Şimdi Ara

|| EVGA EU: ÜYELİK, ÜRÜN KAYIT, PUAN KAZANMA VE KOD PAYLAŞIMI KONUSU || (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
18
Favori
14.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, umarım ihtiyacı olanlara uzun vadeli yardımcı olur bu konu.
    eğer unuttuğum, atladığım ve ya eksik açıkladığım bir nokta varsa lütfen beni bilgilendirin.
    konuyu düzeltmek yanlış yönlendirmekten hem çok daha kolay hemde daha mantıklı.

ben en az 1 aydır bu konunun projesini kafamda çiziyordum lakin anca elim değdi, geç olsun da güç olmasın diyelim.
    konuda kod takası talebinde de bulunabilirsiniz karşılıklı ürün kaydı yapmak için.
    üşenmeyin EVGA'ya kayıt olun ve Affiliate code alın, hiç bir ön şartı olmadığı gibi tamamen bedava.
    ayrıca kayıt olunca EVGA'nın düzenlediği tüm promosyonlara katılabilirsiniz.

@Fatih211
    ben EVGA sitesinden alış verişi adım adım anlatan rehberi hazırlamayı düşünüyorum hocam.
    diğer alış veriş siteleri hakkında da tecrübesi olan arkadaşlar konular hazırlarsa bunlar tek konu çatısı altında da sunulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 7 Aralık 2014; 7:22:30 >

• Konuyu daha önce görmüş olsaydım keşke en azından sizlerden birinin kodunu girmiş olurdum.

Bende sitede karıştırırken aldım kodu , Affiliate Kod : RN3FQCLMD1
  • çok iyi konu
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Yararlı bir başlık. Teşekkür ederim. Bu başlıktaki emeğinizden ötürü ekran kartım geldiğinde sizin kodunuzu kullanacağım.

Bu arada benim kodum da bu; eklerseniz sevinirim: L1DWG62TVP
  • ekledim hocam, liste güncel.
    katılımın neden hala bu kadar düşük olduğunu anlamıyorum doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Kasım 2014; 6:39:29 >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için çok teşekkür ederim..

ülkemizde evga yaygınlaşması lazım..
  • KHUFOGC06J
  • @fthyrr1976fy
    EVGA ürünleri epeydir satışta hocam, gerisi artık bizlere kalmış.

@halisakal
    ekledim, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 11 Kasım 2014; 11:50:19 >
  • Evga gpu alanlar başlığını bulamadım.Email geldi evga'dan.Diyor ki evga resmi sitesi altında satılan nvidia gtx ekran kartlarından alınması halinde the crew , A.Creed Unity , Far Cry 4 oyunlarından biri hediye edilecektir.

Herkese duyuralım arkadaşlar.Üstelik 5 yıl garanti ve artık Türkiyede de geçerli olduğu inventus tarafından beyan edilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım, GTX970 FTW stoklara girsin diye bekliyoruz.

Bu arada benim kodum da: X8RUTSX6HU
  • ekliyorum seni de listeye Oğuz.
    bu arada EVGA'da ki FTW konusunu bir kontrol et, ilginç gelişmeler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

ekliyorum seni de listeye Oğuz.
    bu arada EVGA'da ki FTW konusunu bir kontrol et, ilginç gelişmeler var.

Kontrol ediyorum sık sık ama çelişkiler var. Bakalım sonucu nereye varacak.
  • Benim reward code ise 4S52LI1GF4
  • Affiliate Code: H1S3RILCDZ
  • Affiliate Code : RW9EVPOS40
  • Benim kodum da CZA5T2SMSA
  • liste güncellendi arkadaşlar.
    lütfen listeye eklendikten sonra bilgilerinizi tekrar kontrol edin, bir hata olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Kasım 2014; 13:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Evga gpu alanlar başlığını bulamadım.Email geldi evga'dan.Diyor ki evga resmi sitesi altında satılan nvidia gtx ekran kartlarından alınması halinde the crew , A.Creed Unity , Far Cry 4 oyunlarından biri hediye edilecektir.

Herkese duyuralım arkadaşlar.Üstelik 5 yıl garanti ve artık Türkiyede de geçerli olduğu inventus tarafından beyan edilmiş.

Amazondan Gtx980 SC aldım henüz TR ye giriş yaptı bir kaç güne elimde olur. Amazon oyun etkinleştirme kodunu mail attı.
    Yani EVGA ları Türkiye' den almak için bir gerekçe kalmadı, neredeyse 500 TL oynuyor.

• ynal kullanıcısına yanıt
    Çok iyi .Adınıza sevindim . Şimdiden keyifli oyunlar oynamanız dileğiyle güle güle kullanın.

Bu arada benim gümrük vergisi geri ödemesi olan 16.90 TL alacağımı gümrük hala hesabıma yatırmadı. Dekontta şu tarihten itibaren ödenmediği takdirde faiz uygulanır yazıyor.
  • Takip

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.