Şimdi Ara

Evga (GTX970) mı Asus (GTX970) mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çekirdek Hızı 1165Mhz
    RAM Kapasitesi 4 GB
    Bellek Hızı 7010MHz
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    VGA Slot
    PCI Express 3.0 Var
    Bağlantı Özellikleri
    DVI Var
    HDMI Var
    1x DisplayPort 1.2 Var

ASUS

Çekirdek Hızı 1114Mhz
    RAM Kapasitesi 4 GB
    Bellek Hızı 7010MHz
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    VGA Slot
    PCI Express 3.0 Var
    Bağlantı Özellikleri
    Display Port Var
    DVI Var
    HDMI Var

Model ve fiyatlar:
    Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    1.560,84 TL

Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    1.401,24 TL

• Hocam rog strix aldım bugün gayet mutluyum. güzel kart soğutucusu kaliteli adının hakknı veriyor.
  • xmythy X kullanıcısına yanıt
    valla 2 side müthiş marka yani asusla evganın karşılaştırılmaması gerekıor desenkı msı mı asusmu veyahut gıgabyte mı evgamı dyerk msı ıle gıga elebnirde burda evga ve asus 2 si arasında bi karar vermek cok zor , ama bana kalsaydı asus rog strix hayranı olarak asus rog strix gtx970 alırdım
  • Servislerle beraber karşılaştırmak daha dogru olur evga nin servisi turkiyede ne bilmiyorum ama musteri memnuniyeti konusunda hep en iyiyi hedefleyen bir firma Evga.
    Asus un turkiyede yeni servisi ise hic begenilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbald -- 23 Nisan 2015; 23:53:58 >
  • Dostum bende o yüzden buradan yardım istiyorum aramızda elbette oem çalışanları, bu konu hakkında aşırı ilgisi olanlar vb vardır EVGA'nın çekirdek hızının fazla olduğunu biliyorum fakat aralarındaki ince farkları öğrenmem gerek zaten bu alacağım kartlara paralel bir sistem kurdum ve beni 4-5 yıl idare edeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitebeard.

Hocam rog strix aldım bugün gayet mutluyum. güzel kart soğutucusu kaliteli adının hakknı veriyor.
    İkiside üzmez saat hızlarını çok kafaya takmıyorsanız Asus ben OC'yum diyorsanız Evga alın.
  • xmythy X kullanıcısına yanıt
    dostum ztn o aradaki çekirdek hızı pek gözle görülür bi far kyaratmıcakki , iş bu saatten sonra markaya gelıor sana göre hangi marka daha kaliteliyse onu al , valla asus reklamı cok sever ama ürününde hakkını verıor evga pek sevmez reklamı ama o 2 katı hakkını verıor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heil Hitler

dostum ztn o aradaki çekirdek hızı pek gözle görülür bi far kyaratmıcakki , iş bu saatten sonra markaya gelıor sana göre hangi marka daha kaliteliyse onu al , valla asus reklamı cok sever ama ürününde hakkını verıor evga pek sevmez reklamı ama o 2 katı hakkını verıor :D
    forumda daha yüksek model EVGA GTX970 SSC sıfır ve garantili olarak 1100TL'ye satılırken gidip o iki kartlara 1400TL'den fazla vermek bence akıl karı değil hocam.
    ama para sizin karar sizin.

http://forum.donanimhaber.com/m_104580456/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 24 Nisan 2015; 7:50:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

forumda daha yüksek model EVGA GTX970 SSC sıfır ve garantili olarak 1100TL'ye satılırken gidip o iki kartlara 1400TL'den fazla vermek bence akıl karı değil hocam.

Amazondolandiriciligi.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Amazondolandiriciligi.com

Alıntıları Göster
    dolandırıcılık derken? varsa bir bildiğiniz anlatın bizde öğrenelim.
    yoksa da boşuna çamur atmayalım.

• quote:

+1
    Kesinlikle katılıyorum.Asus da Evga da (ACX2.0 olmak koşuluyla) güzel ve fazla sorun çıkartmayan kartlar.Forumda 1200 liraya sıfır varsa kaçırmayın zaten.

