Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.453
Cevap
160
Favori
1.651.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9kg için alman üretimi siemens içlerinden hangisi oluyor? (8kg yerli üretim midir?)

yurt dışı üretimi bosch ve siemens arasında fark var mıdır? teşekkürler.

• Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Almanya üretimi olanlar aşağıdaki modellerdir güncel olarak. Bunun dışında piyasada gezen eski kodlar olabilir fakat güncel bu şekilde.
    Yurt dışı veya Yurt içi üretimlerinde Bosch ve Siemens'in hiçbir teknik farkı yok. Var diyen bunu size teknik fark olarak göstermeli ve isteyin. Göremediğiniz herşey söylemden ibarettir.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

10 KG Çamaşır Makineleri
    1 WM14XFH2TR
    2 WM14XE50TR

9 KG Çamaşır Makineleri
    8 WM14VKH0TR
    9 WM14VMH0TR
  • Arkadaşlar yedek parçası kolay bulunan servis ve garantide sorun yaşayamayacağım 8-9KG'luk bir makine arıyorum gerisi o kadar önemli değil. Maksimum 6000 TL verebilirim. AEG almıştım 9 yıl önce Bosh vb gibi yedek parçası bulunmadığı için hurdaya çıktı. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 10 Haziran 2022; 14:38:53 >

• Ozbi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Samsung'a çok girmeyin bence Profilo daha iyi bir seçim olur.
    Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Bu WG12 ile WG42 arasında ne fark var. Birde WG 41 ile WG42 arasında? Teşekkürler.

12-42 arasında 12 olan yenisidir, 41-42 arasında sonu 1 olan 1000 devirli ve sonu 2 olan 1200 devirlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jealousshine05 kullanıcısına yanıt

Wm12 olan 42'den daha ucuz şuanda hangisini tercih etmeliyim bilemedim.

Merhaba,

1 WM14XFH2TR

2 WM14XE50TR

ikinci model Bosch' un WAX28E50TR modeline mi denk gelmektedir?

İkincisinde aquastop ve yorgan yıkama var gibi gördüm. Başka farkı varmıdır? AquaStop daha mı iyidir çoklu su korumasından? Birde sanırım ikincisinde B sınıfı enerji var farkı var gibi gözüküyor. Bu iki model arasında hangisini tercih edersiniz?

• soak S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

WM14XE50TR + WAX28E50TR modeller teknik olarak aynı görünüyor.
    WM14XEH1TR modeline baktınız mı peki hiç?
    En donanımlı makine o ve satıp bildiğim model diyebilirim.
    Almanya üretimlerinde aman aman yorum göremezsiniz, bu yüzden şahsen satıp bana sorun çıkarmayan modellere yönlendirmeye çalışırım genelde.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/camasir-makineleri/solo-camasir-makineleri/WM14XE50TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/
    https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/camasir-makineleri/WAX28E50TR#/Tabs=section-highlights/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/

Merhabalar.

Siemens sayfasında ürünleri açınca karşılaştırmaya ekle diye bir buton var oraya basın akabinde kıyas yapmak istediğiniz modeli açın orada da yine aynı buton ve karşılaştır simgesi aktifleşir.

Solda sadece farkları göster çıkıyor ona basında teknik farkları süzer sistem çok daha hızlı bakabilirsiniz.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ

• Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın uyarılar kapalıda kalmış.. yeni gördüm…
    Servis var, telefon İle ulaşılabiliyor ve aynı gün hizmet/destek veriyor. Hatta dün elektrikli Ocak ankastre vitroseramik aldık Elektrolüx aynı gün taktılar sağolsunlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Riverice030 R kullanıcısına yanıt
    Evet ama pod kullanmıyoruz henüz… toz deterjana devam.
    Wi-Fi falan var ama bence çokta gerekli değil

• Electrolux perfect care 800 miş tam modeli

• Ew8F161pstc koduydu sanırsam

WM12'deki yük sensörü fazla veya dengesiz çamaşır atıldığında sıkma yapmıyormuş. WG42'de böyle bir özellik yok gibi gözüküyor. Keşke çok yük attığımızda direk uyaran bir makine olsa bu fiyatlara. Şuan Wm12UT için 6750TL fiyat aldım bayiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 13 Haziran 2022; 11:45:27 >

İşçilik farkı var yetmez mi ? Ayrıca bosch,siemens ve profilo dışarıdan aynı olmakla birlikte onlar arasında bile kalite farkı var bende cmg100dtr vardı annemde wat24460tr var annemde ki makine 7-8 yıllık tık demedi benim makine senesini doldurmadan 3 kere servislik oldu bir keresinde evi su bastı içindeki küçük bir hortuma fabrika tarafından kelepçe atılmamış o çıkmış yerinden işte bahsettiğim işçilik kalitesi bile fark ediyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Öncelikle size de merhaba.
    Ne yapıyoruz ürün mü yorumluyoruz yoksa kavga mı ediyoruz arkadaşlar önce bir sakin olalım.

