Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
15.435
Cevap
159
Favori
1.649.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çamaşır makinesi alacağım. Önceliğimiz sorunsuzluk, fonksiyonalite, maliyet ve sessizlik olacak. Max 2000 YTL civarı bir cihaz almayı düşünüyorum. Miele marka ürünlere baktım 2000 YTL altında giriş seviyesi ürünleri var ve bunlarda gecikmeli başlatma özelliği olmadığını gördüm. Sadece bu özelliği isteyince fiyat 4000 civarına çıkıyor ki anlamsız geldi bana bu markanın ürün dağılımı. Miele'den böylelikle vazgeçmiş sayıyorum kendimi. Önceki sayfada afacan! bey en iyi sıralamasında Electrolux EWF 16981'i en üste koymuştu. Ona bakarken yeni bir modele rastladım, EWN 14991 W Time Manager ICON. Bu ikisi arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum ama forumda WM12S760TR açık ara daha çok tavsiye ediliyor, ne dersiniz? Önerilerinize de açığım.

• quote:

Orjinalden alıntı: makkoca

Selam arkadaşlar,
    Çamaşır makinesi alacağım. Önceliğimiz sorunsuzluk, fonksiyonalite, maliyet ve sessizlik olacak. Max 2000 YTL civarı bir cihaz almayı düşünüyorum. Miele marka ürünlere baktım 2000 YTL altında giriş seviyesi ürünleri var ve bunlarda gecikmeli başlatma özelliği olmadığını gördüm. Sadece bu özelliği isteyince fiyat 4000 civarına çıkıyor ki anlamsız geldi bana bu markanın ürün dağılımı. Miele'den böylelikle vazgeçmiş sayıyorum kendimi. Önceki sayfada afacan! bey en iyi sıralamasında Electrolux EWF 16981'i en üste koymuştu. Ona bakarken yeni bir modele rastladım, EWN 14991 W Time Manager ICON. Bu ikisi arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum ama forumda WM12S760TR açık ara daha çok tavsiye ediliyor, ne dersiniz? Önerilerinize de açığım.

BİZDE ARÇELİK 8144 BJ(BUHAR JETİ) WAR 8 KG KAPASİTELİ 1400 DEVİR FULL ELEKTRONİK SÜPER SESSİZ GECE 2 DE BİLE ÇALIŞTIRILABİLİR GAYET MEMNUNUZ

• quote:

Selam arkadaşlar,

Dediğiniz gibi Miele'nin giriş seviyesindeki cihazları malzeme kalitesi olarak çok dayanıklı ürünler olmalarına karşın, özellik bakımından zayıf kalmakta.
    Sorunuza gelince, Sizin beğendiğiniz 8 kg kapasiteli Electrolux, Jetsystem (yıkama esnasında devamlı olarak çamaşırların üzerine su püskürtme), ve Inverter motor gibi özellikleri mevcut. Buna karşılık Siemens 12S760 modeli 14 farklı leke çıkarma programı, Variosoft tambur, çamaşırın yüküne göre deterjan miktarı tavsiyesinde bulunma, ve suyun bulanıklığını ölçerek durulama sayı ve süresini belirleme gibi özellikleriyle öne çıkıyor. 8kg'lik cihazda bence Siemens daha ağır basıyor. Eğer 7 kg'lik bir cihaz düşünüyorsanız EWF 16981'in yanısıra aşağıdaki AEG'i de incelemenizi öneririm:

İyi geceler.

• quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

quote:

Selam arkadaşlar,

Dediğiniz gibi Miele'nin giriş seviyesindeki cihazları malzeme kalitesi olarak çok dayanıklı ürünler olmalarına karşın, özellik bakımından zayıf kalmakta.
    Sorunuza gelince, Sizin beğendiğiniz 8 kg kapasiteli Electrolux, Jetsystem (yıkama esnasında devamlı olarak çamaşırların üzerine su püskürtme), ve Inverter motor gibi özellikleri mevcut. Buna karşılık Siemens 12S760 modeli 14 farklı leke çıkarma programı, Variosoft tambur, çamaşırın yüküne göre deterjan miktarı tavsiyesinde bulunma, ve suyun bulanıklığını ölçerek durulama sayı ve süresini belirleme gibi özellikleriyle öne çıkıyor. 8kg'lik cihazda bence Siemens daha ağır basıyor. Eğer 7 kg'lik bir cihaz düşünüyorsanız EWF 16981'in yanısıra aşağıdaki AEG'i de incelemenizi öneririm:

İyi geceler.