• quote:

Amazon konusunda ne turlu cakalliklar donuyor ac bak
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam bilgi paylaşacaksanız paylaşın, imalarla atıflarla olacak iş değil bu.
    ben bir ilan linki veriyorum siz tüm amazon alış verişlerini karalayan bir şekilde yorum yapıyorsunuz.
    amacınız nedir anlamadım?!

• quote:

hocam bilgi paylaşacaksanız paylaşın, imalarla atıflarla olacak iş değil bu.
    ben bir ilan linki veriyorum siz tüm amazon alış verişlerini karalayan bir şekilde yorum yapıyorsunuz.
    amacınız nedir anlamadım?!

Yattiginiz yerden bilgiye ulasmak istiyorsunuz biraz anakonuya ugrayin da neler dondugunu gorun derim
  • quote:

quote:

Amazon dünyaca ünlü güvenilir bir sitedir hocam, hangi dolandırıcılıkdan bahsediyorsunuz.
  • quote:

Yattiginiz yerden bilgiye ulasmak istiyorsunuz biraz anakonuya ugrayin da neler dondugunu gorun derim

anlaşıldı, sizin yaptığınız aynen çamuratizikalsın.com.
    sürüde kara koyun da var diye tüm sürüyü kurban edelim diyorsunuz ama akıl mantık var.
    siz istediğiniz kadar uzak durun ama gereksiz yere işini dürüst yapanlara çamur atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

quote:

Amazon dünyaca ünlü güvenilir bir sitedir hocam, hangi dolandırıcılıkdan bahsediyorsunuz.

Alicilarin yaptigi cakalliklardan

Amazon tarafindan bir sikinti yok zaten.Burda bazi arkadaslar kolaya yatip hazir tepside bilgi sunmamazi istiyor oldu gidip arastiracaksin ogreneceksin bu kadar basit.Lafim sana degil bu arada

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Dostum peki Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 ile arasındaki fark nedir tam olarak bilmiyorum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmythy

Dostum peki Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 ile arasındaki fark nedir tam olarak bilmiyorum çünkü
    EVGA GTX970 FTW+ ve GTX970 SSC EVGA'nın şu an için en iyi GTX970 kartları.
    Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0'ye göre daha gelişmiş baskılı devre ve 6 faz güç beslemeleri var.
    ayrıca ön tarafta tüm bileşenlere kaplayan ve daha iyi ısı yalıtımı sağlayan metal plak var.
    aynı fiyata dahi SSC tercih edilmeli ki ne kalmış 300TL daha ucuza, hiç düşünmeye bile gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 24 Nisan 2015; 17:53:45 >

• quote:

EVGA GTX970 FTW+ ve GTX970 SSC EVGA'nın şu an için en iyi GTX970 kartları.
    Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0'ye göre daha gelişmiş baskılı devre ve 6 faz güç beslemeleri var.
    ayrıca ön tarafta tüm bileşenlere kaplayan ve daha iyi ısı yalıtımı sağlayan metal plak var.
    aynı fiyata dahi SSC tercih edilmeli ki ne kalmış 300TL daha ucuza, hiç düşünmeye bile gerek yok.

Bende cevap yazarken birde soru sorayım bu kadar bilgili insan toplanmışken.
    Bana kalırsa Asus al neden dersen

5 gün önce vatandan asus strixx 970 aldım cw sorunu nedeni ile iade edip evga ssc 970 aldım.
    cw sorunu ikisindede mevcut ikisindede ses aynı seviyede çok çok şanslı değilsen seninde aldığın karttada cw sorunu olacak.
    Asus'u önerme sebebim ise yük altında iken fanları evgaya göre çok sessiz çalışıyordu hiç duymadım denebilir.
    Evga yı dün aldım taktım ve fan sesi bariz bir şekilde daha yüksek asus'tan.

Sormak istediğim soruya gelince kartımı bir kere zaten kavga dövüş değiştirttim Vatan'dan bu evgayı götürsem servise göndericez diyecekler bende bilgisayarsız kalmak istemiyorum ayrıca sonuç alıp alamayacağımıda bilmiyorum. Bunun yerine direk servisle iletişime geçip cw'siz sessiz sakin bir kart talep etsem bana test edip öyle gönderin desem, nasıl bir cevap alırım yada alabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.