Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Atif

Bu kablo ile spdif kullanarak 5+1 ses alınamaz.SPK lardan ses gelir ama 5+1 ses kalitesi tam sağlanmaz.Laptop ta spdif çıkış nasıl kullalnılıyor hiç görmedim ama mutlaka bir çevirici olması gerekir.Digital uydu alıcımın spdif optik çıkışı var ben oraya bağladım TV yayınlarının daha kaliteli bir sesle dinleyebiliyorum zaten 5+1 ses yayın yapan birkaç yabancı kanal var.Ben kendi laptopumla resimdeki kablo ile bağlanıyorum.
    coax çıkış varsa coax girişe bağlanmalı, optik se çıkış ,optik girişe bağlanmalı yoksa ses alamazsınız iki tür digital giriş var optik ve coax giriş... optik digital de ses kalitesi daha iyidir ses kaybı yaşanmaz. Coax optikten daha düşük kalitededir.
    Ben Türkiye de optik to coax olan bir çevirici görmedim yurtdışında var 17 dolar gibi fiyatı digital girişleri birbirine dönüştürüyor.

daha önce bi kou açmıştım ve laptoptan 5.1 ses alınabiliniyor. sp/dif çıkış var optik kablo kullanılıyor. ama onun ucuna aparat gerekiyor. o aparttan bulabilirsen sen de laptop da 5.1 ses alırsın. tabi laptobunda sp/dif çıkış varsa. çok büyük ihtimalle de vardır.
    burdan bakabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_27550576/tm.htm

• Benim gösterdiğim kablo bir ucu 3,5 mm jacklı stero kablo.O yüzden bu kabloyla gerçek 5+1 digital sesalınmaz diye belirtmek istedim.Optik kablonun ucuna taklacak bir mini jack ile laptopların kulaklık çıkışından digital ses alınabiliyorsa yapılabileceğini sanıyorum ama ben hiç denemedim.Laptopların spdif çıkışı tam olarak hangisi bu çıkış optik mi. Benim laptopta 3 tane çıkış mevcut ve 5+1 ide destekliyor.Kulaklık çıkışı var mikrofon çıkışı var birde hoparlör çıkışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif -- 16 Aralık 2008; 14:27:35 >
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 seneden beri bu ses sistemini kullanıyorum.Hiç bir problem çıkarmadı.O\B ses kartı ile bile çok iyi bir performansı var.Ben yaklaşık bir sene boyunca O\B ses kartım ile kullandım.Sonra Creative Sound Blaster Audigy Value aldım. coax bağlantı ile kulanıyorum.Tek kelime ile muhteşem..Kesinlikle tavsiye ediyorum.Yalnız Coax beya optik bağlantı ile kullanacak arkadaşlar bağlantı kablosonu kaliteli bir marka alın derim.Ben Acoustic Research ve Bandridge Coax kablo kullanıyorum. Sony dvd playerime de bağladım.Tek coax kablo ile kristal berraklığında ses alıyorum.Son söz olarak düşünmeden alın derim.
  • 1,5 ay önce ELEKTROWORLD mağazalarndan BELKİN marka 1 metre optik kablo almıştım. Fiyatı 12 ytl idi.Everest H5402 aldığımda kutunun içinde optik kablo vardı. Hiçbir problem ve sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif -- 18 Aralık 2008; 21:55:50 >
  • Atif hocam merhaba, bu ürün Bakırköy ev-kur'da tek miydi? Stokları mevcut mu? Çok almak istiyorum. Bir ev-kur mağazasında bulabilirsen alıcam muhakkak,
    Çok teşekkürler
  • Bakırköy EVKUR da tekti bu ürün direk reyona gittim EVEREST H5402 varmı dedim vitrini gösterdi şu an çalan sistem bu dedi uzun zamandır depoda duruyordu 2 gün önce depodan çıkardım dedi. açılmış paketi tekrar sardırdım o şekilde aldım tek çekim 136 YTL ye aldım 6 taksitli 150, 12 taksitli 170 ytl istediler. Evkur internet üzerinden satış yapmıyor ama web sayfalarını ziyaret ederseniz bütün şubelerin telefonları var ordan bilgi alabilirsiniz.

TÜMÜ EVEREST H5402 AMA FİYATLAR DEĞİŞİK GERİSİ SİZE KALMIŞ

MECİDİYEKÖY de 221 YTL

363 YTL KOYSEPETE

ALCAMSATCAM 185 YTL

203 YTL

EVKURLARDA bulamazsanız buralara bakabilirsiniz bu ürünü EVKURUN 136 YTL sinin dışında en ucuz 185 YTL ye alabilirsiniz.

