Şimdi Ara

EVGA 980 Tİ HYBRİD YANDI.GARANTİ SÜRECİNİ BİLENLER İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce sistemim bir anda kendini kapattı ve bir daha açılmadı.
    Bulunduğum bölge itibari ile teknik destek zor olacağından dolayı sistemi zamanında topladığım yere gönderdim.(İnventus)
    Gönderdiğim parçalar Maximus vı hero / 4770 K / GSkill 4x4 / Evga 850 W PSU.Sağ olsunlar sistemimi test ettiler ve sistemde sorun olmadığını söylediler.Tekrar topladığımda sistem açılmadı.İnventusta ki arkadaşla görüştüğümde tek tek birlikte birleştirelim dedi.Denemelerde bu 4 parçayı sisteme takınca çalışıyor.Ekran kartını ekleyince sistem açılmıyor.
    Anakart üstünde ki 2 PCI slotuna da takınca durum değişmedi.Bende EVGA EU ile iletişime geçtim ve ekran kartını gönderdim.
    PTT kargo ile 85 tl den Almanya'ya gitti.Sormak istediğim soru şu Evga nın kalitesini biliyorum.Benim şanssızlığım olarak görüyorum durumu.Yalnız ekran kartı sorunlu ise tamir edip gönderiyorlar mı yoksa bire bir değişim mi sağlanıyor.Çünkü übu ekran kartı daha üretilmiyor, zamanında ödediğim ücretle şuanda sıvı soğutma 1080 alabiliyorum.Bu konu da bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa rica etsem beni aydınlatabilir mi ? Hayırlı Günler.

• onarım yapılabilecek durumlarda müdahale ederek işlem sağlarlar. evga bir çok durumda da direkt olarak ürün değişimini tercih ediyor, ellerinde aynı modelden varsa eğer gönderim yapılır yoksa 1000 serisi muadil bir kart gönderimi yapılır.

yaşamış olduğumuz bir deneyimden bahsedeyim; yakın bir arkadaşım 980 ti kingpin gönderip, 1080 ti kingpin aldı. şansınıza artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: iczeleven

onarım yapılabilecek durumlarda müdahale ederek işlem sağlarlar. evga bir çok durumda da direkt olarak ürün değişimini tercih ediyor, ellerinde aynı modelden varsa eğer gönderim yapılır yoksa 1000 serisi muadil bir kart gönderimi yapılır.

yaşamış olduğumuz bir deneyimden bahsedeyim; yakın bir arkadaşım 980 ti kingpin gönderip, 1080 ti kingpin aldı. şansınıza artık
    Nasip diyelim o zaman.Kısa devre söz konusuydu ama bakalım ne diyecekler.
  • Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    cevap gelince bi edit catlatirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Gelince haberdar ederim.
  • Sen o ekran kartını iade etmeye bak. Bende vakti zamanında çok sorun yaşadım tam 1 sene uğraştım sşaka gibi değil mi? En sonunda bir şekilde firmaya unutturdum ve ekran kartının iadesini istedim. Böylelikle ekran kartı iade edildi ve paramı geri aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takalar1381

Sen o ekran kartını iade etmeye bak. Bende vakti zamanında çok sorun yaşadım tam 1 sene uğraştım sşaka gibi değil mi? En sonunda bir şekilde firmaya unutturdum ve ekran kartının iadesini istedim. Böylelikle ekran kartı iade edildi ve paramı geri aldım.
    Ellerinde yoksa zaten hocam ya üst modelini ya da iadesini teklif edecekler bende iade talebinde bulunurum.Ptt kargo ile yolladım ürünü kaç günde ulaşır onu bilemiyorum.Adamlar at arabası ile gönderiyor sanki.Ellerine ulaştığında daha ne konuşabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Ellerinde yoksa zaten hocam ya üst modelini ya da iadesini teklif edecekler bende iade talebinde bulunurum.Ptt kargo ile yolladım ürünü kaç günde ulaşır onu bilemiyorum.Adamlar at arabası ile gönderiyor sanki.Ellerine ulaştığında daha ne konuşabiliriz.

Alıntıları Göster
    Keşke bizzat siz almanyaya göndermeseydiniz. Türkiyedeki firmayı sıkıştırmak hem daha kolay olurdu hemde az zahmetli olurdu. Masraf yapmışsınız okadar üzüldüm doğrusu.
  • quote:

Keşke bizzat siz almanyaya göndermeseydiniz. Türkiyedeki firmayı sıkıştırmak hem daha kolay olurdu hemde az zahmetli olurdu. Masraf yapmışsınız okadar üzüldüm doğrusu.

Alıntıları Göster
    Hocam ürün amazon.com dan alınma o yüzden dediğin gibi biraaz masraflı oldu.Bakalım sonuç ne olacak dedikleri kadar garanti konusunda iyiler mi ona göreceğim.
    İnşAllah giden sadece 85 liran olurda düzelir. Düzeldikten sonra 85 lira koymaz zaten sakız parası gibi gelir.
  • quote:

İnşAllah giden sadece 85 liran olurda düzelir. Düzeldikten sonra 85 lira koymaz zaten sakız parası gibi gelir.
    Hocam eğer iade işini yanaşmazsalar durum o zaman sıkıntı çünkü yerine 1080 yollasalar gümrük bedelini size ödetiyorlar.O zaman 400 - 500 gider + 85 olur :)
    Allah muhafaza :)
  • quote:

Allah muhafaza :)
    Hayırlısı bakalım.
  • Kart Almanya'ya ulaştı.
    ulkeyi ne hale soktukar bunada gumrukmu odetilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.