Bildirim
Evga gtx970 ftw acx 2.0 vs Gagabyte gtx970 gaming g1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_105662682/f_//tm.htm#105662682
https://www.youtube.com/watch?v=wmiVf9cmA9I
Karar senin, özetle benim için G1 sesli bir karttır. -
Amazon'dan getirteceksen Evga tercih et. Evga global garanti sağladığı için sorun yaşarsan firmayla direkt iletişime geçebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 7 Haziran 2015; 18:12:46 > -
Peki asus veya zotac onerirmisiniz?
Evga ftw:349 dolar
Gigabyte g1:355 dolar
Asus strix:329 dolar
Zotac omega core edition:329 dolar
Yani en ucuzu şuan asus ve zotac bunlar nasıl dır? Bildiğiniz kronik sorunları varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evga sıcak çalışıyor denildigini gördüm forumlarda ama yük altında kaç derecede çalıştığını yazan yok, sizin bu konuda bilginiz varmı?
hacı öle bişe duymadım bende evga 970 aldım daha yolda sana tek bişe dicem 5yıl garantili kart mı garantisiz kart mı ? 5-10 dolar önemsiz 5 yıllık garantinin yanında ve 970lerde ortak sorun cw hissedilecek derece ise napacan ?evga dışında hiçbirini önermem . -
Gaming g1 modeli 970'ler arasında en serin çalışan modeldir ayrıca evga'nın 970'de kullandığı acx2.0 soğutucusunun gpuya temas eden yerleri fabrikasyon hatalı, acx2.0+ da bu düzeltildi. -
Evga gtx 970 ss c acx2.0+ modelide 349 dolar,msi gtx970 gaming 4g 389 dolardı ama indirime girmis, 348 dolar şuan fiyatı,sizce MSI,gigabyte,evga(acx2.0+ olan model) arasindan hangisini almalıyım? Birde yarin alicaktim ama dolar düşer diye düşünüp bir hafta erteledim,sizce dolar dusermi,yukselirmi?
Kesinlikle ve kesinlikle Evga Kaliteden şaşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shmurda -- 7 Haziran 2015; 22:01:37 >
evganın 970 cw çok oldugunu duydum asus 970 kullandı gayet sessizdi ama karar senin tabiki -
Msi nin amazonda tekrardan indirime girip 330 dolar olması nedeniyle amazondan msi almaya karar verdim 2-3 saat sonra siparişi vermeyi düşünüyorum,herkese teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X