Şimdi Ara

|| EVGA EU: ÜYELİK, ÜRÜN KAYIT, PUAN KAZANMA VE KOD PAYLAŞIMI KONUSU || (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
18
Favori
14.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

IME7Y8762Z
  • T4HFLI5ZHK
  • liste güncellendi, listede kodlarınızı kontrol etmeyi unutmayın arkadaşlar.
    ne olur ne olmaz, bir yanlışlık olmasın.
  • Para ayarlayabilirsem eu.evga'dan ekran kartı almayı dusunuyorum. Puan kullanımı için

QRCFVTXQ32

buda benim affillate codu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMNTRIX -- 14 Ocak 2015; 10:56:16 >
  • teşekkürler hocam, eline sağlık - faturayı mutlaka yüklemek gerekiyor bu promosyon programı için.
    inşallah yakında daha da iyisini kendine alırsın.

benim şahsi fikrim şu an için en fazla alıcı bulan oyun Far Cry 4, ondan sonra AC Unity en arkadan gelen de The Crew.
    bence ye Far Cry 4 alınmalı ya da benim gibi "satılık kod" ilanı açıp fiyatta anlaşınca oyun seçimini alıcıya bırakmalı.
    ben alıcıya nVidia'dan gelen Ubisoft kodunu teslim ettim, ondan sonrasını oyun seçimi dahil o kendi halletti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Aralık 2014; 11:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

teşekkürler hocam, eline sağlık - faturayı mutlaka yüklemek gerekiyor bu promosyon programı için.
    inşallah yakında daha da iyisini kendine alırsın.

benim şahsi fikrim şu an için en fazla alıcı bulan oyun Far Cry 4, ondan sonra AC Unity en arkadan gelen de The Crew.
    bence ye Far Cry 4 alınmalı ya da benim gibi "satılık kod" ilanı açıp fiyatta anlaşınca oyun seçimini alıcıya bırakmalı.
    ben alıcıya nVidia'dan gelen Ubisoft kodunu teslim ettim, ondan sonrasını oyun seçimi dahil o kendi halletti.

cevap için teşekkürler.

Ürünü vatan bilg. den aldıgımız için herhangi kod vs gelmedi. benim ya biyerlerde ticket atmam yada bir şeylere tıklamam lazım o kodu almak için.

Satıldığı fiyat ne kadar acaba ?

oyun kodunu nerden alabilirim_

Faturayı invoice kısmından upload ettim

tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMNTRIX -- 29 Aralık 2014; 11:14:13 >

• şu konuda arkadaşlar oyun kodu konusunu epey detaylı işlemişlerdi, Vatan hakkında da bilgiler var.
    ben kartı EVGA'dan aldığım için onların sitesinden aldım oyun kodunu.

http://forum.donanimhaber.com/m_99133265/f_//tm.htm#99133265

bence şu an için 50-60TL kod için iyi fiyat sayılır, bunun üstü biraz zor görünüyor.

bu arada listede de ekledim ikinci mesajda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Aralık 2014; 11:22:05 >
  • My Affiliate Code: 2JAYV9TFCD
  • ekledim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Ocak 2015; 7:16:26 >
  • Merhaba EVGA 750 G2 Super Nova PSU aldım inventustan kayıt işlemini inventus mail attı o şekilde yaptım fatura yüklemesinden bahsedilmedi bana ama burdaki konuda fatura yüklemesi önerilmiş EVGA tarafından yüklemesek 10 yıl garanti geçersizmi oluyor arıza durumunda kolaylık olması açısındanmı böyle birşey öneriliyor EVGA tarafından
  • aynen öyle hocam, EVGA kullanıcıya kolaylık olsun diye bunu tavsiye ediyor.
    şu an her şey taze olduğundan hemen kaydını yaptır faturanı da yükle bir daha düşünmene gerek kalmasın.
    saniyelik bir fatura yükleme işlemi kullanıcıları neden bu kadar korkutuyor anlamıyorum şahsen.
  • Bende ekran kartı almak istiyorum.
    Evganın sitesinden GTX 980 alan varmı arkadaşlar kaç tl ye kart türkiyeye geldi ve ne kadar gümrük ücreti verildi yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 8 Ocak 2015; 14:06:10 >
  • şu konuda paylaşıldı hocam aradığınız bilgiler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/f_//tm.htm#88912953
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cango69

Bende ekran kartı almak istiyorum.
    Evganın sitesinden GTX 980 alan varmı arkadaşlar kaç tl ye kart türkiyeye geldi ve ne kadar gümrük ücreti verildi yazarsanız sevinirim.

EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 ( 04G-P4-2983 )

1512,48 TL ile 1540 TL arası ( Gümrük kargo - vergi dahil ) = € Kuru : 2,74

EVGA GeForce GTX 980 Classified ACX 2.0 / 04G-P4-2988-KR

683 € = 1871,42 TL

denk gelir şu anlık Euro kuru ile herşey dahil

( 566€ ÜRÜN + 102 € vergi & gümrük + 14 € kargo ücreti )

D.N: Classified alacak iseniz newegg de 04G-P4-3988-KR modeli çıktı. eu.evga ya henüz girmediler ellerindeklerini satmak için sanıyorum

3988 sürümünü bekleyin C.W fln çıkar başınız ağrmıasın boşa 5-10 güne gelir tahminim

• quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

quote:

Orijinalden alıntı: Cango69

Bende ekran kartı almak istiyorum.

EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 ( 04G-P4-2983 )

1512,48 TL ile 1540 TL arası ( Gümrük kargo - vergi dahil ) = € Kuru : 2,74

EVGA GeForce GTX 980 Classified ACX 2.0 / 04G-P4-2988-KR

683 € = 1871,42 TL

denk gelir şu anlık Euro kuru ile herşey dahil

( 566€ ÜRÜN + 102 € vergi & gümrük + 14 € kargo ücreti )

D.N: Classified alacak iseniz newegg de 04G-P4-3988-KR modeli çıktı. eu.evga ya henüz girmediler ellerindeklerini satmak için sanıyorum

3988 sürümünü bekleyin C.W fln çıkar başınız ağrmıasın boşa 5-10 güne gelir tahminim

3988 de cw konusunda bir revizyon yapılmadı, sadece bellekler değişmiş.

Şu an cw konusunda en sorunsuz kart classified 980. 5 gündür kullanıyorum sadece windows derecelendirmede karta kulağınızı dayadığınızda çok hafif kesintili bir vızıldama var, onun dışında battlefied 4 de ultra ayarda 150 fps de hiçbir ses yok, fps 1000 lere çıkarsa hafif bir ses başlıyor. Özel pcb ve faz sayısı nedeniyle classifiedler cw konusunda gayet iyi durumda. Ama dediğim gibi fps uçuşa geçerse az da olsa bir ses var ondan kaçış yok

• Teşekkürler bekliyorum.Biraz uğraştıracak satın alıp ödemek+ kaydettirmek.

EVGA GTX 980 ClassiFied KINGPIN sanırım bu karttan bahsediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 8 Ocak 2015; 18:07:38 >
  • Ram'ler hariç SSD'ler ve Hard disk elimde vardı(Eski sistemimden).Ram olarak corsair düşünmüştüm ama çok pahalıya geldiği için bu ram'leri almak zorunda kaldım bunlar'ın takımını 1050 tl'ye aldım corsair dominator o zaman 1400 TL'ye geliyordu üstelik 2600 mhz olanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 9 Ocak 2015; 15:09:05 >
  • Benim kodda bu: 4CBCOUH767

Ekleyin beni de listeye. Supernova g2 750w 75euro altına düşürmek için yardımcı olacak varsa iyi olur.
  • ekledim hocam, yeni ürün almış olan arkadaşlardan biri sizin kodu kullanmalı.
  • Ben henüz birşey almadım ama üye oldum ve affilate codumu verdi.
    "EVGA Affiliate Code: 58ZAEZK4A9"

Kısmet olursa en son çıkan 980 kingipin geldiğinde alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 16 Ocak 2015; 0:22:01 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.