Şimdi Ara

evimizin önünde ceza yedik :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 1 saat önce aptalın biri yüzünden karakolluk oluyoduk.. bizim komşu sagolsun garaj girişine engel olmuyacak şekilde park ettiğimiz arabayı şikayet etmiş. polis gelmiş tabiki son anda farkettik 2 trafik ekibi gelmiş arabanın etrafında dönüyorlar bi indikki ne olsun adamın işi gücü yok haber vermek yerine almış eline fotograf makinasını fotograf çekmiş tabi polisler ceza yazmakta kararlılar ne yapılır şimdi bu adama bide komşu olacak.. tabi
    bize adamı hoş görmediğimizden biraz tartıştık dogal olarak adam trafik polisi yetmemiş gibi bide asayiş ekiplerinin hepsini apartmana topladı az kalsın karakolluk oluyorduk akşam akşam 61lira ceza yedik oturduk yani siz olsanız bu adamı(....ne derseniz) ne yaparsınız..

• Bende zamanında 61 liralık bir ceza yemiştim sırf 61 lira olduğu için anında tık ödemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bende zamanında 61 liralık bir ceza yemiştim sırf 61 lira olduğu için anında tık ödemiştim

ya bide işin ilginç tarafı otopark dediğim yer 3 araba alıyor alt üstü biz arabamızı nereye katacazki başka gidip dagın başınamı katalım arabamızı.. para derdinde de degiliz sonuçta alt üstü 50-60 lira ama adamın yaptıgına bak böyle komşuluk mu olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bende zamanında 61 liralık bir ceza yemiştim sırf 61 lira olduğu için anında tık ödemiştim

şurada komşusun yarın kapıda karşılaşınca yüzüne nasıl bakacak terbiyesizlik. Aynı şekilde sende denk getireceksin en ufak olayda şikayet edeceksin biraz zeki ise anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester

şurada komşusun yarın kapıda karşılaşınca yüzüne nasıl bakacak terbiyesizlik. Aynı şekilde sende denk getireceksin en ufak olayda şikayet edeceksin biraz zeki ise anlar

Alıntıları Göster
    Biraz da kendinizde suç arayın,belki sürekli adamın çıkışını engelliyorsunuz ve o da sonunda ders olsun diye öyle yapmış olabilir. Aynı yere park edip resmini çekip koyarsanız daha rahat yorum yapılabilir.

• quote:

Alıntıları Göster
    sıkışık yerlerde komşu komşuya yardım etmeli. aynı yere arabasını bırakanlar birbirinin numarasını bile bilse olur. komşu çıkmam lazm arabanı çekermisin bi zahmet dese kim hayır derki?
    insanlık öldümü ya???

• quote:

Alıntıları Göster
    Komşuluk hakkı diye birşey var.İnsanın karakterinde duyarlılık olmassa yaşının kaç olduğunun önemi yok.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bazı arkadaşlar dicekler şimdi demekki girişi kapatmışsındır filan diye de benim geldiğimde o yerler doluydu boşalmış buda içeri girmiş arabasını park etmiş sonra aramış polisi tam cinayet sebebi bi insan ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kkma

sıkışık yerlerde komşu komşuya yardım etmeli. aynı yere arabasını bırakanlar birbirinin numarasını bile bilse olur. komşu çıkmam lazm arabanı çekermisin bi zahmet dese kim hayır derki?
    insanlık öldümü ya???

+61

Bizim garajımızda öyle. 3 Arabanın girebileceği kadar biryer. 3 araba giriyoruz garaja , sabah kalktıkmı önde kim varsa ziline basıyoruz yada telefonla arıyoruz arabayı çekermisiniz diye kimse çekmem diyemiyor gelip çekiyor aracını
    Buda garajdan eski bir foto

• quote:

Orijinalden alıntı: rewhard

bazı arkadaşlar dicekler şimdi demekki girişi kapatmışsındır filan diye de benim geldiğimde o yerler doluydu boşalmış buda içeri girmiş arabasını park etmiş sonra aramış polisi tam cinayet sebebi bi insan ya

Alıntıları Göster
    hemen ödersen 45tl ile yırtabilirsin.
  • quote:

Nizami olmayan bir duru myoksa polis neden 61 lira ceza yassın ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Nizami olmayan bir duru myoksa polis neden 61 lira ceza yassın ki ?

