Şimdi Ara

Evinin Önünü Demirler İle Kapatmak [GELİŞME] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
19.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tutankenshta trolldür arkadaşlar, mesajlarını takmamıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

Orijinalden alıntı: başaran

yakalarsa demir yerine sizi oraya dikebilir hocam aman dikkat edin

Hiçbir şey yapamaz hocam, benim amacım kavga çıkarmadan sessizce halletmek. Ha eğer olurda bana çıkışırsa direkler kime monte olur bilemem...

sevgili öğrenci arkadaşım bu yöntemle bir mesafe katedemez düşman sahibi olursunuz..

iş nüfus top tüfek şiddet kıvamına girer ki

bir park yeri için değermi kendinize sorun.

hiç mahkemelere çıkmışlığınız varmı bilmiyorum ben çıktım ki davacı sıfatıyla o bile hiç hoş değildi..

aracınızı otoparka parkedin kafanız rahat olsun yada satın

başınıza durduk yere iş almayın derim

değmez

kamuya ait alana yaptırım için uğraşmak..

iş bence artık otopark meselesi falan değil.Herif orayı kendi malı zannediyor,arkadaş da gerekeni yapıyor

• Konu hiçbir zaman otopark meselesi olmadı, hak aramaktı başından beri.

Azmin zaferi;

Belediyeden henüz dönüş gelmedi ama az önce gelip kaldırmışlar, yağmur yeni başladı ve yağmur yağarken orada duruyorlarmış, geriye sadece izleri kaldı.

Tekrar bir çaba içine girerlerse, tekrar uğraşmaktan çekinmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 17 Mart 2017; 15:55:57 >

• Adamdaki azime bak yenisini koymuş hemen.Tekrar yaparsa bir daha şikayet edin.Kendi aracını çekmese ordaki araçlardan rahatsız oluyo derim ama paşa bey kendine yer ayırıyomuş orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Adamdaki azime bak yenisini koymuş hemen.Tekrar yaparsa bir daha şikayet edin.Kendi aracını çekmese ordaki araçlardan rahatsız oluyo derim ama paşa bey kendine yer ayırıyomuş orda

Bu sefer zabıta ceza yazmış olabilir, geçen seferkinde uyarı verildi denilmişti. Bakalım yazıyı bekliyorum, sonuna kadar uğraşıcam. O koysun ben kaldırtıcam.
  • Bende o adamın yerinde olsam camımın önünü aracıyla kapatıyor diye sizi şikayet ederim yol babasının malı değilse sizinde malınız değil.
  • Konuyu çok yanlış anlamışsın.

• Helal olsun hocam, yılmadan uğraşıyorsun. Kaldırım babasının malı değil.
  • Battlestar DH kullanıcısına yanıt
    Konuyu gayet doğru anladım karşı tarafın nasıl yolu kapatma hakkı yoksa adam da bu şahsın aracını camının dibinde görmek zorunda değil mantıken bakarsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 17 Mart 2017; 16:37:6 >
  • Tekrar helal olsun.Anlasin o yolun onun olmadigini.Köy kapı önü degil ora.

Ayrica seni cumhurbaskani yapsak ulkede yabanci aermaye birakmazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Focke Wulf

Konuyu gayet doğru anladım karşı tarafın nasıl yolu kapatma hakkı yoksa adam da bu şahsın aracını camının dibinde görmek zorunda değil mantıken bakarsak.

