Şimdi Ara

Everest DLM-355 donma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fareyi iki yıldan fazla süredir kullanıyorum. Malzeme deformasyonu ve müthiş kir tutuculuğu dışında pek bir sıkıntısını görmemiştim ancak görünüşe göre içindeki çipte sıkıntı var. 1-2 saniyelik donma ardından LED ışığının kapanıp açıldığını fark ettim.
    Sorun genelde oyun oynarken bilgisayara yüklenildiğinde oluyor, FPS oynarken kendine baya sövdürtüyor ancak masaüstünde iken de olmaya başladı ben de bir araştırayım dedim.

Denediğim şeyler:
    -Güç yönetiminden askıya almayı kapatma
    -USB girişini değiştirme
    -USBDeview programında USB nin bağlantı kesilmesini kontrol etme
    -Driver silip kurma
    -BIOS ayarlarından USB ile ilgili ayarları kontrol etme (zaten USB ayarı yoktu)

Son noktayı da fare değiştirerek koydum, elimdeki bir kablosuz fare ile 1-2 saat kadar CS oynamama rağmen bir kere bile takılmadı. Everest olsaydı her raund en az 1-2 kere takılırdı.
    İnternette bununla alakalı tek bir sorun bile görmedim, başka farelerin takılma sorunları oluyor ancak sebebi genelde farklı şeyler.
    Yeni fare alma zamanı sanırım...

• bende bundan kullanıyorum 2 yıl oldu sanırım. Henüz bahsettiğin problem ile hiç karşılaşmadım. genel bir problem değil sanırım. bu da senin şansına. Bence içini aç güzel bir temizle. Zaten umudu kesmişsin en kötü ihtimal içinde ne var diye bakmış olursun. optik okuyucuyu felan bir sil belki düzelir.
  • Optik okuyucuda sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü her takıldiğında led bir anlık sönüyor. Belki darbelerden dolayı anakartında sorun olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.