Şimdi Ara

Evim için sinema ses sistemi hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni evimde kullanmak üzere bir ses sistemi veya ev sinema sistemi tavsiyesine ihtiyacım var.
    Aslında sorum gayet açık
    bir arkadaşım vasıtasıyla samsung tz215 sistemi test etme şansı buldum.Ses kalitesi beni tatmin etmedi ayrıca eşim de büyük olduğu için dvd kısmı vs istemedi geri iade etmek zorunda kaldık.
    Aklımdaki sistem z5500 veya z906 idi aslında. Bu sistemi tam anlamı ile kullanamayacağımı biliyorum ama yine de aklımda kalmasın diye almak istiyorum. kullandığım televizyon vestel marka 140 ekran bir led tv. zaten usb girişleri var. ayrıca bir dvd oynatıcıya ihtiyacım yok.
    Sizce nasıl bir sistem almalıyım. Basslar önemli değil z5500 veya z906 olsa bile bass en kısık seviyede olur muhtemelen bana saran bir ses sistemi ve ses kalitesi önemli. TV günlük kullanımında da kullanılacak yanlızca film amaçlı olmayacak.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler

• BUSAH kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yazdıklarınızdan çıkan sonuç siz ses sistemlerine falan hiç bulaşmayın,alın bir Soundbar mutlu mesut yaşayın hemde hanımla ters düşmezsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soundbar da olabilir ama onda da arkadan ses alamadığım için pek keyifli olmaz diye tahmin ettim.
    Hala z906 ve z5500 acaba nasıl bir ses sunar diye tereddüt içindeyim bu konuda ne söyleyebilirsiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUSAH

soundbar da olabilir ama onda da arkadan ses alamadığım için pek keyifli olmaz diye tahmin ettim.
    Hala z906 ve z5500 acaba nasıl bir ses sunar diye tereddüt içindeyim bu konuda ne söyleyebilirsiniz acaba

Hocam bu tarz ürünler Pc ye uygun genelde oyun performansı için üretilmiş ürünler vede salonda falanda şık durmuyorlar tabi bence size kalmış belkide sizin zevkinize uyar onu bilemem.Olay sizin hanımda düğümlenmiş biraz sizin onu ikna edip daha derli toplu Avrli ev sinema sistemlerinize yönelmeniz tabiki bunada bütçe uygunsa yoksa dediğim gibi tek çareniz Soundbar olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsakaryali -- 2 Ekim 2015; 12:09:01 >
  • 3 Yıldır Z5500 kullanan biri olarak size şunu söyleyebilirim ki müzik konusunda orta seviye , film performansı ise çok çok iyidir. 5+1 çok kullanışlı .
    Hoparlörleri evin köşelerine koyabilmek için internetten kullanışlı ayaklar satın alabiliyorsunuz.
    Apartmanda kullanıyorum ve son ses açtığımda komşular geliyor :)

Eksileri : subwooferın sigortası bazen sık sık atabiliyor. ( Benim elektrik hattımdanda kaynaklanabilir belki ama internette benzer şikayetler okumuştum. )
    Kumandası kaybolur yada bozulursa tedarik etmek zor ve pahalı. 2 yıl önce bir şirketten 70 tlye bulmuştum. şu an 100 tl olmuştur.
  • Z5500 kullanıyorum ve öneririm. Müzik olayında stereoya geçerek kullanılabilir. Film performansı zaten tartışılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.