Şimdi Ara

Evinin Önünü Demirler İle Kapatmak [GELİŞME] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
19.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam pes etme. Haklı olan sensin hakkını sonuna kadar ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konumunuz izmir konak gozukuyor ama resimler istanbul kagithane gibi

• Şerefsizler ya ...

Hakkınızı aramaya devam edin hocam

• Yok hocam, İzmir/Konak.

İyi yorumlar için herkese teşekkür ederim, bu olayın sonuna kadar takipçisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

bu hır gür daha çok devam eder canım ülkemde. benzer bir durumun tam tersi için

bkz.http://www.simtoalev.com/6-ayda-2-baba-dikemedik/

Okurken sinirim bozuldu ne kadar kanı bozuk insan var bu ülkede !!!

Belediye her seferinde yapmış ama sanki yapmış olmak için yapmış. O şerefsizler de çok rahat sökmüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

bu hır gür daha çok devam eder canım ülkemde. benzer bir durumun tam tersi için

bkz.http://www.simtoalev.com/6-ayda-2-baba-dikemedik/

Okurken sinirim bozuldu ne kadar kanı bozuk insan var bu ülkede !!!

Belediye her seferinde yapmış ama sanki yapmış olmak için yapmış. O şerefsizler de çok rahat sökmüşler.

Gerçekten yılmamış ve çabalamış, en son saksılarda yazan yazıda mükemmel ama tekrar birşeyler yapacaklarını düşünüyorum. Umarım bu sefer sökemezler.

• belediyeye neden başvurup daha düzgün engel taktırtmayı denemiyormuş sormaya cesaret edebildin mi? beton mantar taktırtsa daha mantıklı olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

belediyeye neden başvurup daha düzgün engel taktırtmayı denemiyormuş sormaya cesaret edebildin mi? beton mantar taktırtsa daha mantıklı olacak...

Ağla abisi.
  • çok güldüm ya .

bu arada duraklama yasak tabelası yoksa ve trafiği engellemiyorsa araç konulabilir.
    zabıta bidahakine ceza kesicektir komşunuza
  • asıl ağlayan sensin trol-bot...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Hocam öğrencisin boşver sonunda öğrenir adını zabıtadan tatsızlık olur. Neticede 350tl ye internetten av tüfeği alınan bir ülkede yaşıyoruz.

HİM'de ad-soyad verilmiyor hocam sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim yine de düşündüğünüz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

Orijinalden alıntı: başaran

yakalarsa demir yerine sizi oraya dikebilir hocam aman dikkat edin

Hiçbir şey yapamaz hocam, benim amacım kavga çıkarmadan sessizce halletmek. Ha eğer olurda bana çıkışırsa direkler kime monte olur bilemem...

sevgili öğrenci arkadaşım bu yöntemle bir mesafe katedemez düşman sahibi olursunuz..

iş nüfus top tüfek şiddet kıvamına girer ki

bir park yeri için değermi kendinize sorun.

hiç mahkemelere çıkmışlığınız varmı bilmiyorum ben çıktım ki davacı sıfatıyla o bile hiç hoş değildi..

aracınızı otoparka parkedin kafanız rahat olsun yada satın

başınıza durduk yere iş almayın derim

değmez

kamuya ait alana yaptırım için uğraşmak..

• Adam tam sopalık yok böyle bir mantık. Savunan bile olmuş cidden yazık.

Sizin yerinizde ben olsaydım hocam artık işi farklı boyuta taşırdım oraya çekerdim araba veya kamyonet yatsın orada 2 hafta bakalım belki aklı başına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 14 Mart 2017; 9:57:24 >
  • Teretoryal orangutan savaslari olarak goruyorum bu durumu. Evinin onu olmasi kaldirimi ve yolu babasinin mali yapmaz. Tapu kimin arkadasim? Tapu seninse kurallar dahilinde yap. Degilse orasi senin malin degil. Ne yapacagina sen karar veremezsin. Cok basit bir kural.

Evi alirken otoparki, bahcesi var mi diye bakmamis, sonra teretoryal savas veriyor okuz. Bana ne arkadasim. Almasaydin o evi. Muteahhitler rusveti bastikca imari esnettiler. Boyle boyle ogreneceksiniz imara uymanin onemini. Savasin goril gibi ne diyeyim? Konu sahibi arkadas hakli ozetle.

Evinizin onu olmasi size orada hak falan vermez. "Ben aldigimda bu kadar araba yoktu." ben ne yapayim? Tahmin etseydin. İmar esneten serefsiz muteahhitin evini almasaydin. ilk imar planina baksaydin, otopark ve bahce icin ayrilan paylari gorurdun. Yani birileri bugunlere gelecegimizi gayet iyi ongormus.

Belge ile gel bana. Kullanim hakkin varsa eyvallah. Yoksa yallah. Hic sallamam boyle salakliklari.

O yaptikca si sikayet edin. Her seferinde farkli bir dizaynla geliyor hiyar. Her seferinde para harciyor. Bu da bir yontem. Para bu salaklarda kalacagina demirci ustasina gitsin. Akillanmasalar bile bir ise yaramis olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 14 Mart 2017; 11:18:40 >

• bu insanlık değil
    direk barbarlık maymunluk gorillik
    her önüne gelen kapısının önüne demir çeksin kapatsın
    ülke ne hale gelir?
    daha bir arada yaşamayı beceremiyoruz en basit toplumsal kuralları bile anlayamıyoruz
    biz bu kafasızlıkla nasıl ayakta kalıyoruz hayret doğrusu
  • kapının önü oto park değil öğrenemediniz... sizin gibilerden huzur kalmadı... dua ette adam sakin huylu çıksın...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    kapının önüne otopark diyen mi oldu?
    ne yazdım ne anladın?
  • adam inatçı çıktı rıza baba
  • Nedense konu,kapının önüne demir kapı konulmasından çıkmış kim haklı kim haksız kavgasına dönmüş.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.