Aslında her cihazı özelliklerini doğru zamanda doğru seçeneği ayarlayarak kullandığınız zaman gerçekten etkili ve diğerleriyle daha iyi kıyas götürür olabilir heralde. Elinizde en iyi SLR fotoğraf makinesi bile olsa iyi fotoğraf çekmek kişiye kalıyor. Uzatmayayım demem o ki Siemens'in 14 farklı leke çıkarma programı, deterjan miktarı tavsiyesinde bulunması eşim için ne kadar yararlı olacak bilemiyorum. Gözlemlediğim kadarıyla bol bol deterjan ve alışılmış birkaç program kullanıyoruz:)

Aslında fonksiyonalite derken de zaman öteleme, kalan süre, kısa program(lar), çamaşırların kirlilik derecesini gösterme, devir sayısını gösterme, çocuk kilidi.. gibi daha efektif özelliklerdi aklıma gelenler. Yoksa onlarca program arasından eşim değil ben dahi uygun olanı seçemem diye tahmin ediyorum:)

Siemens ya da 16981'deki 8KG ve 1600 devir özellikleri bize fazla aslında. Sık sık ve az miktarlarda yıkama yapıyoruz. 7kg'lik Electrolux EWN 14991'e bugün enplus'ta baktım ama satıcı bile bilmiyordu 16981'den farkını. Sanırım kapaktaki çerçeve çelik vb birşeyler söyledi. Bu makina hakkında birşey öğrenememek iyiden merakımı uyandırdı. Sanırım bu cihazı tanımadan karar vermeyeceğim.

Bu arada AEG'ye baktım Electrolux ile aynı özelliklere sahip. Hemde aynı firmanın ürünü aslında. Böyle durumlarda ne yapacağını bilemiyor insan:)

alpernbugra teşekkürler önerin için ama çekiniyorum biraz Arçelik'ten.

• quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşlar,

İyi geceler.

Aslında her cihazı özelliklerini doğru zamanda doğru seçeneği ayarlayarak kullandığınız zaman gerçekten etkili ve diğerleriyle daha iyi kıyas götürür olabilir heralde. Elinizde en iyi SLR fotoğraf makinesi bile olsa iyi fotoğraf çekmek kişiye kalıyor. Uzatmayayım demem o ki Siemens'in 14 farklı leke çıkarma programı, deterjan miktarı tavsiyesinde bulunması eşim için ne kadar yararlı olacak bilemiyorum. Gözlemlediğim kadarıyla bol bol deterjan ve alışılmış birkaç program kullanıyoruz:)

Aslında fonksiyonalite derken de zaman öteleme, kalan süre, kısa program(lar), çamaşırların kirlilik derecesini gösterme, devir sayısını gösterme, çocuk kilidi.. gibi daha efektif özelliklerdi aklıma gelenler. Yoksa onlarca program arasından eşim değil ben dahi uygun olanı seçemem diye tahmin ediyorum:)

Siemens ya da 16981'deki 8KG ve 1600 devir özellikleri bize fazla aslında. Sık sık ve az miktarlarda yıkama yapıyoruz. 7kg'lik Electrolux EWN 14991'e bugün enplus'ta baktım ama satıcı bile bilmiyordu 16981'den farkını. Sanırım kapaktaki çerçeve çelik vb birşeyler söyledi. Bu makina hakkında birşey öğrenememek iyiden merakımı uyandırdı. Sanırım bu cihazı tanımadan karar vermeyeceğim.

Bu arada AEG'ye baktım Electrolux ile aynı özelliklere sahip. Hemde aynı firmanın ürünü aslında. Böyle durumlarda ne yapacağını bilemiyor insan:)

alpernbugra teşekkürler önerin için ama çekiniyorum biraz Arçelik'ten.

