Şimdi Ara

EVİDEA.com DEV SEZON İNDİRİMİ - 17.01.2017 saat:1700 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
13
Favori
34.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Mobilya satislari genelde siparis uzerinedir. O yuzden 10-20 gun normal. Hazirda olan urunu gonderseler teshir diye begenmeyeceksiniz bu defa. Camur atmayi cok seviyorhz millet olarak.

Mağazadan mobilya alınca üretilmesini mi bekliyorsunuz

Bircok firmada evet. Cok giden birkac modelde biraz stok bulundurabilerler ama inegol mobilya istikbal dogtas vs siparis uzerine uretim yapar ve mantikli olan da bu.
  • Yıllar içinde sadece 2 kez alım yaptım. Söyledikleri tarihten önce geldi..

Bence siparişe göre değişiyor. Aldığım ürünler çok indirimli değildi sadece çok beğenilen ürünlerdi ve farklı bir sitede yoktu.
  • 2 sene önce 2 matkap aldık biri 440liradan 169'a, diğeri 420'den 200'e inmişti. Teslim süresi 10gündü bilerek aldım. Bir markabın çantası tozluydu, çok etiket vardı üstünde yani baya gezmiş firma firma ve gezdiği yerlerin barkodunu yemiş. Çanta açılmamış ve ürünler kusursuzdu.

Yine depolarını böyle boşaltırlarsa çok şey alırım. Ivır zıvır küçük ürünler de aldım zaman zaman ve hepsi geldi.

Yavaşlar ve depoları hariç el malı el stoğu ile satış yapıyorlar.
  • konu takip. uygun ürünler var.
  • birkaç üründe denedim hiç indirim falan olmadı ?
  • 5-6 kez alışveriş yaptım, tablo v.b ürünleri siparişe bir göre üretiliyor 10-15 günde geliyor. Diğer ürünlerde gecikme olduğunu hatırlamıyorum.
  • hilti almıştım.stoktan hemen gönderim yazdıkları ürünü 11 gün sonra yolladılar.siparişimden 1 hafta sonra tlf ettim
    niye halen yollamadınız diye .tedarik sürecindeymiş.ulan dedim ozaman ne diye satılan ürün sayfasına stoktan hızlı gönderim yazıyorsunuz.
    utanmadan pişmiş pişmiş cevap veriyor adam
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    8 ocakta üç tane kanvas tablo ve banyoya şampuan vs koymak için metal raf sipariş verdim. teslim süresi 25-27 ocak gibi bir tarih.

hep bir ağızdan kötülenen firma için iki kere düşünmek gerekir.
  • Adamlar ürünlere yazmış zaten , mobilya ürünlerinde gönderim süresi 25 işgünüdür diye.

Buda yaklaşık 36 güne denk gelir.

Aynı renk ürünleri bekletip, birlikte üretime sokuyorlar maliyet avantajı nedeniyle. O yüzden uzun sürüyor.
  • Arkadaş 4 tane seramik saksı siparişi verdi , eve 5 tane birbirinden farklı kırık dökük saksılar gelmiş sonra yerine 6 tane dağa gönderdiler 2 si gene kırıktı ama buna şükür dedi
  • Bende fincan vs almıştım kırık geldi. Uzun sürdü. Alışveriş yapacaklar 3 kurus daha verip madame coco vs tarzi yerleri tercih edebilirler.. ucuz olacak diye beklemeyin. Sabrınız varsa ve kirik dokuk seylerle ugrasmayi seviyorsanız (iade vs) tabikide bekleyin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

birkaç üründe denedim hiç indirim falan olmadı ?

Başlık?
  • Valla biz tüm düğün alışverişini falan buradan yaptık. ıvır zıvırı da buradan aldık. gayet de memnun kaldık. bana mı iyisi denk geldi anlamadım ama yazmazsam haksızlık olur.
  • Ayın 17'sinde alırsınız da bir dahaki ayın 17'sine kadar gelir mi bilmem .
  • aldığınız ürünü önce düşünün sonra iptal filan etmeyin yoksa iade ile çok uğraşırsınız. ben aldım bi kere sipariş falan hazırlanmadan vazgeçtim ama iade yerine hediye çeki verdiler.
  • Başımız yanacagina cebimiz yansın. Uzak duralım madem, bunca olumsuz yorum var. Türk net gibi bulasmamak lâzım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

birkaç üründe denedim hiç indirim falan olmadı ?

Başlık?

ayın 17 sindeymiş özür :)
    genelde dikkat ederim ama bu defa ayrıntıyı kaçırmışım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Mobilya satislari genelde siparis uzerinedir. O yuzden 10-20 gun normal. Hazirda olan urunu gonderseler teshir diye begenmeyeceksiniz bu defa. Camur atmayi cok seviyorhz millet olarak.

Mağazadan mobilya alınca üretilmesini mi bekliyorsunuz

Tabiki sipariş üzerine olmak zorunda. Yoksa o kadar koltuğu hasar görmeden nereye istifleyecekler? Astarı yüzünü geçer. Yataklarda böyledir, sipariş üzerine üretim yapılır. Kendimden biliyorum kimi zaman stoklama maliyeti üretime maliyeti geçebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartalda maltepe parkin karsisinda magazasi var. Fakat magaza buyuk olmadigi icin belki istediginiz urunu bulamayabilirsiniz. Internet sitesi ile magaza fiyati ayni. 5 parca urun aldim fiyatlar gerçekten çok uygun.
  • Bende bikac alisveris yaptim. Acelem olmadigi icin teslim suresini dert etmedim ki web sitelerinde de acik bir sekilde 30 gun icinde teslim ediliyor diyor. Siparis verdigim urunler kaliteli ve zamaninda geldi.

Takip edicem yarin ciddi indirim yapilirsa epey alisveris yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.