Şimdi Ara

Everest Sıcaklık ölcme YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada$lar, everest programı iLe isLemci sıcaklıgını göremiyrum.. YAda ben mi buLamiyorum ? yardımcı olabilirmisiniz? Sıcaklıkla alakali birsey yok, anakart'im in desteklememe gibi bir olayi soz konusumudur? yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim..

• Everest'e giriyorsun.Solda ''Bilgisayar'' sekmesi var onun yanında ''+'' işareti olacak ona basacan altta çıkan bölmede ''algılayıcılar''a basacan ve sistemindeki tüm parçaların sıcaklığı gözükecek.Bu kadar.
    Eğer yine olmazsa sistemini yaz.Belki parçaların ısı algılayıcıları yoktur.
  • Cok tesekkur ederim arkada$im.. Farketmemeişim orasini cok saoL yardımın icin.. ßir soru daha sorabilirmiyim ?
  • Rica ederim.Buyur sor.
  • Eyw, saoLasin.. (: ßak abicim, 2 gün önce E 7400 isLemcim vardi.. o/c'den pek anlamadıgım icin,,Onu Aı suite Pc suite programlariyla oc yaptim.. 2.8'den 3.2 ye cıkdi.. Dun aksam E7400 cikarip direk, Q8200 isLemci takdım..Ama simdi Aı suite vs programları kuramiyorum. HAta veriyor? Anakart isLemciyi tanıyor.. Bir sorun yok fakat, Dediğim gibi, Aı suite, Pc probe gibi programları kuramiyorum.. "EaccessViolition" sekLinde hata veriyor.. Bunu nedeni nedir ? tekrar format mi atmam gerekiyor ?
  • Bak güzel kardeşim programlarla o/c yapmak sağlıklı ve çokta verimli olmaz.En iyisi BIOS'tan korkmadan bir şekilde azar azar FSB'yi artırıp güzelce o/c yapmaktır.Ben o dediğin programları bilmiyorum o yüzden birşey söyleyemem.OverClock ve Soğutma bölümünde ''OverClock nedir nasıl yapılır?'' diye bir üst konu var.Orayı dikkatlice okursan daha iyi o/c yaparsın hem de daha yüksek saat hızlarına ulaşırsın.

Ayrıca şunu da belirtmek gerekiyor;
    E7400 çok iyi o/c olur.
    Ama Q8xxx serisi Q6600 ve Q9xxx serisi kadar iyi o/c olmuyor maalesef.Ama yine de o/c yapabilirsin.
  • arkadaslar benim pc casper t5850 windows 7 kullanıyorum normal sıcaklık nasıl olmalı pc de şimdiden teşkkürler
  • everest 5 kullanıyorum ama system trayde sıcaklık değerleri çıkmıyor. NAsıl yapabilirim?
  • CPU 12C
    CPU1 34C
    CPU2 30C
    GPU dioda 43C
    Harddisk 17C

iyimi bunlar?
  • 12 derece cpu da ilk kez görüyorum.Yanlış yazmış olmayasın.
  • benim hard disk 30 35 derece vay be :D cpu yanlıştır kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizimm

CPU 12C
    CPU1 34C
    CPU2 30C
    GPU dioda 43C
    Harddisk 17C

iyimi bunlar?

bunlar ne ya pc buzdolabında mı çalışıyo ? benim pc boşda 50c oyunda 103 oluyo :D
  • :D ahah valla hocam öyle çalışyordu makina 2 sene önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.