Daha sade bir cihaz olarak AEG'nin Lavamat 72650 modelini tavsiye edebilirim. Beyaz eşya tavsiyeleriniz topic'inde belki görmüşsünüzdür memolix isimli arkadaş aldı aynı makineden gayet güzel bir ürün.

8kg'lik Electrolux'ün özelliklerini ben de pek bilmiyorum. Sitelerinde ayrıntılı bilgiye yer vermemişler. Ancak anladığım kadarıyla aralarında sadece kapasite ve devir farkı var. (8 kg 1400 devir/7 kg 1600 devir). Bunun dışında programları aynı olması gerek. İyi akşamlar.
    (edit: imla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 22 Temmuz 2008; 2:47:53 >

• Nihayet çamaşır makinası aldım. Bu konuda sorduğum soruları yanıtlayan, bilgilerini ve deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara ( Candoğan 62, scob, einherjer ve mezzo) çok teşekkürler. Sayın Candoğan 62 sizin önerileriniz çok önceden aklıma yattığı için Siemens 12 S 76 aldım. Sayın Scob aklımda kalmasın diye Çankaya'daki spot piyasayı dolaştım. Orada daha çok yerli ürünler var ve bir yerde Siemensin modelleri vardı ama E serisi satıcı birde bana E ve S serisi arasında hiç fark olmadığına dair nutuk atmaya kalktı. Sayın Mezzo Ümit Tic. den Zafer Bey'den telefonla randevu alıp (forumdan Mezzo Bey'in selamı var dediğimde sizi anımsadı ve Siemens tutkunudur o arkadaş ve bana geçen gün telefonda sana internetten müşteri buldum demişti zaten dedi), önce Çankaya spot turu yapıp mağazaya gittim. Ümit Tic. İzmirdeki ana bayiiymiş meğerse. Daha önce başka mağazalarda en fazla 1.350- 1.400 e YTL'ye inen makinayı en son 1.290 a aldım. ama daha eve gelemedi. Sabah telefon ettiğimde bayilerinde 3 adet vardı ama ben öğle arası gittiğimde üçü de satılmış. O nedenle kapora verip gümrükten gelecek malları beklemeye başladık. Bu günlerde tatile de çıkacağımdan yeni makinam ile tanışmam Ağustos ortasına kayabilir. Makinam bir gelsin umarım memnuniyetimi sizlerle paylaşırım yine. Tekrar çok teşekkürler.

• Merhaba,

Kurutmali camasir makinasi almak istiyorum. Ama makinada aradigim ozellik, yikama bittikten sonra otomatik olarak kurutmaya baslayabilmesi. Arastirdim ve sadece Ariston AML 129 modelinde boyle bir ozellik oldugunu gordum. Fakat Ariston'un da servis ve ariza konularinda cok iyi olmadigini duydum. ne onerirsiniz?

Tesekkurler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: zumut

Merhaba,

Kurutmali camasir makinasi almak istiyorum. Ama makinada aradigim ozellik, yikama bittikten sonra otomatik olarak kurutmaya baslayabilmesi. Arastirdim ve sadece Ariston AML 129 modelinde boyle bir ozellik oldugunu gordum. Fakat Ariston'un da servis ve ariza konularinda cok iyi olmadigini duydum. ne onerirsiniz?

Tesekkurler,

İyi akşamlar. Ariston çok sorunlu ve kalitesiz bir cihazdır. Aslında çamaşır ve kurutma makinesini ayrı ayrı almanız daha verimli olur, ancak kurutmalı çamaşır makinesi alacaksanız en mantıklısı aşağıdaki ürün. Samsung'un da güzel bir modeli vardı ama kurutmada D sınıfı olduğu için önermiyorum.

