Şimdi Ara

EVGA gtx 980 SC ACX 2.0 Coil Whine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bu kartı satın aldım fakat bu kartta resmen coil whine sorunu var.Nvidianın ötmeyen kartı yokmu bu ne böyle? Ne yapmalıyım butun gtx 980 lerde varmı? Iste buda bir youtube videosu.

https://www.youtube.com/watch?v=4yNFwZDxHXM

• bakıyordumda su anda amdnınde butun kartlarında coil whine var ayrıca. R9 290X R9 290 29 280X vsvs hepsinde youtube videosu var.Yani kısaca dunya uzerındeki butun ekran kartları sorunlu.Neyse yaşasın kapitalizm yaşasın ucuz işçilik yaşasın çin.Yaşasın dandik kapasitörler.
  • Ayrıcada şu anda coil whine olmayan ekran kartı dünya gezeginde hiç yok nvidia gtx 780ti dada var.780 dede var 770 ve 760dada coil whine var.gtx 680 670 ve 660ti ve gt 630 da dahil hepsinde coil whine var arkadaşlar.Dunya gezegeninde ben coil whinesiz yani evime ötmeyen bir ekran kartı almak istiyorum yani evime kuş değil ekran kartı almak istiyorum bunun bir yolu varmıdır?
  • bendede var :(
  • Merhaba Geçmiş olsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_101764906/tm.htm okuyabilirsin her sey anlatıyor.
  • Herkes kullandıgı kartlardan memnun mu?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverscience

Arkadaslar ben bu kartı satın aldım fakat bu kartta resmen coil whine sorunu var.Nvidianın ötmeyen kartı yokmu bu ne böyle? Ne yapmalıyım butun gtx 980 lerde varmı? Iste buda bir youtube videosu.

https://www.youtube.com/watch?v=4yNFwZDxHXM

eğer çok şiddetli değilse sorun etmeyin ama eğer rahatsız ediyorsa iade edin çok geçmeden

• Yarın bu kartı almayı planlıyordum oldu mu şimdi
  • şuanda evga kart kullanıyorum her hangi bı sorun çıkmadım
  • son zamanlarda açık kasada kulağını ekran kartına yapıştırarak oyun oynamak da iyice moda oldu.

kasaları kapatın kafanızı da olması gereken yere yani monitörün önüne çevirin ve oyununuza bakın.
  • Arkadaşlar kartı satın aldım şükür kartımda cw sorunu yok sans işi galiba birazda almayı düşünen arkadaşlar bunuda gözden gerçirse sevinirim her kartta olmuyor biraz kumar oynayacaksınız
  • ooooo coil whine alırım bi dalll
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

son zamanlarda açık kasada kulağını ekran kartına yapıştırarak oyun oynamak da iyice moda oldu.

kasaları kapatın kafanızı da olması gereken yere yani monitörün önüne çevirin ve oyununuza bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa kapalıyken dışarıdan duyuluyorsa RMA'ya gönderin.

Kasayı açıp kafayı dayayarak duyuluyorsa çok dert etmenize zaten gerek yok.
  • biz 970 alamıyalım adamlar sesinden rahatsız olsun.yapmayın beyler dalın oyun keyfine
  • CW sorunu barizse ama rahatsız olmuyorsanız, kullanmaya devam edin. İlerde, 970 stokları bittiğinde, garantiye gönderip, fatura bedel iadesi veya üst modelle değişim alırsınız. EVGA gibi firmalar, CW'yi problem olarak kabul edecektir.

780 Ti kartımı bu amaçla bekletiyorum. CW ve özel durumlarda çıkan memory artifact sorunu var; kartın performansı yetersiz gelene kadar kullanıp, garantiye göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Mart 2015; 1:24:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.