Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.419
Cevap
159
Favori
1.647.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim camasırhanemiz var siemensten sasmayın. balyozla kırıp dökmezseen ömürlük....
  • SIEMENS IQ 1633 çok memnunuz. Çamaşırlar yıkama işlemi sonrasında kuruya yakın çıkıyor. Kullanımı çok basit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jade

SIEMENS IQ 1633 çok memnunuz. Çamaşırlar yıkama işlemi sonrasında kuruya yakın çıkıyor. Kullanımı çok basit.

Haklısınız en iyi çamaşır makinelerinden biridir,sadece kullanma kulavuzunu uyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jade

SIEMENS IQ 1633 çok memnunuz. Çamaşırlar yıkama işlemi sonrasında kuruya yakın çıkıyor. Kullanımı çok basit.

En önemlisi, çok sessiz
    Bir çamaşır makinesinde aradığım ilk özelliktir sessiz olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 19 Eylül 2007; 18:48:12 >
  • bende arçelik var üründen çok memnunum marka olarakçok iyi bosh yedek parça olmadığında arçelikten temin ediyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mntnr

bende arçelik var üründen çok memnunum marka olarakçok iyi bosh yedek parça olmadığında arçelikten temin ediyormuş

Arçeliğin hangi modeli acaba? Eski 2100'lerden ise memnun olmanız gayet normal; Siemens patentli, safkan Alman malı ve canavar gibi makinedir
    Yedek parça olayını ise ilk kez sizden duyuyorum. Ancak şöyle bir durum olabilir belki. Bosch'un V468 model çamaşır makinesi ile bu 2100'ler aynı makine idi, sadece o modele özgü bir durum olabilir bu. Diğerlerinde olması mümkün değil çünkü çok ayrı cihazlar
  • arçelik full automatic 2200
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle16

arçelik full automatic 2200

2100-2200 arçelik değil,siemens patentli çamaşır makineleridir arkasını çevirin oradaki etikette yazar,arçelik bir daha tarihinde öyle çamaşır makinesi göremez
  • quote:

Evet tahmin ettiğim gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: tribıl

quote:

2100-2200 arçelik değil,siemens patentli çamaşır makineleridir arkasını çevirin oradaki etikette yazar,arçelik bir daha tarihinde öyle çamaşır makinesi göremez

Kesinlikle... Ben böyle dayanıklı bir makine görmedim. 20 senedir kullananlar var çevremde

• Ben 2100/2200 makinelerini 20 yıl kullandıktan sonra sıkıldıkları için tekrar Arçelik alanlara çok üzülüyorum,nasıl hata yaptıklarını bilemiyorlar.Çok arayacaklar o makineleri.
  • Arkadaşlar dayanıklılık açısından 2100 ve 2200 ile ilgili yorumlarınıza katılıyorum fakat modellerin harcama degerleri oldukca yüksek.suyun ve elektriğin oldukca yetersiz ve de pahalı olduğu bu dönemde sırf dayanıklı diye bir yıkamada 150 litreyeyakın su kullanan makinaları kullanmak bana oldukca sacma geliyor.ne dersiniz?
  • Benim ilk çamaşır makinam da arçelik 2200dü fakat su an whirlpool AWM8900 kullanıyorum.acıkcası artık bu makinayı degistirmeyi de dusunmuyorum cunku hem cok sessiz,hem enerji acısından mukemmel,hem de yıkama sure esnekligi acısından da her ihtiyacı karsılayacak durumda.biraz fazlaca para bayıldım ama degdi kesinlikle :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: makinecialt

Benim ilk çamaşır makinam da arçelik 2200dü fakat su an whirlpool AWM8900 kullanıyorum.acıkcası artık bu makinayı degistirmeyi de dusunmuyorum cunku hem cok sessiz,hem enerji acısından mukemmel,hem de yıkama sure esnekligi acısından da her ihtiyacı karsılayacak durumda.biraz fazlaca para bayıldım ama degdi kesinlikle :)

Muhteşem bir makineniz var.Alman malı ve malzeme kalitesi gerçekten oldukça önde olan bir cihaz.
    ARY22 çamaşır makinesi konusundaki görüşlerinize katılıyorum.Ancak benim yukarıda mesajda demek istediğim o makine yerine Arçelik alanlar hata yapıyor.Benim önüme Arçelik'in SJ serisinin en üst modelini koysalar yine de 2200 almayı tercih ederdim.İnsanlar o makineleri Arçelik'in ürettiğini sanıyorlar sonra beş para etmez makineler alıyorlar.Halbuki Siemens'in 80'li yılların başında yaptığı modelle birebir aynı bir cihaz.
    Bence imkanları kısıtlı insanlar eski Arçelik 2200-2100 ve AEG lavamatlarını değiştirmemeli.Çünkü taş gibi cihazlar.Benim halamda 1993 model AEG lavamat 34 800 devirli bir model var.Makine Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna 10'dan fazla ev değiştirdi,zaman zaman içindeki su dondu,sürekli gelip giden elektrikle ve basınçsız sularla kullanıldı ama şimdiye dek parça değişimi gerektirecek bir arıza yapmadı.Ses seviyesi de şimdiki yerli Bosch'larla neredeyse aynı.Çok su alıyor,hatta Arçelik 2200'den de fazla su alıyor ama halam ½ tuşunu kullanıyor.Böylece az su ve elektrik kullanmış oluyor ve tatmin edecek düzeyde temiz çıkıyor çamaşırlar.Eski model çamaşır makinesi olanlara bu şekilde kullanmalarını tavsiye ederim.En azından dandik makine alacaklarına emektarlarla yola devam ederler.

