Şimdi Ara

Evinin Önünü Demirler İle Kapatmak [GELİŞME] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
19.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hır gür daha çok devam eder canım ülkemde. benzer bir durumun tam tersi için

bkz.http://www.simtoalev.com/6-ayda-2-baba-dikemedik/
  • adamın kapısının önü onun değilse senin hiç değil, başka yere bırak, kendi kapına bırak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin önünde duran yabancı aracı polisi arayıp çektiremiyorsan, orası milletin alanıdır. Benim evin önünde de bazen türlü çeşit araç oluyor. Ben de bir yere gittiğimde mecburen başkasının evinin önüne koyuyorum. Esasında evin önü diye bir kavram yok. Kimsenin tapusunda, bina boyunca yol kenarı dahil yazmıyor. Yanyana 5 bina var 50 daire var 50 de araba var. 100 metre yol cephesi var diyelim. Kimin evinin önü neresi şimdi? Köy yeri mi bura.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bide şöyle yapsan adamın evinin önünü adama bıraksan nasıl olur?

Tapulu malı mı? Yanlış düşünüyorsunuz, sokaklar hepimizin. Kendisine mesken edemez.

öncelikli olarak adamın evinin önünü adama bırakabilirsin mesela. Böyle bir kural olmayabilir ama etik olarak vardır gene böyle bir kural.
  • kaldırım kimsenin değil, park yeri değil, park yeri olmayan yere ısrarla park etmeye hakkın yok.

• polis bazı sorunlara karışmıyor, ne haliniz varsa görün diyor, kavga cinayet çıkmasına seyirci kalıyor, olay olup bittiğinde ceset toplamaya gider sadece.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    hakılı olarak ev yada dükkan sahibi arabasını kapısına koyar, hırsızlığa karşı göz kulak olmak için, gerektiğinde korumak için. fakat uzakdan biri kurnazlık yapıp arabasına bekçilik ettiriyor bıraktığı yerdeki evi dükkanı, amacı o

• belediye niye oraya beton mantar koymuyor?
  • P yuvalak içinde park yeridir levhası olan yere park edilir, park yasak levhası her yere koymak mümkün olmaz, park yapılamayan yerler çokdur nerdeyse her yere park yapılamaz, park yapılamaz işareti koymaya gerek yok, P işareti park yeridir. park hizmeti veren yere aidat ödersin koyarsın okadar basit.

• yenisine ceza verdirtemezsin portatif alet kazıklı değil ağla sen ötede...
  • demirci adam geri dönmüş, takip ediyorum hikayeyi
  • Sokak kimsenin babasının malı değildir. Fotoğraftaki alan belediyenin asfalt taşını döşediği ve temizliğini yaptığı kamu malıdır evinin önünde diye kimse hak iddia etmez. Zaten ilk gelen zabıta ekibi de o dubaları kaldıracaktır tekrardan boşa para harcamışlar. Ama maalesef kendi evinin önünü şahsi malı sanan bir insan cürufu halen var..
  • söz konusu resme bakınca, alçak duran evin penceresi var, konulan dubanın az ötede minibüs kamyonet her neyse var, o yüksek tavan aracla kadının penceresi kapatılıyor, bu kadın penceresinin ötesini nasıl görecek, rutubet olacak ev, gündüzde güneş alması gerekecek, nerde kaldı kadın çocuk hakları !

• hocam sizi tebrik ediyorum. keşke herkes sizin gibi hakkını arasa. aman boş ver bana ne dedikçe böyle insanlar yaptıklarını doğru sanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

hocam sizi tebrik ediyorum. keşke herkes sizin gibi hakkını arasa. aman boş ver bana ne dedikçe böyle insanlar yaptıklarını doğru sanıyor.

Teşekkürler hocam, işin biraz da hak hukuğundayım. Yaptığı yanlış ve bunu öğrenmesi gerekiyor. Ben yarim saat park yeri ararım sıkıntı değil ama ben yarım saat ararken o evinin önünü kapatıp şak diye oraya yerleşemez. Yukari da saçmalayanları da takmıyorum. 1-2 hafta sonra belediye kaldırdı diye yine resimleri paylaşacağım.

• Evinin onu olması yolu ve kaldırımı sahiplenme hakkını verimiyor

• hocam azminizden ve bu çomarla bu kadar uğraşmanızdan ötürü sizi taktir ediyorum.

umarım güzel bir ders verebilirsiniz kendisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

hocam azminizden ve bu çomarla bu kadar uğraşmanızdan ötürü sizi taktir ediyorum.

umarım güzel bir ders verebilirsiniz kendisine

Teşekkür ederim hocam, benimde temennim o yönde.
  • yakalarsa demir yerine sizi oraya dikebilir hocam aman dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: başaran

yakalarsa demir yerine sizi oraya dikebilir hocam aman dikkat edin

Hiçbir şey yapamaz hocam, benim amacım kavga çıkarmadan sessizce halletmek. Ha eğer olurda bana çıkışırsa direkler kime monte olur bilemem...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.