Şimdi Ara

evimizde gezen tanımlayamadığımız şahsiyet... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
2
Favori
13.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stone Cold

"musallat"

anlamsızca güldüm
  • Yav kedidir o kedi
  • Serin hikaye
  • yakalayınca onu yapışkandan kurtarıp at dışarıya.hayvan orda yapışık kalmasın :( eski evimizde fare vardı ona yapıştığı gibi babam gitti dışarı attı.sabah baktımda tepesinde kedielr falan var yiyorlar fareyi :(
  • yapıstırıcıdan kurtulmaya calısırken kendı kendını parcalayıp oldurmek :/ fare ıcın durdugu yerden ayrılamamak nasıl bır korkuysa artık :(

bende kucukken bıkere koye gıtmıstım yıne. halamların evının bodrum katında bı fare kapanı vardı. kapan dırek hapıs seklındeydı (yanı fareyı herangı bı yerınden yakalamıyo) bı kafes var, ıcıne peynır koyuyosun, fare gırınce kafesın kapagı kapanıyo ve fare ıcerıde hapıs kalıyo.

neyse bıgun bı fare yakalanmıs kafese, kedı de gelmıs kafesın etrafında yuksek sesle mıyavlayıp duruyo. halam aldı kafesı bahceye cıkardı, kafesın ıcınde fare dısında kedı startın verılmesı ıcın hazırolda beklıyolar. halam kapagı bır actı daha ne oldugunu anlamadan hem fare hemde kedı jet hızıyla fırlayıp gozden kayboldular. okadar hızlı kactılar kı takıp bıle edemedım, sonra evın etrafında dolastım bıraz ve kedıyı buldum. damın arka tarafında fareyı yakalamıs afıyetle yıyodu.
  • Yakalandımı

Haber Bekliyoruz
  • Evine bunlardan kur sabahleyin cesedini bulursun

evimizde gezen  tanımlayamadığımız şahsiyet...
  • Bence besle
  • quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

Yakalandımı

Haber Bekliyoruz

malesef hayır. deliricem! yahuu...

tuzakları kurunca şahsiyet evde hiç görünmemeye başladı.anlamıyorum...
    2 gündür eve girmiyoruz hani ev içinde rahat dolaşssında yakalansın diye. adım başı tuzak var her yerde mümkünatı yok dolaşamaz.
    ki mutlaka dolaşması lazımdı.. şimdiye yakalanmasıda lazımdı!
    ne kurnaz çıktı bu yahuuu.... acaba diyorum evden dışarımı çıktı sanmam
    ev durumu buna müsait değil 3-4 kattayız.
    hiç biryerde gider lavobo deliği vs delik vs açık yer yok.
    nerede saklanır ne yapar anlayamadım.
    bugünde çıkmazsa en son çare evi boşaltıcaz ve ultrasonic , elektromanyetik cihazlar döşeyeceğim ve iğne deliğine kadar arayacağız.
    off offfff işi gücü bıraktık şu ramazanda neyle uğraşıyoruz iyimi başımıza iş aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 17 Ağustos 2011; 11:21:13 >

• etrafta dolaşmıyorsa sizin istediğiniz de bu değil mi?

hayvanın bi zekilik yaptığını ve tuzaklar yüzünden ortalıkta dolaşmadığını farzedersek, zaten yemek bulamadığında bir süre sonra ölecek. siz de fazla kokmadan yerini bulur atarsınız.
  • Amazonlardamı yaşıyorsunuz
  • Geçmiş olsun kardeş.iş başına koyul :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

etrafta dolaşmıyorsa sizin istediğiniz de bu değil mi?

hayvanın bi zekilik yaptığını ve tuzaklar yüzünden ortalıkta dolaşmadığını farzedersek, zaten yemek bulamadığında bir süre sonra ölecek. siz de fazla kokmadan yerini bulur atarsınız.

hocam korkma olayı değil. tiksinme var
    tuzaklardan önce cirit atıyordu evde hiç ummadığımız yerde gece karşımıza çıkıyordu veya yanımızdan ok gibi geçiyordu.
    ve bizde anında peşine düşüp takip etmeye çalıştık. herseferinde izini kaybettiriyordu ve dedikki bu iş böyle olmayacak tuzak kuralım .
    hergün evin içinde dolaşan şahsiyet tuzaklardan sonra görünmemeye başladı 2 gün 2 gecedir. yok Allah yok....
    biryerlerdede açlıktan ölürse nerede bulacağız onu , asıl bizi tedirgin eden hayvanın evin bir köşesinde kaybolması ve orada ölmesi
    ben umursamamda ev halkı farenin ölüsüne bile tahammül edemiyor. evi satma aşamasına kadar gider bu olay !

• quote:

Orijinalden alıntı: muratbjk10

Amazonlardamı yaşıyorsunuz

hayır malesef..

Ankara'nın göbeğinde yaşıyoruz!
  •  evimizde gezen  tanımlayamadığımız şahsiyet...

Eve bi' tane bundan salıyosun çaça. Gerisini o hallediyo. Tuzakları da kaldırıyosun.
  • eve köpek değil kedi bile sokturmuyor bizimkiler sanki ne varsa 2 tekiri salacaksın iş bitecek diyorum ama yok anlatamıyorum bizimkilere!

kurduğum tuzaklardan görüntüler az önce çektim.

http://www.youtube.com/watch?v=UTIu86XHrMY

• Ya uzun atlayıp geçerse ;)
  • o kadar tuzaga ragmen ıyı dayanmıs gıt bırde kapan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkYNeT-06

eve köpek değil kedi bile sokturmuyor bizimkiler sanki ne varsa 2 tekiri salacaksın iş bitecek diyorum ama yok anlatamıyorum bizimkilere!

kurduğum tuzaklardan görüntüler az önce çektim.

http://www.youtube.com/watch?v=UTIu86XHrMY

bildiğin savaş alanına çevirmissin evi.hadi bakaoım yakalayınca göster bize neymiş

• Yarasa Olabilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.