• selam arkadaşlar

bizde vestel 54x serisi var. makinenin garantsi belgesinde 13 eylül 1989 de damgalanmış faturada 1989 de alındığını yazıyorki buda demekki benden 2 yaş küçük makine hiç servisi görmedi sadece program düğmesi çatladı o değiştirildi. makinde haftada 1-2 defa çalışıyor tam otomatik helal olsun vestele. kireç önleyici olarak magnofix adlı manyetik toplar var onu atıyoz öle kullanıyoruz hiç kireçlenme yok

içini açtım sadece temizlemek için içinde bi sürü örümcek ağları vardı neyse üretimi vestel olmadığı anladım sanırım philco yazıyor hatırlamıyorum. eskiden vestel ne kadar sağlam derdik şimdi anlıyoruz o kadarda değilmiş sadeec yeni modeller için diyorum

düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 29 Eylül 2007; 16:02:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

selam arkadaşlar

bizde vestel 54x serisi var. makinenin garantsi belgesinde 13 eylül 1989 de damgalanmış faturada 1989 de alındığını yazıyorki buda demekki benden 2 yaş küçük makine hiç servisi görmedi sadece program düğmesi çatladı o değiştirildi. makinde haftada 1-2 defa çalışıyor tam otomatik helal olsun vestele. kireç önleyici olarak magnofix adlı manyetik toplar var onu atıyoz öle kullanıyoruz hiç kireçlenme yok

Bahsettiğini ürün yanılmıyorsam İtalya'dan ithal bir modeldir.Vestel çamaşır makinesi üretimine 2004-2005 gibi başlamıştır.Bundan önce çeşitli markalara ürettirdiği makinelere Vestel damgası vurarak getirtiyordu.Yanlmıyorsam sizdeki makine de Philco tarafından üretilmiş.O makineyi değiştirecek olursanız sakın ola Vestel almayın çok pişman olursunuz.Güle güle kullanın.

• değiştirmek gibi hiç aklıma gelmez helede sorun çıkmıyor. sorun yoksa kullanmaya devam . lcd ekran lı makinelerden nefret ediyorum. görünüşü hoş olsa bile yinede çabucak arızalanıyor. günümüzde en iyisi analog mekanik sistemli makineler tercih edilmeli. 54x de elektronik parça yok sadece saat devresi var. program düğmesini hareket ettiren motor var. program düğmesinin içide çeşitli kontaklar var su boşaltma kontağı . sıkma kontoga gibi vs vs . çok basit ve dayanıklı sistemler. günümüzde kontak yerine transistörle yapılıor. diğerlere göre daha dayanıksız
  • quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

değiştirmek gibi hiç aklıma gelmez helede sorun çıkmıyor. sorun yoksa kullanmaya devam . lcd ekran lı makinelerden nefret ediyorum. görünüşü hoş olsa bile yinede çabucak arızalanıyor. günümüzde en iyisi analog mekanik sistemli makineler tercih edilmeli. 54x de elektronik parça yok sadece saat devresi var. program düğmesini hareket ettiren motor var. program düğmesinin içide çeşitli kontaklar var su boşaltma kontağı . sıkma kontoga gibi vs vs . çok basit ve dayanıklı sistemler. günümüzde kontak yerine transistörle yapılıor. diğerlere göre daha dayanıksız

Haklısınız mekanik modeller daha sağlamdı ama tasarruflu ve gösterişli makine yapmak adına şimdi vazgeçildi bu makinelerden.Ancak iyisini alırsanız bunlarda da sorun çıkması olasılığı oldukça düşük.

• arçelik E6020 var şuanda daha önce 1100 vardı 15 sene tamirci görmeden çalıştı ,daha sonra ihtiyaç sahibi birine verdik ve haaala çalışıyordu
  • arçelik var bence fena değil. arkadaş bekar evimize ariston almıştı daha sessizdi. ama yeni arçelik hiç kullanmadım, bizimki 7-8 senelik var. bence çoğu özellik gereksiz, hangimiz ipek, yünlü bilmem ne diye ayırıp çamaşır yıkıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: makinecialt

Arkadaşlar dayanıklılık açısından 2100 ve 2200 ile ilgili yorumlarınıza katılıyorum fakat modellerin harcama degerleri oldukca yüksek.suyun ve elektriğin oldukca yetersiz ve de pahalı olduğu bu dönemde sırf dayanıklı diye bir yıkamada 150 litreyeyakın su kullanan makinaları kullanmak bana oldukca sacma geliyor.ne dersiniz?

2200 benim kardeşim artık dünya ahiret isterse 250 litre harcasın ,videosunuda çekip yollıycam yakında alem makine görsün
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.