Şikayet etsin, tabi ki haklı ben çıkacağım. Ayrıca gidip oraya park etmiyorum ben sürekli hatta uzun zamandır oraya koymadım aracımı. Mahalle sakinlerinin nerden baksan 30 arabası vardır, herkes deli gibi park yeri arıyorda bu kişi mi arayamıyor? Ha ayrıca ben haksız olsam neden zabıta gelip işlem yapsın?
  • Hani anlatıyorsunuz ya yollar kimsenin malı değil kamuya ait diye hiçbirinizin yola parketme hakkı da yok.Adamın yolu kapatmaya hakkı yok zaten hukuki olmayan düzenleme yapıldığı için belediye o demirleri kaldırıyor dediğim gibi adamın evinin önü başka araçları kapısının önünde görmek zorunda değil onun açısından bakarsak.
  • öteki de senin mazotun beni kanser ediyo diye şikayet eder bu uzar gider.
    toplum olarak topluluk olarak yaşamanın gerektirdiği en basit kurallara bile uymayacaksak yaşamayalım daha iyi
    az buçuk kafası beyni çalışan adam kapısının önüne demir çekip sahiplenmez
    önüne 10 katlı bina dikselerdi ne yapacaktı? ışığımı kesiyo diye dinamit mi koyacaktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 17 Mart 2017; 16:50:35 >
  • quote:

adamın evinin önü başka araçları kapısının önünde görmek zorunda değil

valla mantığa hayran oldum
    evinin önünde başka araç görmek istemeyen adam lütfen şehirde yaşamasın
    ya da arazili müstakil ev alsın
  • quote:

Hani anlatıyorsunuz ya yollar kimsenin malı değil kamuya ait diye hiçbirinizin yola parketme hakkı da yok.Adamın yolu kapatmaya hakkı yok zaten hukuki olmayan düzenleme yapıldığı için belediye o demirleri kaldırıyor dediğim gibi adamın evinin önü başka araçları kapısının önünde görmek zorunda değil onun açısından bakarsak.

Hadi ben arabayı sokağa koymadım, otoparka koydum. Bulunduğum civarda tek otopark var, buradaki 500 kişi daha böyle yaptı diyelim. Kalan kişilerde sokağa koymamak zorundalar arabalarını diyelim. Bu durumda ne yapacaklar? Benzin döküp arabalarını mı yaksınlar? Park edilmez tabelası yok ise oraya park etmekte hukuka aykırılık yoktur.
  • Adamın yaptığını savunmuyorum ancak oda kendi açısından haklı kendi evinin önü uğraşmak istedikten sonra oda uğraşır sokaktaki araçlar ambulans,itfaiye gibi araçların geçişini engelliyor diye dilekçe yazsa haklı çıksa o zaman ne olacak kimse arabasını koyamayacak.
  • quote:

Adamın yaptığını savunmuyorum ancak oda kendi açısından haklı kendi evinin önü uğraşmak istedikten sonra oda uğraşır sokaktaki araçlar ambulans,itfaiye gibi araçların geçişini engelliyor diye dilekçe yazsa haklı çıksa o zaman ne olacak kimse arabasını koyamayacak.

Adam kendine park yeri ayırıyor hocam.Orası benim diyip sahiplenmiş.O yaptırdığı şeyleri kenara çekip kendi aracını park ediyor fotolardan belli.Camın önüne araç istemeyen kendi aracınıda koymaz oraya.Herkes bi duba alıp burası benim diye yer belirlese kendisine vay halimize

• Sizinkisi mantıksa buda mantık başkaları da başka yere bıraksın o zaman yollar otopark değil.
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Siz kendinize ait evin önüne kamyon parkettiğini düşünün yada başka bir araç ne düşünürsünüz adamın yaptığını savunmuyorum zaten onun gözünden yaklaşıyorum birde olaya empati kuruyorum.
  • quote:

Siz kendinize ait evin önüne kamyon parkettiğini düşünün yada başka bir araç ne düşünürsünüz adamın yaptığını savunmuyorum zaten onun gözünden yaklaşıyorum birde olaya empati kuruyorum.

Kıç kadar yerde oturuyoruz zaten, aracım 5 kapılı hatchback. Parkedenler en en fazla stationwagon tarzı arabalar oluyor. Attığım resimde parkeden minibüste onların apartman yakınlarında çalışan ustaların aracıydı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.