Şimdi Ara

Evet erkek bulmak kolay ama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
12.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru diyosun da iyi kalpli olanlarından da kötülük gördüm insan bu sonuçta her türlü şeyi yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laveya kullanıcısına yanıt
    E o zaman tek takıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astrofuzzy kullanıcısına yanıt
    nerden aga oluyorsak ordan kanka oluyoruz

• öyle yapıcam zaten bundna sonra başka konularda da söylemiştim

• Aşkı bulmak zor demişsin. Aşktan beklentin ne çünkü her insan için farklı bir değer bu. Şahsen benim beklentim o kişi yanındayken doğal halinde mutlu olmak, onun enerjisinin seni iyi hissettirmesi ve haliyle birlikte geçirilen zamandan çok keyif almak. Ne yaparsan yap eylem fark etmeksizin. Çok felsefe yapmak istemiyorum ama bu tanımım bir cinsiyet hatta bir insan bile istemiyor, aynı duyguları bir evcil hayvana falan da hissedebilirsin. Sorunlar elbette olacak, fakat yamuk yapmak-aldatmak gibi majör bir şey olmadıktan sonra bu iki insanın her şeyin güçlü bir iletişim ve pozitiviteyle konuşarak çözülebileceğine inanması gerekiyor, çünkü esasında bu iki kişi de birbirini seviyor, yan yanayken geçirilen zamandan mutlu oluyor ve birbirini bırakmayı istemiyor olması gerek. Sonuçta bu saf hissiyat pek bulunacak bir şey olmuyor günümüzde. Karşısındakinin duygularını sömürüp yol veren yıkıkların konusuna girmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 4 Ekim 2019; 20:32:26 >

• Drummer07 kullanıcısına yanıt
    yani sana göre kolay bulunabilinen bir şey mi

• quote:

Orijinalden alıntı: laveya

yani sana göre kolay bulunabilinen bir şey mi
    hayır "Sonuçta bu saf hissiyat pek bulunacak bir şey olmuyor günümüzde." şeklinde belirtmiştim. Aşkın benim için ne ifade ettiğini biliyorum ve bunu sundum, sana da senin için ne ifade ettiğini sordum çünkü ilk mesajının konusu buydu. dediğim gibi herkes için farklıdır. Kolay bir şey değil bunu edinmek benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 4 Ekim 2019; 20:44:46 >
    Aynen o yüzden sana aşık olmayacak birisine aşık olmayacaksın

• doğru

• Forumda niye bu kadar gay türedi cidden tuhaf.
  • Androidci01 A kullanıcısına yanıt
    sana bir önceki cevabımda söylediklerime ekleyeceğim bir şey yok,aynısı geçerli kusura bakma erkeklerin bir kızda aradığın tek önemli şey güzellikse eğer kızların da aynı şekilde erkekte aradığı bazı özellikler olabilir her şey eşit olmalı.kaldı ki erkek olup yaşlı zengin parası yiyen erkekler de var,paranın en önemli ihtiyaç olduğu bir dünyada böyle insanların olması kaçınılmaz önemli olan sadece kaşı gözü düzgün diye bunlara bu imkanı tanımamak

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

2niz birbirinizle cikin sorun çözülsün fikirleriniz degişir.

Alıntıları Göster
    Tam isabet cevap olmuş bizde sonucu görürüz hem erkek mi kendisiyle çelişiyor kadın mı yoksa?

Bide gönül ferman dinlemez diyorlar onu ne yapıcaz bilmiyorum

• aşkımızı kalbimize gömücez nabıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: laveya

nerden aga oluyorsak ordan kanka oluyoruz
    niye bu kdr şeaptın onu anlamadım sanki her şakaya gülmek zorunda deilsin bu kdr da alıngan olma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.