Şimdi Ara

Evet erkek bulmak kolay ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
3
Favori
12.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızlar : artist, ortam çocukları, yakışıklı ağzı iyi laf yapan erkeklerle eğlenir sessiz tipsiz çocukları reddetter. Her haltı yer. Sonra gelir devlete kapak atmış onlarca yıl çalışmış bir saf çocuğu görür masum aile kızıyım der kapak atar.

Erkekler: gençlik zamanları eğlenebildiği tüm kızlarla eğlenir. Tabiri caizse hepsinden üstünden geçer. Yaşı ilerleyince (evlilik çağı gelince) ben bakire kız arıyorum, köylü kız arıyorum ilki ben olayım istiyor.

Sonuç mu ; olan bizim içine kapanık saf ağzı laf yapmayan kızımıza oğlumuza olur. İt gibi çalışırlar iyi bir kariyer yapıp. Namuslu eli yüzü düzgün adam/kadın bulmak isterler.
    her kızı bir tutmayın lütfen ayrıca asıl siz erkekler hiç çirkin,engelli veya güzel giyimi olmayan bir kıza aşık oldunuz mu hiç?şimdi cevaplarsınız hemen "onlara bile yavşayan var yeağ" evet var ama onlar cinsel ilişki maksadıyla yavşıyorlardır muhtemelen,o zaman kadınların da seçmeye hakkı yok mu?ben fakir birine de aşık oldum zengine de aşık olduğum çocuklarla kız kankalarım alay ediyordu "bu tipsizle mi çıkıyorsun ya" diye ama benim gözümde ondan iyileri yoktu bence bunlar için kadınlara tümden kızıp haksızlık ediyorsunuz,sanırım kompleks bunlar biraz da sizdeki aşmalısınız bunları,güzel diye gidip gold diggerlara aşık olup ağlıyorsunuz bence o zaman hak ediyorsunuz bu yaşadıklarınızı herkes hak ettiğini yaşar sonuçta
  • Aşka gerek yok bize koltukaltı yeter

• Hanımefendiye hak veriyorum şimdiki erkekler sadece sevgilim olsun hava atayım peşinde kimse gerçekten aşık olduğu için kızla birlikte olmuyor . Başka birini buldumu da kızı hemen terk ediyorlar.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    katılmadan edemiyorum,benim de başıma zaten aynısı geldi

• Aşık olduğun zaman da kızlar yüz vermiyor. Ah kahpe dünya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • platonik cokkötü

• Androidci01 A kullanıcısına yanıt
    her kızı bir tutmayın lütfen ayrıca asıl siz erkekler hiç çirkin,engelli veya güzel giyimi olmayan bir kıza aşık oldunuz mu hiç?şimdi cevaplarsınız hemen "onlara bile yavşayan var yeağ" evet var ama onlar cinsel ilişki maksadıyla yavşıyorlardır muhtemelen,o zaman kadınların da seçmeye hakkı yok mu?ben fakir birine de aşık oldum zengine de aşık olduğum çocuklarla kız kankalarım alay ediyordu "bu tipsizle mi çıkıyorsun ya" diye ama benim gözümde ondan iyileri yoktu bence bunlar için kadınlara tümden kızıp haksızlık ediyorsunuz,sanırım kompleks bunlar biraz da sizdeki aşmalısınız bunları,güzel diye gidip gold diggerlara aşık olup ağlıyorsunuz bence o zaman hak ediyorsunuz bu yaşadıklarınızı herkes hak ettiğini yaşar sonuçta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakir bulmak çok mu zor?
    2 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laveya

2niz birbirinizle cikin sorun çözülsün fikirleriniz degişir.

• Aşk yoktur LİBİDO vardır. Tabii iki kişinin LİBİDOSU birbiri için zıplıyorsa buna aşk diyip ZEVK almaları onlar açısından gayet güzel.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    takmışsın sen de bi libido

• quote:

takmışsın sen de bi libido
    Öyle ama.

Erkekte CİNSEL HAZ uyandıran ögeler nedir? Tamamen yüz ve vücut çekiciliği.

Kadında CİNSEL HAZ uyandıran ögeler nedir? Statü-Fiziki güç-Güçlü karakter (Ukala erkekler de (badboy) umursamaz yapıda olduklarından kadınların bilinçaltına KARAKTERİM güçlü mesajı gönderirler)

Peki erkekler ve kadınlar, nasıl tiplemelere AŞIK oluyor? Yukarıdaki özellikleri taşıyanlara.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    sen kırmızı hapçıymışsın be tahmin ediyodum öğk

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    şimdi de bulabilirsin öyle birinibence

• Kadınların romantizm aradığinı idda eden ya yalancıdır yada saf

• HighDamagE kullanıcısına yanıt
    doğru şahsen ben de romantizm aramıyorum

• quote:

sen kırmızı hapçıymışsın be tahmin ediyodum öğk
    Yani Ilımlı kırmızı hapçı sayılırım.
    Dün incel misin diye soracağına redpillci misin diye sorsan evet derdim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.