Şimdi Ara

Evi satıp araba almak??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev satmayi bilmem ama kirada oturup daha 3 ay once sifir c180 merco aldi tadigim. Herkesin dusuncesine saygi duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kira getirisi düşük olan evi satıp güzel bir yerden arsa alınabilir.
    Otomobil konusunda ise iş görecek bir otomobil yeterli olacaktır. Benim şahsi kanaatim.
  • Bugün 0 km Volkswagen alırsanız seneye satıp daha büyük bir ev alabilirsiniz

...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay sonra 6. dairemi alacağım 5 sene kredisini öderim, 2011 model aracım var mutluyum, iyi bir fırsat geçse elime arabayı satar eve basarım parayı.

1 ay sonra 6. dairemi alacağımdan sonra beyin gitti idare edin.
  • Çok mantıksız.bir kaza yapsan paran öldü bitti.

• en son yapacağın şey olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev satılır arsa alınır araba alınmaz... bence yanlış bi hareket olur.

• Arabasına göre değişir
  • Ev satıp araba alınmaz da araba satılıp ev alınabilir..
  • Ev her zaman karlıdır. Araba 10 sene sonra eskir. Ev değerlenir.

• Araba için ev satmak hata olur.
  • Evi satıp araba tamir ettirmekten iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

Hiç kümseyi dinleme. Yapma etme ev satılır mı diyenleri boşver. Eğer mutlu olacaksan araba ile sat al.tek sorunun cvbı bu olsunkimseyi dinleme hayatını yaşa.ev evlenirsen yine alırsın

Doğru ya evi satsın arabayı alsın binbir türlü ona da masraf yapsın sonra evlilik masrafı artı tekrar eve masrafına girsin.
    15 yıl ipotek altına girer artık...
  • Gayrimenkul her zaman kazançlıdır.Bundan 17 yıl önce esnaflık yaptığımız için babam 8 dönüm sulu tarlayı satıp 4500 tl ye (o zaman 4.5 milyar)renault express diye bir ticari araba aldı.(O zamanlar küçük ticari arabalar yeni keşfediliyordu).O araç kullandığımız 4 sene zarfında 2 kere kaza yaptı.1 kere motor kilitledi.Bilmem kaç kere hararet yaptı.(Arabanın resmen şaftı kaymıştı)ve 4 sene sonunda 2500 tl ye babam zorla sattı arabayı.O araba şimdi olsa da 3-4000 den fazla etmez fakat tarla şu an 240.000 tl(Dönümü 30000 tl)İşte gayrimenkul satıp araba almak böyle birşey.
  • Evi alırsın iki katına satarsin, araba alırsın yarı fiyatına satarsın

Mantıksız bir sey. Hem araba durdukça para yiyecek. Ev ise değerlenecek, hatta kiraya versen kendi kendini ödeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: civimli

Arkadaşlar merhaba,

Şükür yatırım için ev almıştım fakat satmayı düşünüyorum, aklıma çılgın sayılabilecek bir düşünce düştü; satıp araba almak mantıklı olur mu? Birde ne almalı. Evin eder değeri 90 bin tl civarında . Ne yapmam doğru olur.

Selamlar.

20 yaşımdan beri ticaret yapıyorum böyle yatırım görmedim

Şaka bir yana evinizi satıp gelişen bir şehrin gelişmekte olan ilçelerine biraz uzaklıkta olan arsalara yatırım yaparsanız sizin için 5 yılda geri dönüşü 2-3 katına yakın olur bu da aylık 4500 lira kâr demek

• Trol ise komik değil

Gerçek ise

Evi satıp araba almak???
  • civimli C kullanıcısına yanıt
    kesinlikle araba işine girme evi sat arsa al arsanın yeri güzelse evden daha karlı oluyor .
    şilede abimin bi arsası var köyün birinde denize yakın düzgün yol felan yok 85 e aldı 2 sene önce şimdiki fiyatı 200. gerisini sen düşün.
    hiç bi araba bu kadar kar ettirmez 0 a hiç bulaşma 0 araç kar ettirmez aynı aracın 2. eli 1000 km de olanı 5000 tl daha aşağısında bulursun.
  • Sakın ha büyük hata yaparsın. Ev her yıl değerleniyor, araba alırsan hem paran ölür hemde her yıl değer kaybeder. Evin kalsın kiraya ver kirasıyla araba almayı dene veya biriktir öyle al ama evi satma. Akıllı adam satmaz çoğaldır, satan hep zarar eder. Kendi babamdan biliyorum sattı banka koydu parası battı ağlıyor şuan.
  • Ev fiyatları uçuyorken araç almak anlamsız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.