Şimdi Ara

Evet erkek bulmak kolay ama (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
12.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda kız çok az düşüyor ya millet bulunca tadını çıkarmaya çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laveya kullanıcısına yanıt
    Evet eskilerden olunca öyle oluyor aldiğmizda 17 li yaşlardaydik simdi evlendik barklandik çoluk çocuğa kariştik o ayrı bir konu 😄

• En temizi aşık olmamak bak Hindistan’daki dayıya 122 yaşında hiç aşık olmamış

• Cavşırı C kullanıcısına yanıt
    Birde bu saf erkekle saf kız hiçbir zaman birbirini bulamaz en kötüsü de budur ne yazık ki...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle şanslarına artık ne çıkarsa.

• AŞK SAPLANTI BOZUKLUĞUDUR "Yapılan araştırmalar ve aşık olanlar ile olamayanların incelenmesi sonucunda aşkın obsesif ve kompulsif bozukluğa benzer bir durum olduğu kanısına varıldı. Obsesyon, kişinin aklına istenmeden gelen, uygunsuz olarak yaşanan, belirgin sıkıntıya neden olan, yineleyici özellikte sürekli düşünceler, dürtüler, hayal, düşlemler olarak tanımlanır. Bunlara bağlı olarak gelişen kişinin yapmaktan kendini alıkoyamadığı yineleyici davranışlar veya zihinsel eylemler de kompulsiyondur. Aşkta kişi sürekli sevdiği kişiyi düşünür, onunla ilgili hayaller kurar, sürekli olarak onu görmek için çaba sarf eder. Bu açıdan bakıldığında aşk da bir yerde saplantı-zorlantı bozukluğu olarak değerlendirilebilir." AŞKTA DA SAPLANTIDA DA SEROTONİN SEVİYESİ DÜŞÜYOR Serotonin maddesinin saplantı zorlantı bozukluğu yaşayan insanlarda olduğu gibi aşıklarda da düşük olduğunu vurgulayan Güz, şöyle devam etti: "Serotonin, insanın duygularını, mutlu ve canlı hissetmesini, cinselliğini, hatta iştah ve uykusunu düzenleyen bir maddedir. Yapılan araştırmalarda aşık olanlardaki serotonin düzeyi normal kişilerle karşılaştırıldığında yüzde 40 oranında düşük olduğu görülmüştür. Aşıklarda dopamin denilen bir beyin maddesinde de değişiklik oluşuyor. Dopamin ise beynin haz-ödül merkezini ayarlayan bir maddedir ve aşık olunca kişinin hep o kişiyi düşünmesi, onu düşününce haz alması, dikkatini ona yoğunlaştırması dopamin sayesinde olur. Dopaminin bozulduğu hastalıkların başında şizofreni gelir. Şizofrenide de kişi hayal ve gerçeği ayırt edemez, saplantılı düşünceleri olur, hep aynı konuyu düşünür, hayaller görür, sesler duyar. Aşık olan kişi de aşık olduğu kişiyle ilgili gerçekleri görmez, kabul etmez, hep onu hayal eder, nereye baksa onu gördüğünü, onu hissettiğini söyler." "AŞKTA ABARTILI TUTKU, SEVGİDE ŞEFKAT VE HOŞGÖRÜ VAR"

• valla öyle oluyor gerçekten

• urfes U kullanıcısına yanıt
    bunu ben de okumuştum doğru gerçekten

Öyle yapıcaz da umarım bi sonuç verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne rahatsız insanlar var ya Allah akıl fikir versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cavşırı

Kızlar : artist, ortam çocukları, yakışıklı ağzı iyi laf yapan erkeklerle eğlenir sessiz tipsiz çocukları reddetter. Her haltı yer. Sonra gelir devlete kapak atmış onlarca yıl çalışmış bir saf çocuğu görür masum aile kızıyım der kapak atar.

Erkekler: gençlik zamanları eğlenebildiği tüm kızlarla eğlenir. Tabiri caizse hepsinden üstünden geçer. Yaşı ilerleyince (evlilik çağı gelince) ben bakire kız arıyorum, köylü kız arıyorum ilki ben olayım istiyor.

Sonuç mu ; olan bizim içine kapanık saf ağzı laf yapmayan kızımıza oğlumuza olur. İt gibi çalışırlar iyi bir kariyer yapıp. Namuslu eli yüzü düzgün adam/kadın bulmak isterler.
    Bahsettiğin bu 2 klasmana girmeyen arkadaşlar %100 de 1 olduğu için birbirlerini bulma ihtimalleride bir o kadar zor olduğu için sürekli bir hüsran oluyor malesef. Allah herkesin gönlüne ve kalbine göre nasip etsin.

Konuya gelecek olursak erkek bulmak kolay ama adam bulmak zor hanımefendi. erkekle rezil olursun. adamla vezir olursun. hele bide aşkı erkekte buldun mu başlasın curcuna

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    100de bir ne yahu abarttınız iyice hiç yok diyin daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: laveya

100de bir ne yahu abarttınız iyice hiç yok diyin daha iyi
    zamanla anlarsın

• Aşk dediğin Beladır Beladan uzak durmak gerek.
  • berkaymurat B kullanıcısına yanıt
    çok doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: astrofuzzy

nerden knk oluyoz janım benim

Alıntıları Göster
    Buldum hocam pf'nizdeki kızı: Sylvia Plath
    Yazarmış galiba.
    Biz de kızlara güvenmiyoruz. Diyorsunuz ki "Benim ilkim sensin.", sonra bir bakıyorsun ki altından neler neler çıkıyor.

Kısacası çok seviyoruz; ama yalan oluyor.

Yeri gelmişken bunu da buraya koyayım bari:

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    kızların bu yalana başvurmalarının sebebi yine erkekler ama

• Ergen başlığına benziyor. Olay nedir ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.