Şimdi Ara

Evinin Önünü Demirler İle Kapatmak [GELİŞME] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
19.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dombilibili

İki tarafta sağlam inatçı çıktı

Ben doğru olanı yaptığıma inanıyorum hocam.
  • Evinin Önünü Demirler İle Kapatmak [GELİŞME]

Bu seferde sandalye koymuşlar. Yarın ne yapacaklar bakalım? Duruma göre 155'i aramayı düşünüyorum.
  • Tekmeyi vur dağıt sandalyeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Tekmeyi vur dağıt sandalyeleri

Bu günlük bir şey yapmıyorum bakalım yarın ne yapacaklar.
  • Al Capone moduna girmişsin hocam,iyi yapmışsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

Al Capone moduna girmişsin hocam,iyi yapmışsın...

Bununla uğraşmak artık benim için bir zevk oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

GELİŞME3:

Başvurunuz ile ilgili olarak ***** Belediye Başkanlığı
    Zabıta Müdürlüğü tarafından verilen yanıt:"Şikayete konu adreste yapılan çalışmalar neticesinde söz
    konusu park engelleyici demir dubalar bulundukları yerden alınarak Belediyemiz
    Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim edilmiştir."şeklindedir.

Bu yazı gelişme2 adı altında gelmişti ancak şimdi yeni bir gelişme daha var.

Bir kaç günlüğüne şehir dışına çıkmıştım, dün geldim ve geldiğimde yine aynı vaziyet!

Evinin Önünü Demirler İle Kapatmak [GELİŞME]

Baktım bu sefer küçücük kovalar duruyor, bi geçişimde bi tanesini aldım, diğer geçişimde de ikincisini aldım ve imha ettim.

Bu sefer kendi adaletimi sağladım.

Hocam demirler kesinlikle hataliydi fakat bir sey dikkatimi cekti. Sanki o kovalari koyduklari yerde bir otopark girisi var. Orayi kapatmamak lazim park ederken. Sadece oraya kova koyuyorlarsa hakli olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

GELİŞME3:

Zabıta Müdürlüğü tarafından verilen yanıt:"Şikayete konu adreste yapılan çalışmalar neticesinde söz

Bir kaç günlüğüne şehir dışına çıkmıştım, dün geldim ve geldiğimde yine aynı vaziyet!

Baktım bu sefer küçücük kovalar duruyor, bi geçişimde bi tanesini aldım, diğer geçişimde de ikincisini aldım ve imha ettim.

Hocam demirler kesinlikle hataliydi fakat bir sey dikkatimi cekti. Sanki o kovalari koyduklari yerde bir otopark girisi var. Orayi kapatmamak lazim park ederken. Sadece oraya kova koyuyorlarsa hakli olabilirler.

Yok hocam orası apartman girişi, kovaları da biraz geriye doğru koymuşlar. Şu an geldi o resimdeki kapının önünü dahi kapatacak şekilde koydu kendi arabasını. Yani tek derdi kendine park yeri ayırmak.

• Bence kendinizi pek açığa çıkarmayın.

Ben olsam sandalyeleri toplar ,aracı çekerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

GELİŞME3:

Yok hocam orası apartman girişi, kovaları da biraz geriye doğru koymuşlar. Şu an geldi o resimdeki kapının önünü dahi kapatacak şekilde koydu kendi arabasını. Yani tek derdi kendine park yeri ayırmak.

Ilginc. Kaldirimi sanki araba gececek gibi alcakltmislar tam orada o yuzden otopark giris sandim.
    Tebrikler ve kolay gelsin. Zor boyle bencil insanlarla ugrasmak.

• Bunlarin esnaf olanina sarsa keske herkes
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

İki tarafta sağlam inatçı çıktı

Ben doğru olanı yaptığıma inanıyorum hocam.

Kesinlikle haklısınız.

• Bu insanlar ne inatçı çıktı ya belediye kaldırıyor geri koyuyorlar siz kaldırıyorsunuz bu sefer sandalye koyuyorlar bence psikolojik olarak sorunları var normal insan böyle davranmaz.Sizi tebrik eder asla vazgeçmeyen derim

• Hocam bi gün sandalyeleri kaldırıyım derken camdan ates etmesinler.

• Ben mahallede gördüğüm hepsiyle ilgilenmeye çalışıyorum, bakalım bunu nereye kadar devam ettirecek bu adam. Uğraşmaktan hiç çekinmiyorum artık hobi oldu benim için.
  • Sokak Halilrıfat ya da güzel yalı taraflarına benziyor sanki. Buralarda park yeri bulmak hakikatten zor.
  • bu olay halkımızın ne kadar inatçı olduğunun kanıtı oldu :)
    bir araştırma yapılsa eminim ki dünyada ilk üçe gireriz :)
    tabi aynı zamanda hak hukuk tanımama konusunda da ilklere oynarız gibi geliyor
    işin ilginci kendisine yapılınca ciyak ciyak öterler ama aynısını yada daha kötüsünü yapmaktan da çekinmezler ,hatta övünürler bile
  • quote:

Ben mahallede gördüğüm hepsiyle ilgilenmeye çalışıyorum, bakalım bunu nereye kadar devam ettirecek bu adam. Uğraşmaktan hiç çekinmiyorum artık hobi oldu benim için.

Hocam helal olsun diyorum, yalnız bu sandalye işi bana sizi açığa çıkartmak için konmuş gibi geldi, yani av koymuşlar oraya ve sizi bekliyor olabilirler, o yüzden bir kaç gün durun, sonra tekmeyi vurup sandalyeleri atarsınız

• Sizi tebrik ederim, doğru olanı yaptığınıza emin olabilirsiniz. Gelelim son duruma, bence bu sefer, kimin yaptığını öğrenmek adına bir oyun yapıyor gibi. Bence kimse uğraşmaz sandalye koymak ile oraya. Birşey olacağından değil ama sonra size sürekli canınızı sıkacak şeyler söyleyebilir, konuşabilir diye diyorum. Sandalyeler için arabayı çektikten hemen sonra bir operasyon yapın derim. :)
  • En sonunda sandalyelerin oraya arabayla dalicam. Teşekkürler hepinize arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.