Arkadaşlar forumun tv bölümünü bayaadır takip edemediğim için uzak kaldım. Yeni evlendim, salonda izleme mesafem yaklaşık 6 metre o yüzden çok büyük olmayan 3d tvlerin pek keyif vereceğini sanmıyorum, büyüklere de şu an için param yetmiyor eksik çok
Tavsiye edebileceğiniz, 6 mt mesafede çok küçük kalmayacak 2000 TL yi biraz aşabileceğim, uygun tv önerilerinizi bekliyorum plazma lcd pek farketmez.
aklımda samsung c650 ver fakat 46 ve 52 inch arasında 2 kat fiyat farkı var değermi bilmiyorum. Genellikle sd, hd yayın ve bilgisayardan film seyredeceğim. Şimdiden teşekkürler.
Bu arada 5-6 metre mesafe için ideal tv boyutu nedir acaba? Daha önce böyle bir konu vardı bulamadım.
LG LE8500 bende epeydir araştırıyorum bu tv de karar kıldım büyük ihtimal bunu alıcam sende bi araştır istersen.
teşekkürler onuda araştırıyım.
Eğer led tv düşünüyorsanız Toshiba sv 685 serisi veya Lg le serisi, plazma düşünürseniz panasonic, 3d tv düşünürseniz Lg lw serisi.
@mehmetferhat
katılıyorum aynen öyle bencede c 650 de istiyorsan teknosepet de 46c650 1.750 tl / 12 gibi bi rakamdı ama güvenilirliğini bilmiyorum ayrıca 6 mt mesafe için minumum 46-47 almalısın hatta mümkünse 55 '' ama o bütçeni bariz şekilde aşar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme