Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 12 metrekarelik odam içim 5+1 set arıyordum. Gönül Z5500'den yana lakin hem odanın küçük olması hem de apartman dairesi olması yüzünden açıkçası z5500 ün bana fazla geleceğini düşünüyordum. Bir de dizüstü kullandığım için optik çıkışı kullanmam gerekiyor 5+1 için. Bu set neredeyse tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.
  • Şu bahsi geçen, mono dönüştürücünün resmini görebilir miyiz acaba dostlarım, anlatamadım adamlara bir tülür :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

Şu bahsi geçen, mono dönüştürücünün resmini görebilir miyiz acaba dostlarım, anlatamadım adamlara bir tülür :(

Dostum onu bende anlatamadım kimse bilmiyor ne olduğunu. Bende ilk izinli günümde (hala gidemedim) ya karşıya geçeceğim yada doğubanka gideceğim ama anlaşılan başka yerdede yok. Alpxtreme arkadaş bilgi sahibi bu konuda;
    http://forum.donanimhaber.com/m_26792113/tm.htm bu linki incele istersen

Orjinalden alıntı: alpxtreme

Galiba istanbulda oturuyorsun. Şayet öyle ise ; avrupa yakasında isen doğubank 1 . katda ön kapıdan girişte solda bir elektronikçi var , galiba numarası 25 di (doğubankta yok yok zaten ). Anadolu yakasında isen kadıköyde bulabilirsin. Birde ali samiyen stadı karşısındaki bilgisayarcılardada var.
    Kabloyu bulma sorun değil zaten teknosa,bimeks,vatancomputer gibi teknoloji marketlerindede mevcut. Önemli olan mono dönüştürücüsünü bulmak bunlarıda teknoloji marketleri hariç diğer saydığım yerlerde rahatça bulabilirsin.

NOT: Monıo dönüştürücünün resmini cep telefonuna koyp götürürsen daha hızlı bulabilrisin. Zaten çoğu kişi ne demek istediğini anlamayacaklar .

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım**

Bu arada ses sistemini aldın galiba hayırlı olsun. Setle ilgili seninde görüşlerini almak isterim kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostjack -- 7 Ekim 2008; 22:41:44 >

• Hala insan gibi bir fiyata bulamadığımdan alamadım dostum. EVKUR burada rezalet. Çok çok afedersiniz EŞŞEK kadar kocaman mağaza, toplasan 2 kişi yoktur işinin ehli yardımcı olabilecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

Hala insan gibi bir fiyata bulamadığımdan alamadım dostum. EVKUR burada rezalet. Çok çok afedersiniz EŞŞEK kadar kocaman mağaza, toplasan 2 kişi yoktur işinin ehli yardımcı olabilecek...

Dostum açık konuşursak evkurla kimsenin arası iyi değil ama sen aldığın fiyata bak gerisini boşver teknik destek ve sorularını bu forum varken başka birilerine ihtiyacın yok inan. Sen daha uygun fiyata bulabilirsen başka yerden al ama hiç kasma derim sana sen al oradan sistemi geri kalanı çözeriz inş.
  • Evkurdan 100 YTL ye mi ? Yarın hemen evkura gidip bakıyorum varsa alıyorum İncelem için teşekkürler
  • BANA BU ÜRÜN LAZIM NERDEN ALIRIM ARKADAŞLARIM
  • aldım gitti
  • @defected
    hayırlı olsun. sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

aldım gitti

Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan. Yorum ve izlenimlerini merakla bekliyoruz.
  • quote:

aldım gitti

hayırlı olsun siz kaça aldınız
  • arkadaş galiba almamış bu fiyata alırım demek istemiş
  • Aldım. Peşin 175ytl'ydi. 6 taksit 190ytl'ye geldi. Ürün elime geçmedi daha cumartesi gecesi verdim siparişi. Aldığımda fikirlerimi paylaşırım burada Sizlerede teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 13 Ekim 2008; 20:26:02 >
  • 100ytl ye beklemediğin bi performans almışsın..Hayırlı olsun..
  • Arkadaşlar şu sitede buldum bende sistemihttp://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=133571 acaba site güvenilirmi visa kartla ödeme yapacagım için sordum bilginiz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roronoa Zoro

Arkadaşlar şu sitede buldum bende sistemihttp://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=133571 acaba site güvenilirmi visa kartla ödeme yapacagım için sordum bilginiz varmı

oraya bende baktımda alana kadar 50 tane soru soruyo saçma sapan bi türlü alamadım sayfaları sürekli ahta veriyor falan...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Roronoa Zoro

Arkadaşlar şu sitede buldum bende sistemihttp://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=133571 acaba site güvenilirmi visa kartla ödeme yapacagım için sordum bilginiz varmı

oraya bende baktımda alana kadar 50 tane soru soruyo saçma sapan bi türlü alamadım sayfaları sürekli ahta veriyor falan...

Evet aynen dediğin gibi sürekli bir hata mesajı var kredi kartla alıcam sürekli hata yaptınız diyor bende ordan almaya vaz geçtim Samsundan bakacaz artık

• Bu aleti almaya niyetlenen kişiler imkanları varsa deneyerek almayı düşünsünler altıüstü everestten bahsediyoruz hayal kırıklığı yaşamamak adına.

ek olarak yukardaki resimlerde sub masanın üstünde görünüyor ne işi var orda
  • demek 100 ytlye aldın hea? Vay be bize denk gelmiyoki abicim.Hayırlı olsun bu arada fiyatı görünce mesaj atayım dedim
  • DVD ya da DIVX Player'da deneyen oldu mu ? Optik,koaksiyel çıkışlardan direk 5.1 çözebiliyor mu , ac3 , dolby ,dts dekoderleri ihtiva ettiği soyleniyor. Dogru mu ? deneyen gozuyle goren, kulağıyla duyan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.