İşçilik farkı var diyorsunuz ama çok kısa zamanda bozulan Miele makine sahibi insanlar da var. Günün sonunda şans işi diyorlar ya her ne kadar o şans olayını en aza indirgemeye çalışsak da maalesef sizdeki olduğu gibi olumsuzluklar olabiliyor.

Şu da bir gerçek 100 kişiye aynı ürünü satarsın 1-2 tanesi şikayet eder ve evet gerçektir şikayetleri fakat kalan 98 kişi memnun ve bunlarda aynı yerlere memnun olduklarını belirten yazılar yazsalar aradaki 2 kişiyi fark etmeyiz bile.

Almanya üretimi bir ürün ile Türkiye montajı bir ürün arasında fiyat makası çok fazla açıldı. Eskiden önerirken şuan çok fazla öneremiyorum.

Bosch ile Siemens birebir aynı zaten, Profilo da kullanılan malzeme birebir de aynı değil diğer iki markamızla.

Ben Siemens satıyorum Siemens'i ezbere biliyorken diğerleri ile ilgili birebir de çok yorum yapmak istemem hakim olamayabilirim maalesef.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

Kavga olarak algılıyorsanız sizin probleminiz size karşı kışkırtıcı ya da farklı bir lisanla hitap ettiğimi göremiyorum konuyu farklı yerlere çekmemeniz doğru olandır.

Konumuz miele değil.Konumuz bsh grubu cihazlar kaldı ki miele de 2 tane sorunlu cihaz çıkıyorsa sürekli vurguladığınız marka da 10 tane arızalı cihaz çıkıyor forumlar şikayet başlıklarıyla dolu keza servisleri de müşteriye suç çıkarma peşinde eski kaliteleri kesinlikle yok wfl1610 modeli vardı tam 15 yıl dayandı.

Madem bu markanın satışını yapıyorsunuz yabancı forumlara da bir göz gezdirmenizi öneririm cihazlar da çin malı rulman kullanıldığı kısa sürede ses yaptığı vurgulanıyor ki benim makinemde 3.ayda ses gelmeye başladı şuan ki fiyat endeksiyle kalite birbirini karşılamıyor insanların marka algısına olan güvenini bir nevi kullanıyorlar.

Keza az suyla yaptığı yıkama yüzünden çoğu kişi yıkama performansından memnun değil bende ki cihaz da leke çıkarmıyordu en sonunda kızıp yerli olsun diye vestel 76201 modelini aldım o bile daha iyi yıkama performansına sahip en azından lekeleri çıkarıyor çeşitli tambur hareketleri var bsh grubun da oda yok.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba.
    Ben birilerine bir şey söylerken selam vererek başlıyorum sizin cümle başlangıcınız zaten asabi. Konuyu çekmiyorum sadece benimle konuşacaksanız girişleriniz daha sakin olsun lütfen.

Bir markadaki şikayetleri değerlendirirken satış adeti / şikayet oranına bakılır.
    Türkiye'deki her 100 kişiden kaçı miele kaçı siemens alabiliyordur sizce?

Şimdi bana yazdığınızı bu şekilde düşünürseniz cevap ortaya çıkacak zaten.

Ayrıca ben Siemens satıyorum, siz Profilo alıp sorun yaşamızsınız, bu sorununuzu aldığını kişi veya şirketle tartışın benimle bunun ne alakası var. Ben Profilo'nun temsilcisi veya size ürünü satan veya müşteri hizmetleri değilim.

Ben Siemens satıyorum benim sabit konuma girip bakacak olursanız da benden alışveriş yapan insanların yazdıklarını görebilirsiniz, siteminizde belki haklısınız fakat bunun muhatabı ben değilim.

Ürünü almadan önce beni ararsanız ben size bilgim dahilince destek olabilirim ama almışsınız bir ürün hasbelkader sorun yaşamışsınız ki miele de siemens de alsanız sorun çıkabilir mi evet çıkabilir, şuan bana yazıyorsunuz da bu durumla ilgili ne diyebilirim size..

Yukarıdaki arkadaş Siemens modelleri sormuş siz nereden kendi Profilonuza çevirdiniz konuyu anlam veremedim. Ki zaten atmış farklı marka almış ve memnunmuşsunuz sağa sola dönerek kiri çıkarmasından falan.. Bu hareket olayını da size Profiloyu satarlarken var mı dediler de sonradan o da yok bsh de diyorsunuz onu da anlamadım.

Neyse sanırım sizde neden konunun bu kadar uzadığını anlamadınız ben kapatayım.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

Merhabalar, nasılsınız?

Bu makine ile ilgili eski maliyet veren yer yakalamış olabilirsiniz.
    Bence alıp geçin, makineye çamaşır atarken üstten 4-5 parmak boşluk bırakın yeterli.
    Zamanında kullanılan 5 kg makinelerde dünyayı yıkıyordu annelerimiz bu kadar tedirgin olacak bir durum yok bence =) şahsen ben 10 yıllık evliyim evde 7 kg 1000 devir makine var halen tıkır tıkır çalışmakta.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.