Bunu dışında bildiğim White Westinghouse'ta ve Siemens'te bir model var ancak onlar da iyi değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Tekin2

Nihayet çamaşır makinası aldım. Bu konuda sorduğum soruları yanıtlayan, bilgilerini ve deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara ( Candoğan 62, scob, einherjer ve mezzo) çok teşekkürler. Sayın Candoğan 62 sizin önerileriniz çok önceden aklıma yattığı için Siemens 12 S 76 aldım. Sayın Scob aklımda kalmasın diye Çankaya'daki spot piyasayı dolaştım. Orada daha çok yerli ürünler var ve bir yerde Siemensin modelleri vardı ama E serisi satıcı birde bana E ve S serisi arasında hiç fark olmadığına dair nutuk atmaya kalktı. Sayın Mezzo Ümit Tic. den Zafer Bey'den telefonla randevu alıp (forumdan Mezzo Bey'in selamı var dediğimde sizi anımsadı ve Siemens tutkunudur o arkadaş ve bana geçen gün telefonda sana internetten müşteri buldum demişti zaten dedi), önce Çankaya spot turu yapıp mağazaya gittim. Ümit Tic. İzmirdeki ana bayiiymiş meğerse. Daha önce başka mağazalarda en fazla 1.350- 1.400 e YTL'ye inen makinayı en son 1.290 a aldım. ama daha eve gelemedi. Sabah telefon ettiğimde bayilerinde 3 adet vardı ama ben öğle arası gittiğimde üçü de satılmış. O nedenle kapora verip gümrükten gelecek malları beklemeye başladık. Bu günlerde tatile de çıkacağımdan yeni makinam ile tanışmam Ağustos ortasına kayabilir. Makinam bir gelsin umarım memnuniyetimi sizlerle paylaşırım yine. Tekrar çok teşekkürler.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. İyi fiyata bulmuşsunuz.

• ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1 AY SONRA EVLENİYORUM.EV ELEKTRONİĞİ VE BEYAZ EŞYALARIN ÇOĞUNU TAMAMLADIM ANCAK ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE ÇAMAŞIR KURUTUCU ALMA KONUSUNDA KARAR VEREMEDİM.ÇAMAŞIR KURUTUCU OLARAK BOSCH 86511 MODELİNİ DÜŞÜNÜYORDUM.YIKAMA VE KURUTUCUYU ÜST ÜSTE VEYA YANYANA KOYMAK YERİNE SAMSUNG WD6122CKC MODELİNİ TAVSİYE ETTİLER.BÖYLECE 2 MAKİNE YERİNE TEK MAKİNEDE YIKAMA,KURUTMA VE KURU TEMİZLEME OLAYINI HALLEDEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER.İÇİNİZDE SAMSUNG'UN BU MODELİNİ KULLANAN VARMI?KURUTMA OLARAK YÜKSEK ENERJİ TÜKETEBİLİR ANCAK YIKAMADA,ENERJİ VE SU SARFİYATI NASILDIR?KALİTE,KULLANIŞLILIK VE SESİZLİK OLARAK BOSCH KADAR İYİMİDİR?YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mae17 -- 27 Temmuz 2008; 1:53:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: memo 477

ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1 AY SONRA EVLENİYORUM.EV ELEKTRONİĞİ VE BEYAZ EŞYALARIN ÇOĞUNU TAMAMLADIM ANCAK ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE ÇAMAŞIR KURUTUCU ALMA KONUSUNDA KARAR VEREMEDİM.ÇAMAŞIR KURUTUCU OLARAK BOSCH 86511 MODELİNİ DÜŞÜNÜYORDUM.YIKAMA VE KURUTUCUYU ÜST ÜSTE VEYA YANYANA KOYMAK YERİNE SAMSUNG WD6122CKC MODELİNİ TAVSİYE ETTİLER.BÖYLECE 2 MAKİNE YERİNE TEK MAKİNEDE YIKAMA,KURUTMA VE KURU TEMİZLEME OLAYINI HALLEDEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER.İÇİNİZDE SAMSUNG'UN BU MODELİNİ KULLANAN VARMI?KURUTMA OLARAK YÜKSEK ENERJİ TÜKETEBİLİR ANCAK YIKAMADA,ENERJİ VE SU SARFİYATI NASILDIR?KALİTE,KULLANIŞLILIK VE SESİZLİK OLARAK BOSCH KADAR İYİMİDİR?YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Mutluluklar dilerim öncelikle.
    Ben ise bayilerin aksine, çamaşır ve kurutma makinesini ayrı ayrı almanız taraftarıyım. Kurutmalı çamaşır makinesi modellerinde seçeneğiniz çok kısıtlı ve bu cihazlardan da tam randıman almanız zor olabilir. Mesela, beğendiğiniz Samsung 1100 devir ve kurutma için çamaşırları bir hayli nemli bırakacaktır. Bu da kurutma süresinin uzaması ve ekstradan elektrik tüketimi demek. Üstelik kapasite ve fiyatı da oldukça yüksek. Bu fiyata çok şahane makine+kurutucu alırsınız. Seçtiğiniz Bosch kurutucu gayet güzel bence bunu düşünebilirsiniz. Ayrıca bütçe belirtirseniz çamaşır makinesi konusunda da yardımcı olabilirim, iyi geceler.

