Şimdi Ara

Evet erkek bulmak kolay ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
12.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ikisinden de şüphelendim ama incel misin diye sormak denk geldi işte.sevmiyorum incelleri de kırmızı hapçıları da,müslümanlar gibi kader kısmetciler doğanın kanunu bu diye zırvalıyorlar o zaman neden böyle olmayan insanlar da var peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laveya kullanıcısına yanıt
    Romantizm aramadığına göre başka birşey arıyorsun Sen burda erkek mi arıyorsun bunu mu anlamalıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: laveya

ikisinden de şüphelendim ama incel misin diye sormak denk geldi işte.sevmiyorum incelleri de kırmızı hapçıları da,müslümanlar gibi kader kısmetciler doğanın kanunu bu diye zırvalıyorlar o zaman neden böyle olmayan insanlar da var peki
    Senin tercihin.

Redpill'in faydasını gördüm ben benim için kullanışlı.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    yani o da senin tercihin bir şey diyemiyorum

• HighDamagE kullanıcısına yanıt
    vıcık vıcı kromantizmden hoşlanmıyorum diğer kızların da hoşlandığını düşünmyorum iki sevgili yeri geldiğinde arkadaş yeri geldiğinde f.buddy olmalı bence öbür türlü çok sıkıcı

Yeri gelirse ara beni

• Aşik olacagim diye bekleme hoşlandigin insani zamanla seversin görücü usulu evlenip saygi sevgiyle ömrünü geciren insanlar daha iyi aşk geçiçidir.

• K*zlar soruy*ra çevirdiniz burayı, orada erkek kalmayınca burayamı didiştiniz egolarınızı tatmin etmek için? Forum ahalisi şunların konularına yorum yazıp popüler konular arasına sokmayın. Ha yok forumun tyt/ayt konusundan geliyorsa bunlar durum daha vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Ekim 2019; 18:31:18 >
  • o da doğru

• xd nasil bi erkek istiyon anlamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam tipin kötü mü? merak ediyorum ondan sordum

• quote:

her kızı bir tutmayın lütfen ayrıca asıl siz erkekler hiç çirkin,engelli veya güzel giyimi olmayan bir kıza aşık oldunuz mu hiç?şimdi cevaplarsınız hemen "onlara bile yavşayan var yeağ" evet var ama onlar cinsel ilişki maksadıyla yavşıyorlardır muhtemelen,o zaman kadınların da seçmeye hakkı yok mu?ben fakir birine de aşık oldum zengine de aşık olduğum çocuklarla kız kankalarım alay ediyordu "bu tipsizle mi çıkıyorsun ya" diye ama benim gözümde ondan iyileri yoktu bence bunlar için kadınlara tümden kızıp haksızlık ediyorsunuz,sanırım kompleks bunlar biraz da sizdeki aşmalısınız bunları,güzel diye gidip gold diggerlara aşık olup ağlıyorsunuz bence o zaman hak ediyorsunuz bu yaşadıklarınızı herkes hak ettiğini yaşar sonuçta
    agaaaa o kdr haklısın ki bu konuyu özelden konuşmalıyız bence

• Ask ne ya kaldi mi boyle inanan insanlar

• tipimle ortaokulda alay ettiklerinden dolayı ben güzel olduğunu düşünmüyorum ama güzel olduğumu söylerler genelde bir de bir konu açmıştım kadınların güzellik çirkinlik ayrımı diye oradaki şeye göre ben güzel sayılıyorum ama bilmiyorum bana biri çok güzelsin diyince ikna olmuyorum genellikle

• erkek istemiyorum ki artık erkeklere güvenebileceğimi zannetmiyorum

• astrofuzzy kullanıcısına yanıt
    bu konuya espri bırakabilirsin knk ama söylediğim şey ciddiydi komik değilsin

• derrrrrken

• quote:

bu konuya espri bırakabilirsin knk ama söylediğim şey ciddiydi komik değilsin
    nerden knk oluyoz janım benim

It kopuk nerde siz orda ondan sonra erkeklere guvenemiyorum zaten birinin saf iyi kalpli oldugunu anlarsin konusmasindan davranislarindan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.