Alıntıları Göster
    garaj girişine 5er metre mesafede park etmek yasak açıklayıcı oldumu zaten apartmanın alanı ne kadar ki

• quote:

garaj girişine 5er metre mesafede park etmek yasak açıklayıcı oldumu zaten apartmanın alanı ne kadar ki

böyle birşey varmı gerçekten ? bende kullanırım o zaman bunu zırt pırt şikayet ederim.garaj girişini engelliyor bazıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Biraz da kendinizde suç arayın,belki sürekli adamın çıkışını engelliyorsunuz ve o da sonunda ders olsun diye öyle yapmış olabilir. Aynı yere park edip resmini çekip koyarsanız daha rahat yorum yapılabilir.

Aynı apartman değil yan apartmandaki adama bile yapılmaz yapmam en azından ben aynı apartmanda oturup bunun yapılması bile bile terbiyesizlikten öte bişe ya ar damarı çatlamıştır yada bi harekete karşı kasıt vardır madem ders olmasını istiyo cezayı yarı yarıya ödesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

böyle birşey varmı gerçekten ? bende kullanırım o zaman bunu zırt pırt şikayet ederim.garaj girişini engelliyor bazıları

Alıntıları Göster
    edebilirsin usta polislerde ne için ceza yazdıklarını bilmiyorlar açıp baktılar kitaplarına öyle yazdılar

• quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

O da birşey mi...
    Apartman kanununda kapı önünde ayakkabı bırakmak yasak. Bıraktın mı geçen aylarda sonuçlanan bir davada olduğu gibi ayakkabısını bırakan para cezası ödüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

quote:

Aynı apartman değil yan apartmandaki adama bile yapılmaz yapmam en azından ben aynı apartmanda oturup bunun yapılması bile bile terbiyesizlikten öte bişe ya ar damarı çatlamıştır yada bi harekete karşı kasıt vardır madem ders olmasını istiyo cezayı yarı yarıya ödesinler

ne dersi gözünü sevim ya zaten çogu zaman kendiside katamıyor içeri benim kattıgım yere katıo en son polise bana bi saldırı olursa sorumlusunu biliyorsunuz diyordu o an zaten içimden o fotograf makinasını kafasının içine sokmak geldi ama neyse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

quote:

ne dersi gözünü sevim ya zaten çogu zaman kendiside katamıyor içeri benim kattıgım yere katıo en son polise bana bi saldırı olursa sorumlusunu biliyorsunuz diyordu o an zaten içimden o fotograf makinasını kafasının içine sokmak geldi ama neyse

aynısını sen yap o zaman hatasını anlar her seferinde şikayet et. aslında böyle tiplere yapılcak şey bellide o zaman şehir eşkiyası maganda diyolar

• degıl polıs sıleceklerı bıle kaldırmayı hos karsılamıyorum..gıderım yuzune ya da gordugum bır yerde uygun dılle soylerım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

degıl polıs sıleceklerı bıle kaldırmayı hos karsılamıyorum..gıderım yuzune ya da gordugum bır yerde uygun dılle soylerım.
    Aynı durum söz konusu oldu mu bir de siz fotoğrafını çekin foruma koyun bir bakalım...
    En azından şuan olduğu gibi hariçten gazel okuma durumu söz konusu olmaz...
    Ama madem her lafımızda "adamlar avrupada şöyle medeniler, böyle medeniler" demeyi biliyoruz; onları takdir etmesini biliyoruz; kendimiz de onlar gibi olmaya çalışalım.
    Garaş girişine 5er metra mesafeyle araç parketmek yasakmış; park etmeyin, parkedenleri uyarın o zaman...
    Ya da komşunuz gibi en doğal hakkınızı kullanarak şikayette bulunun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.