Şimdi Ara

Evin icinde muslukta akan suyu dondurarak yakalamak YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evin içinde deneyipde yapamadığım bi sıkıntım var... Bildiğiniz gibi enstanteneyi arttırarak hızlı herşeyi dondurabiliyoruz ama aynı anda ışıkda azalıyo... Şimdi ben evde enstanteneyi en fazla mesafesine ayarlayıp musluktan akan suyu elimide suya tutarak yakalamaya çalışıyorum ama karanlık oluyor ve çekimlerim karanlık çıkıyor aynı ayarı bozmadan evden dışarı çıktığımda aydınlık oluyor fotoğraflar tabi ben içerde yakalamak amacım aynı durumu bunu nasıl yapabilirim makinemmi yetersiz yoksa başka bişeylerde mi eksiklik oluyor yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben enstantene ayarlayamadığım makinemde flaş kullanarak yapmıştım, deneyebilirsin belki olur

• enstantane yukselince perde acilip kapanma hizlanir ,haliyle karanlik olur , diyaframi dusurup oda isigini arttirmak gerekir.Tepe flashi varsa acin olmadi telefonun flash isigini kullanin.

• Zamanı durdurmak için flash kullanman gerekir.

Bu söylediğin eylemi Sony nin flash lı telefonları yapabiliyordu mesela.

Ama ışığı ayarlamadan ziyade zamanlamayı da tutturmak lazım. Ayrıca manuel odaklama yapılmalı ya da otomatik odaklama sabitlenmeli.
  • Enstantane hızı, Diyafram ve İsoyu yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
  • Makinenizin marka modeline göre durum değişir ancak flash kullanmak şart. Tabi flash kullanıncada su saydam olduğu için arkaya suyun havada yakalanmış halinin net ve güzel olması içinde iyi bir arka fon lazım diye düşünüyorum. Yani lash kesinlikle gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcıya su mu kaçtı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.