• Çok teşekkürler bilgi için
  • Ürünü aldım, ancak ps3'teki performansını beğenmedim.
    Açıkçası tvnin performansı daha iyiydi. ( optik bağlantı yaptım) (tv w4500)
    Umarım filmlerde daha iyi bir performans verir.
    130 liraya bu kadar oluyor sanırım.
    Kesinlikle müzik dinlenmez , 2+1'imi kullanmaya devam edeceğim.
    Sadece filmlerde optik çıkışla DTS veya Dolby desteklediği için tercih edilebilir. Bu fiyata dts çözen başka bir ürün bulmak imkansız.
  • Bende bu ürünü almış bugün itibariyle almış durumdayım arkadaşlar evkurdan öğlen aldım vitrinde duruyordu. ne kadar dedim. 181 ytl dediler. İstanbulda arkadaşım 136 almış dedim o nakit almıştır dedi. Yani ne koparırsam kar hesabıı nakit fiyatını hiç söylemiyor. neyse tamam nakit alcam dedim ve aldım. depoları biraz karışıkmış kutusunu bulamadılar. Biz bulunca size haber verelim dediler tamam dedim akşam aradılar tamam ürününüzü alabilirsiniz diyee gittim aldım. Gece daha yeni kurduğum için sesini tam açamıyorum şu an 30. seviye dijital bağlantılı şeklinde kullanıyorum gece apartman olduğu için komşuları rahatsız etmemek gerekir neyse sabah gerçek performansını görücez şu an bi yorum yapamıyorum iyi kötü diyee

• quote:

Orjinalden alıntı: WeLLeT007

Bende bu ürünü almış bugün itibariyle almış durumdayım arkadaşlar evkurdan öğlen aldım vitrinde duruyordu. ne kadar dedim. 181 ytl dediler. İstanbulda arkadaşım 136 almış dedim o nakit almıştır dedi. Yani ne koparırsam kar hesabıı nakit fiyatını hiç söylemiyor. neyse tamam nakit alcam dedim ve aldım. depoları biraz karışıkmış kutusunu bulamadılar. Biz bulunca size haber verelim dediler tamam dedim akşam aradılar tamam ürününüzü alabilirsiniz diyee gittim aldım. Gece daha yeni kurduğum için sesini tam açamıyorum şu an 30. seviye dijital bağlantılı şeklinde kullanıyorum gece apartman olduğu için komşuları rahatsız etmemek gerekir neyse sabah gerçek performansını görücez şu an bi yorum yapamıyorum iyi kötü diyee

dört gözle bekliyorum ilk izlenimlerini.

• bu ürünü istanbul anadolu yakasından en ucuz nereden alabilirim?
  • Anadolu yakasında Ümraniye Evkur'un ellerinde olmamasına rağmen departman yetkilisi yardımcı oldu ve Kadıköy ve Üsküdar 2 'de bulunduğunu söyledi. Ancak Kadıköy'deki son teşhir ürünüydü ve artık yok :) Ümraniye Evkur 129 YTL ye KK tek cekim satis gerceklestirdi. Bence en yakın Evkur'a gidip ürünü sorun ve nerelerde olduğunu sordurun en iyi ve ucuz çözüm bu.
  • f/p olarak güzel bir ürüne benziyor...
    kullanan arkadaşlar oyunlarda nasıl acaba performansı...ps3 te falan...
  • Bursa Ulucaminin ordaki evkurdan tek çekim 115 ytl ye temin edildi. Sağolsun bir arkadaşım ordan ürünü alarak bana kargoladı. KIsmetse pazartesi elimde olacak. Bir inceleme de ben sunmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 3 Ocak 2009; 13:14:42 >
  • izmirden alan var mı acaba? varsa neresi
  • öncelikle hayırlı olsn son derecek güzel bir açıklama getirmissin saol
  • Ürün elime ulaştı gayet güzel gibi. Tam yorumlarımı optik bağlantıyı yaptıktan sonra yazacağım. İçinden optik kablo çıkıyor lakin dizüstüne bağlamak için resimdeki gibi bir çeşit ara parça gerekiyor.
     Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım**

Nette bir tek gold bilgisayarda o parçayı gördüm. Adresi aşağıda. Fiyat olarak 9 ytl gözüküyor.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=79662

Daha sonra araştırırken Darty'de Thomson KHC008 optik kabloyu gördüm. Yanında iki uç içinde adaptör var gözküyor. 19.90'a onu sipariş ettim. Bu gün kargoya verildi yarın elimde olacak. Ürünün resmi:
     Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım**

• arkadşalar kablo uzunluklarını yazabilir misiniz?
  • sistemi kullanlar foruma hiç girmiyor heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

sistemi kullanlar foruma hiç girmiyor heralde

Bir önceki mesajında kablo uzunluklarını sormuşsun. Şimdi işyerinde olduğum için net birşey diyemem. Yalnız kabloları iki ucundada jack olan tipte değil. Kabloların bir ucu (sub a giren) jack li. Diğer ucu da ,açık bırakılmış kablo. Uyduların arkalarında kabloları takmak için mandallar vara oraya kabloyu sıkıştırıyorsun. Yani kablo uzatmak çokta problem değil.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.