< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kızlar : artist, ortam çocukları, yakışıklı ağzı iyi laf yapan erkeklerle eğlenir sessiz tipsiz çocukları reddetter. Her haltı yer. Sonra gelir devlete kapak atmış onlarca yıl çalışmış bir saf çocuğu görür masum aile kızıyım der kapak atar.
Erkekler: gençlik zamanları eğlenebildiği tüm kızlarla eğlenir. Tabiri caizse hepsinden üstünden geçer. Yaşı ilerleyince (evlilik çağı gelince) ben bakire kız arıyorum, köylü kız arıyorum ilki ben olayım istiyor. Sonuç mu ; olan bizim içine kapanık saf ağzı laf yapmayan kızımıza oğlumuza olur. İt gibi çalışırlar iyi bir kariyer yapıp. Namuslu eli yüzü düzgün adam/kadın bulmak isterler. |
2niz birbirinizle cikin sorun çözülsün fikirleriniz degişir.
|
It kopuk nerde siz orda ondan sonra erkeklere guvenemiyorum zaten birinin saf iyi kalpli oldugunu anlarsin konusmasindan davranislarindan
|
her kızı bir tutmayın lütfen ayrıca asıl siz erkekler hiç çirkin,engelli veya güzel giyimi olmayan bir kıza aşık oldunuz mu hiç?şimdi cevaplarsınız hemen "onlara bile yavşayan var yeağ" evet var ama onlar cinsel ilişki maksadıyla yavşıyorlardır muhtemelen,o zaman kadınların da seçmeye hakkı yok mu?ben fakir birine de aşık oldum zengine de aşık olduğum çocuklarla kız kankalarım alay ediyordu "bu tipsizle mi çıkıyorsun ya" diye ama benim gözümde ondan iyileri yoktu bence bunlar için kadınlara tümden kızıp haksızlık ediyorsunuz,sanırım kompleks bunlar biraz da sizdeki aşmalısınız bunları,güzel diye gidip gold diggerlara aşık olup ağlıyorsunuz bence o zaman hak ediyorsunuz bu yaşadıklarınızı herkes hak ettiğini yaşar sonuçta
|
takmışsın sen de bi libido
|
Yeri gelirse ara beni
|
Aşık olduğun zaman da kızlar yüz vermiyor. Ah kahpe dünya
|
Aşk yoktur LİBİDO vardır. Tabii iki kişinin LİBİDOSU birbiri için zıplıyorsa buna aşk diyip ZEVK almaları onlar açısından gayet güzel.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|