Şimdi Ara

EVGA GTX 950 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Bir müşteriye topladığımız bilgisayarda ısrarla istenmesi üzerine GTX950 kart taktık. Toptancımızda ASUS ve EVGA mevcuttu MSI stokta yoktu. bende ikisi arasından EVGA nın çekirdek hızı daha yüksek olduğundan onu tercih ettim ve sistemi kurdum.

Sabah montajı yapıp GTA V oynadım 1-2 saat falan. Speedfandan bakınca GPU sıcaklığı 50C olmuştu kapaığı açıp elle kontrol ettim çipin bulunduğu kısım baya ısınmıştı.

50C Normal midir ? Güvenli seviyesi kaça kadardır ?

Birde kartın üstünde küçük bir anahtar benzeri bir şey var. Bir tarafında Sleeve diğer tarafta master yazıyor. Neye yarıyor bilgisi olan var mı ?

EVGA GTX 950 YARDIM

• Evga gtx 960 kullanıyorum fallout 4 tam yükte 70 75 derece arası seyrediyor. Sizin kart gereginden fazla serin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailgvn77

Evga gtx 960 kullanıyorum fallout 4 tam yükte 70 75 derece arası seyrediyor. Sizin kart gereginden fazla serin bence.

hmm. biraz konulara baktım kimisi 40 derece normalidir demiş. kimisi 50 demiş. çoğunluk 80i geçmediği sürece sıkıntı olmadığını yazmış iyi bakalım :) şu residmdeki şeyin neye yaradığını da öğrensek :))
  • ekran kartı 105derecede yanar umarım açıklayıcı olmuştur 85 max değer olursa iyi olur
  • her kart her sıcaklıkla stabil kalmaz.
    mesela atı hd 3000 ve 4000 serisi 80 derecede sıkıntı yaşatmayacakken, gtx750ti nin o sıcaklıkları gördüğünde performans düşüşüne yol açması normaldir.
  • boşta bu havalarda 50 derece gayet normal oyunlarda evga gtx 950 ssc 70-71 derece civarı maks. sıcaklık görüyorki bu da gayet iyi bir seviye diyebiliriz.

o bios switch'i oradan ikinci bios'a geçiş yapabiliyorsun

http://www.evga.com/articles/00767/

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2957-KR

• Çok sıcak hocam havalar bu sıcakta normal diye düşünüyorum.
  • Valla benim ekran karti boşta 52 derece 50 derece cok normal yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 Derece gayet normal bendeki MSI GTX 960 Oyunlarda 60 Derecede geziyor
  • Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Evet o tuşta 2. bios içinmiş ama OC işleri için. Şimdilik öyle bir duru molmadığından önemi yok yani :) Ben evde HD 4650 ekran kartı kullanıyorum oyun vs çok nadir oynadığımdan işimi görüyor onlarda zaten online oyunlar oluyor genelde çok bir şey istemiyor. Fanı bozulunca kasa fanı taktım soğutucunun üstüne boştayken 55C gözüküyor sıcaklığı. Soğutması düzgün olmadığından 50 civarlarında olduğunu ddüşünüyordum. yeni kartta o civarlarda çıkınca acaba ondada mı sorun var dedim ama meğer normal değerlermiş.

Tekrardan teşekkürler hepinize iyi forumlar

@NoNickMan @SeSioN @OTTOMANRUPE @Aerosol 34 @jimhendrix @Overclockmanyağı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.