Şimdi Ara

EVİNDE KÖPEK BALIĞI BESLEYEN VARMI:))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar köpek balığı alıp beslemeye karar verdim ama bi kaç cins varmış sanırım evde besleyebilecğeim en iyi cins hangisidir bilen varmı:)

• Köpek balılarıyla ilgilenen yokmu hiç?
  • pengasus besleyebilirsiniz ama çok fazla akvaryum hacmi istiyor 500-600 lt gibi
  • Peki bunların büyükçe pislikleri artıyormu ne kadar sürede değiştirmem gerekiyor. benim için en büyük sıkıntı bu.
  • Yani pengasus köpek balığı besliyecekseniz büyük akvaryum almanız gerekir saten 60lt+ akvaryumları kolay kolay temizleyemessiniz kesin bir dış filtre almanız gerekir
  • Ben su kaplumbağası besliyordum 4 tane ciddi bir şekild ebüyüttüm özel bir akvaryum sağladım ama 1 sen esonund anerdeyse hergün temizlemem gerekti o yüzden tereddütteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_-manyak

Ben su kaplumbağası besliyordum 4 tane ciddi bir şekild ebüyüttüm özel bir akvaryum sağladım ama 1 sen esonund anerdeyse hergün temizlemem gerekti o yüzden tereddütteyim.

su kaplumbağası gibi hergün su değiştirmenize gerek yok benim size önerim 60 lt bir akvaryum alın içine 100w ısıtıcı, iç filtre,hava motoru,java moss bitkisi ve 3-5 dal elodea 1e3d lepistes çok güzel bi akvaryum olacaktır illada köpek balığı beslemek istiyorum diyorsanız 500 lt yakın akvaryum yaptırmanız gerekir

NOT:iç filtre yerine dış filtre alırsanız haftada bir %25 dip çekimi yapmanıza gerek kalmaz

aklınıza takılan balık ile soruları buhttp://www.akvaryum.com/ siteye konu açarsanız daha çok yardımcı olacaklardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.