• TEŞEKKÜRLER,afacan!.
    AÇIKÇA SÖYLEMEK GEREKİRSE ASLINDA ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ KIZ TARAFI ALACAK.(AKRABALARININ AEG BAYİLİĞİ VAR,BURDAN ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE BULAŞIK MAKİNESİ ALICAKLAR)
    YANİ,YIKAMAYI VE KURUTMAYI AYRI OLARAK ALIRSAM ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMICAM.
    SAMSUNG WD6122CKC Yİ BANA 2600 YTL'YE,BOSCH 8611 ÇAMAŞIR KURUTUCUYUDA 1270 YTL'YE BIRAKTILAR.KARARIMI VERİRSEM BANYO TEZGAH VE DOLAPLARININ SİPARİŞİNİ VERİCEM.BÜTÇE KONUSUNDA SIKINTI YOK ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN...
  • Çamaşır ve bulaşık AEG olacaksa aşağıdaki ürünleri tavsiye ederim. Makineyle kurutucu üst üst denk gelmeyebilir belki (marka ve boyut farkından dolayı) Bu nedenle yan yana koyarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Kurutma makinesi için aldığınız fiyat iyi bence. Şimdiden hayırlı olsun.
    Çamaşır Makinesi:

Bulaşık Makinesi:

• quote:

Çamaşır ve bulaşık AEG olacaksa aşağıdaki ürünleri tavsiye ederim. Makineyle kurutucu üst üst denk gelmeyebilir belki (marka ve boyut farkından dolayı) Bu nedenle yan yana koyarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Kurutma makinesi için aldığınız fiyat iyi bence. Şimdiden hayırlı olsun.
    Çamaşır Makinesi:

Bulaşık Makinesi:

____________________________________________________________________________________________________________________

KARŞI TARAFIN BEYAZ EŞYA MODELİ ALMA KONUSUNDA HERHANGİ BİRŞEY DEMEM DOĞRU OLMAZ,ONLARIN VERDİĞİNE RAZI OLUCAZ.

BEYAZ EŞYA ALDIĞIM YERDEN FIRIN VE OCAKTA ALIYORUM,KAPORASINI VERDİM BİRKAÇ GÜNE HEPSİ BERABER GELECEK.(FIRIN BOSCH 43W350:970 YTL.OCAK BOSCH 755MEU:720 YTL)
    SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNESİ KULLANAN ÇEVREMDE KİMSE YOK.SAMSUNG WD6122CKC Yİ BEĞENMEMİN NEDENİ KURU TEMİZLEME ÖZELLİĞİNİN OLMASI.TAKIM ELBİSELERİ,YORGAN VE BATTANİYELERİ KURU TEMİZLEME YAPABİLMEK.TABİ NEDENLİ KULLANIŞLI OLABİLECEĞİNİ BİLMİYORUM.

• quote:

Orjinalden alıntı: memo 477

quote:

Çamaşır ve bulaşık AEG olacaksa aşağıdaki ürünleri tavsiye ederim. Makineyle kurutucu üst üst denk gelmeyebilir belki (marka ve boyut farkından dolayı) Bu nedenle yan yana koyarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Kurutma makinesi için aldığınız fiyat iyi bence. Şimdiden hayırlı olsun.
    Çamaşır Makinesi:

Bulaşık Makinesi:

____________________________________________________________________________________________________________________

KARŞI TARAFIN BEYAZ EŞYA MODELİ ALMA KONUSUNDA HERHANGİ BİRŞEY DEMEM DOĞRU OLMAZ,ONLARIN VERDİĞİNE RAZI OLUCAZ.

BEYAZ EŞYA ALDIĞIM YERDEN FIRIN VE OCAKTA ALIYORUM,KAPORASINI VERDİM BİRKAÇ GÜNE HEPSİ BERABER GELECEK.(FIRIN BOSCH 43W350:970 YTL.OCAK BOSCH 755MEU:720 YTL)
    SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNESİ KULLANAN ÇEVREMDE KİMSE YOK.SAMSUNG WD6122CKC Yİ BEĞENMEMİN NEDENİ KURU TEMİZLEME ÖZELLİĞİNİN OLMASI.TAKIM ELBİSELERİ,YORGAN VE BATTANİYELERİ KURU TEMİZLEME YAPABİLMEK.TABİ NEDENLİ KULLANIŞLI OLABİLECEĞİNİ BİLMİYORUM.

Bende bu ürünü kullanan birini hiç duymadım ama, ürün çok kullanışsız duruyor bence. Kuru temizleme özelliğinden de normal temizlemecilerdeki gibi bir performans alacağınızı sanmıyorum. Aldığınız fırın ve ocak da gayet güzeldir, güle güle kullanın.

• candoğan kardeşim ve diğer arkadaşlarım,sizi devamlı forumda takip ediyorum.bizleri çok bilgilendiriyorsunuz,teşekkürler.siemens wm12s360tr ereyon.com da 1.150,00ytl.sizce uygunmu ve bu model'i tavsiye eder misiniz?şimdiden çok çok sağolun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 142hat -- 28 Temmuz 2008; 19:02:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 142hat

candoğan kardeşim ve diğer arkadaşlarım,sizi devamlı forumda takip ediyorum.bizleri çok bilgilendiriyorsunuz,teşekkürler.siemens wm12s360tr ereyon.com da 1.150,00ytl.sizce uygunmu ve bu model'i tavsiye eder misiniz?şimdiden çok çok sağolun!

Fiyatı uygun bence. Bu model Alman malıdır. Bir üst modeli olan 12S760TR'den program, leke çıkarma programı, çamaşırı tartarak deterjan miktarı tavsiyesinde bulunma, en sık kullandığınız 2 programı hafızaya alma özellikleri yok. Eğer bütçenizi 250 ytl kadar yukarı çekebiliyorsanız, az önce yazdığım özelliklere sahip olan 12S760TR modelini de alabilirsiniz:

• arkadaslar simens SE25M557EU nasıl bir bulasık maknasi onerirmisiniz???
  • samsung wf6700n1v 7 kg camasır makinesi kullanıyoruz yaklasık 4 aydır ve cok memnum sesinden esimde diger ozelliklerini gayet begendi ve cok memnun oldugunu soyluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ict-onur
    arkadaslar simens SE25M557EU nasıl bir bulasık maknasi onerirmisiniz???

Güzel bir modeldir. Ancak bütçenizi 150 ytl kadar yukarı çekebiliyorsanız; özellik olarak beğendiğiniz modelden daha donanımlı ve daha yeni olan SN25M830 modelini incelemenizi tavsiye ederim. 13 kişilik yıkama kapasitesi, daha düşük elektrik ve su tüketimi, daha sessiz çalışma gibi artı özellikleri mevcut:

• merhaba arkadaşlar geçenelerde samsung kataloğunu incelerken birşey dikkatimi çekti.çamaşır makineleri kısmında bazı modellerde "seramik rezistans" ve "elmas kazan" özelliği olduğunu gördüm. bu özelliklerin ne demek olduğunu bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.