Şimdi Ara

EVGA GTX780 ACX +BACKPLATE VE WATER BLOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 EVGA GTX780 ACX +BACKPLATE VE WATER BLOCK
    Merabalar arkadaşlar kartı uzun süre oyun oynayamacagım için satıyorum B.M.W den 2 ay kadar önce alındı bir sorun dahilinde ona gönderırsenız o yurt dısına gond kutusu kutu içerigi tamdır son derece temizdir backplateın kutusu dahı duruyor .sıvı sogutmayla max 50c kullanıldı %85.4 asic değeri vardır kısmen keyfi bir satışdır bu nedenle tek fiyat net fiyattan yanayım fiyatım backplate ile beraber 1325 tl kargo vs masraflar benden elimde birde full cover water block vardır ek fc titan modelidir kutulu vs herşeyi duruyor isteyene ikisini birlikte 1500 tl ye verebılırım takas üste 600 700 tl alabılcegım gpu lar ile olur 770 r9 280 vs  EVGA GTX780 ACX +BACKPLATE VE WATER BLOCK
    Fiyat : 1325 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hep su soğutmalı ekran kartlarına çok özenmişimdir :).hayırlı satışlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

hep su soğutmalı ekran kartlarına çok özenmişimdir :).hayırlı satışlar hocam.

sagol tesekurler.verelım dıcemde satıldı. D blok var onu verelım pompa rezervuar radyatorde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.V.O.42 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bizde nerde para .bakalım kartımı satarsam gtx 770 alıcam.ona uygun radyatör bimenmne şubat ayında anca yaparım ağzımız kokuyor hocam
  • mesajlarına baksan artık muhammet de şu kartı artık bi alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.V.O.42

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

hayırlı olsun bizde nerde para .bakalım kartımı satarsam gtx 770 alıcam.ona uygun radyatör bimenmne şubat ayında anca yaparım ağzımız kokuyor hocam

gtx 770 ede uyuo blok .D valla ınsan ınsan olsunda varsın agzı koksun halımıze ne kadar sukretsek az keyıf ıcın harcadıgımız paralarla kac kısının karnı doyar

doğru diyorsunuz vallahi ama keyiflenmekte bizim hakkımız.ben şubat ayında 1250 liraya topladım bilgisayarımı ayda 250 tl ayırarak.sonra upgrade etmeye başladım ekran kartı kasa soğutucu işlemci anakart monitör mouse klavye ıvır zıvır hepsini değiştirdim.toplamda 4 bin tl ediyor dersiniz ki çok mu bence değil sürekli bi açlık hali daha iyisi neden olmasın diyoruz bu durumlara düşüyoruz.ara sıra düşünüyorum 95 model serçeyle falan takaslasam mı diye .hiç yoktan insan yüzü görürüm

• E.kartı tarafımdan alınmıştır. kargoyu beklemekteyim. Sağolsun çok ilgili, anlayışlı ve sabırlı davrandı. kardeşime diğer satışlarında da kefilim, bu böyle biline
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.