Şimdi Ara

Evga GTX 1080 Ti FTW3 vs Asus rog strix 1080ti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Beton14 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3-5 fps ciddi bir fark nasil olmaz? 4k soz konusuyken hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k çözünürlük olarak bahsetmedim genel olarak benchmarklarda 3 aşağı 5 yukarı aynı sonuçları verdiğinden bahsetmek istedim

• aramex ten bana kargo geldi hasar falan hiçbişey yoktu.
  • Evganın daha iyi komponent kalitesi kullanması diye birşey yok.

• Hocam ben baktimda amazon satmiyor karti baska saticilar var. 3100 iyi fiyat bence hayirli olsun.

• Evet urun geldi max load da 67 aliyorum. MSI ile 75 76 arasi aliyodum yani 2 slot diye daha kotu sogutur vs yazan arkadaslarin teorisi curudu. Pubg oyununda diger kartla 100-110 arasi seyir ederken fps bunla 130-140 arasi seyrediyor. Witcher 3 dede keza oyle perf artisi mevcut. Alacak herkese tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8erk

Evet urun geldi max load da 67 aliyorum. MSI ile 75 76 arasi aliyodum yani 2 slot diye daha kotu sogutur vs yazan arkadaslarin teorisi curudu. Pubg oyununda diger kartla 100-110 arasi seyir ederken fps bunla 130-140 arasi seyrediyor. Witcher 3 dede keza oyle perf artisi mevcut. Alacak herkese tavsiye ederim.

witcher 3 de 4K da tüm ayalar ultrada iken kaç fps alıyorsunuz hocam. Hair works kapalı açık ne kadar fark ediyor yazarsanız sevinirim
  • birkaç sorum var yardımcı olurmusunuz,
    amp, founders edition, ftw aralarındaki fark nedir .
    zotac 1080 founders edition hakkında ne düşünüyorsunuz
  • Hairworks kapali. 65-70 FPS Hairworks acik 60 ila 65 FPS aliyorum.
  • fastjoker F kullanıcısına yanıt
    Dostum FTW For the win evga tarafindaki kingpin yani overclockerlar tarafindan uretilen kartin bi alt modeli.
    Zotac'a hic girme derim 3 slot kapliyor. Founders edition kartta tavsiye etmem.
  • founders edition neden tavsiye etmıyorsun
  • fastjoker F kullanıcısına yanıt
    founders edition olan bütün fanlar blower tipidir. Soğutması normal kasalar için daha az etkili olduğundan gpuyu tam performansta çalıştırabilmek için fazla gürültülü çalışır. Mevzuya hakim değilsen sen konudaki asus strix veya evga modellerinden şaşma diyebilirim kısaca.

• Arkadaslar simdi karti ilk taktigimda ses felan yoktu idlede loadda bugun sistemi actim cok hafif bi cizirti var idledede loaddada artmiyor bazen olmuyor ama kasayi powerden kapatip actim sanki gpu dan degilde psudan geliyor gibi ses gece gece dellendim sabah is var sizce gecer mi bu ses psu dansada gpudansada

• Ses sabit tam cizirtida diyemem titresim gibi degil.

• Testler sonucu ekran kartinda cw olduguna kesinlikle kanaat verdim ama rahatsiz etmiyor bu ses artar mi toksa bitme ihtimali var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 8erk

Hairworks kapali. 65-70 FPS Hairworks acik 60 ila 65 FPS aliyorum.

Sisteminizi öğrenebilir miyim fps değerleri çok iyi

• Ses sisteminizi komple kapatın eğer ses giderse EMI sıkıntısı var demektir.

Eğer bundan ise ;

EMI(Electromagnetic Interference) : Kısaca ekran kartının ses sistemi üzerinde parazit oluşturması , CW sesine çok benzer.(Kaliteli ve yalıtımlı bir AUX kablosu alın sorununuz yüksek ihtimal ile çözülücektir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 21 Temmuz 2017; 8:40:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses sistemiyle alakasi oldugunu dusunmuyorum soktugumde bile denedim bunu. Ayrica usb cikisli kulaklik kullanmaktayim. Loadda ses cikiyor sadece idledeki problem gecti. Ben duymuyorum bile ciktigini sesin kasanin gpu outputlarina gidip yaklasmam gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.