Şimdi Ara

Evereste karşı neden önyargılıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl yaz aylarında bir bilgisayar topladım. İdareten de klavye mouse aldım everestten. Parçalar gerçekten kalitesiz duruyordu ama bir yıla yakın idare etti. Şimdi Logitech G103 ve G300S aldım (hem ekonomik hem de üst modelleriyle başarılı olacak kadar iyi bir oyuncu olmadığım için). Mousepad arayışına girdim. çok mousepad aradım ama fiyatlar uçuktu gerçekten. Ben de mouseun altının çizildiğini farkedince 25 liraya everest x7 mousenu aldım. içinden mousepad çıkıyor sıkışınca da mouse kullanırım diye. ama mouse o kadar fena çıkmadı. hele fiyatına kıyasla müthiş diyebilirim. Acaba diyorum bu kötü dediğimiz markaya haksızlık mı ediyoruz? Şimdi boş kasa alacağım everest rampage kasa düşündüm ama fiyatı zalman 3'e yakın olunca gerek yok dedim. Siz ne düşünüyorsunuz everest markasıyla ilgili? F/P olarak çok kötü değil diyorum ben. Mouse da kardeşime verdim zaten çılgın attı

• Yazılacak o kadar şey varki........Üşendiğim için yazmıyorum. Everest'in fiyatına göre çıkardığı en iyi ürün Kb-r8 adlı klavyesi. Onun dışında boş bir marka.
  • 6 yıldır everestin güç kaynağını kullanıyorum hala taş gibi çalışıyor Geçen kuzen logitech kulaklık aldı 2 gün sonra bozuldu. Şans işi biraz
  • Genel olarak dandirik mal üretiyorlar. Ucuz olsun diye bir şeyler eksik oluyor, o da kısa süre sonra soruna neden oluyor. Frisby'nin bir tık üstü işte. Fiyatı yükselttiklerinde de Logitech, Corsair, Cooler Master gibi markalar var ki Everest falan bırakmaz bunlar. Yavaş yavaş oluyor o marka algısı. Piyasaya çok alt kitleye hitap ederek girdiler, sonra da toparlayamadılar.
  • everestin power sub var 1999 2000 yılınca babam almıştı 16 senelik bir 450 wat power ve 24 saat kulanılıyordu dukkandaki bilgisarında şuanda halen kulanılıyor ne tamir gördü nede fanı değişti
  • Everest üretmiyor, markasız çin ürünlerine marka yapıştırıyor sadece.
  • ÖN YARGILAR İNSANLARA HERZAMAN ZARAR VERİR.

GAMİNG TURNUVLARA KATILIYORSANIZ VEYA GAMEX GİBİ BÜYÜK FUARLARA KATILIYORSANIZ.
    EVERESTİN RAMPAGE SERİLERİNİ NEKARDAR FARKLI OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ. VEYA BU ÜRÜNLERİN TEŞHİRLERİNİN SERGİLENDİĞİ
    VATAN GOLD MEDİA MARK V.B YERLERE GİTTİĞİNİZDE BU ÜRÜNLERİN TEŞİRLERİ OLUYOR ORADAN KIYASLAMALAR YAPABİLİRSİNİZ.
    KULAKLIK STANTLARINDA KULAKLIKLARINI DİNLEYİN KLAVYE VE MOUSELERE DOKUNUN KESİNLİKLE ÖNYARGILARINIZI KIRARSINIZ ZİRA BEN KIRDIM.

HAYATDA DA BU BÖYLEDİR MİSAL VW CİTROEN VEYA RENAULT A GÖRE ÇOK DAHA MARKADIR İYİDİR. AMA HİÇ BİR ZAMAN BİR POLO MEGANGE VEYA C5 DEN İYİ OLMAZ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dihaş

Everest üretmiyor, markasız çin ürünlerine marka yapıştırıyor sadece.

Olay tamamen bundan ibaret.
  • melodica M kullanıcısına yanıt
    ön yargılı yaklaişmıyorum kardeşim şimdiye kadar 3 tane everest klavye aldım 6 ay sonra bozuluyo ama kasa güç kaynagı dahil everest 2010 dan beri kullanıyom hala iyi. ama kesinlikle everes marka klavye mause almayın aldırmayın. vatandan inca klavye alıdm o bile evrestten kaliteli çıktı 1 seneden fazla kullandım daha taş gibiydi ama hafif yazıları silndi .attım.
  • reisssss kullanıcısına yanıt
    İyide inca'da aynı üreticiden alıp üstüne kendi logosunu basıyor yani everestten farkı yok. Sadece senin kullandığın ürün senin şansına dayanıklı gelmiş yoksa oda göçerdi.
  • Bakın Ofisim vardı ve ofiste Everest Klavyede kullandım zamanında klavyeler 1 Er ay arayla teker teker bozuldu 2.Olarak bir tane sistemin yanmasına sebep oldu everest psu o gün bugündür 1 kere daha sanş verdim everestin oyuncu klavyesini aldım oda aynı muhabbet oldu onun için everest mi uzak dursun ögrendigim şey Logitech Corsaır gibi firmalardan şaşmamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.