aslında kapak, onu çekince açılıyor
  • Tamam hocam. Yani buraya normal optik kabloyu bağlayabilir miyiz iki tarafı aynı olandan.
    Mesela ps3ten direk bağlayabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmeteyup

Tamam hocam. Yani buraya normal optik kabloyu bağlayabilir miyiz iki tarafı aynı olandan.
    Mesela ps3ten direk bağlayabilir miyiz?

Ps3 ün optic çıkıştan aynen dediğin gibi Everest in optik girişe bağladınmı içinden çıkan kabloyu işlem tamamdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xantia

Ps3 ün optic çıkıştan aynen dediğin gibi Everest in optik girişe bağladınmı içinden çıkan kabloyu işlem tamamdır.

Eyvallah hocam.
    İlk fırsatta alacam o zaman inşallah.
    Linkte 172 liraya buldum. Daha uygun bulabilir miyim acaba?
    http://www.shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=133571&CID=3577
  • quote:

quote:

Eyvallah hocam.

way 172 lira çok güzelmiş ben 320ye görmüşitüm

• quote:

Orjinalden alıntı: Garen Yöndem

quote:

quote:

Eyvallah hocam.

way 172 lira çok güzelmiş ben 320ye görmüşitüm

Mevcut kurlarla fiyat uygun gibi duruyor. Ben alırkende 270-280 fiyat çekenler olmuştu. (Eski kurdan 120 ye aldım. Peşinde 100 ytl ye alan arkadaşlar var)

• quote:

Mevcut kurlarla fiyat uygun gibi duruyor. Ben alırkende 270-280 fiyat çekenler olmuştu. (Eski kurdan 120 ye aldım. Peşinde 100 ytl ye alan arkadaşlar var)

Yani bu fiyat uygun diyorsunuz.
    Alayım hemen
  • Arkadaşlar bende bu ses sisteminden istiyorum samsunda her yere baktım yok 5 tane ps3 oyunumla takasa girdim ses sistemi karşılıgı
    Linkinide verim belki talip çıkarhttp://forum.donanimhaber.com/m_27887437/mpage_1/key_//tm.htm#27887437,

Bütün ses sistemi alan arkadaşlarıma hayırlı olsun ses sistemleri
  • Beyler dikkat ettiyseniz o sistemden 2 tane satılıyor birinin fiyatı 225 diğeri ise 190 sanırım 225 ytl olanı yeni modeli yani ilk girişte meydana gelen ses kesintisi bu modelde yok sanırım içinizde bu konuda net bir bilgisi olanınız var mı ya...
  • biri resimler yüklesin ya ben birbirinden farklı 2 model bulamadım aynı isimde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.