< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 28 Ocak 2025; 17:35:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (773. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba
Servis elemanına dedik ki: Bundan önceki makinemiz de Arçelik idi. 3650 model. Aynı zeminde 25 sene kullandık. Hiç sarsıntı yapmıyordu. Bu neden yapıyor diye sorduk. Bize dedi ki:
-Eski makinelerde 3 yay, 2 amortisör vardı. Yeni makinelerde 2 yay, 3 amortisör var. (veya tam tersi) Sistemi tersine çevirdiler.
dedi.
Dediğinden pek birşey anlamadım ama parke üzerindeki sarsıntıyı buna bağladı. Getirdiği kauçuk ayaklara baktım. Bir parça yumuşak. Esniyor. Deneme yapmadık.
-
Tekrar merhaba.
Arçelik servis personelinin getirdiği kauçuk ayaklar işe yaramış. Eşim dün denemesini yapmış. Makine parke üzerinde sarsıntısız ve sessiz çalışmaya başlamış.
Buna benzer sıkıntı yaşayan olursa referans olsun.
-
Ayak bunlardan mı hocam?
Bkz.trendyol.com
Arçelik 7103 He Çamaşır Makinesi Ayağı Titreşim Önleyici Ayak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/arcelik/7103-he-camasir-makinesi-ayagi-titresim-onleyici-ayak-p-331649800
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bizim işyerinde üretilen plastik kaplama cıvataya benziyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle bunlardan. Ben evde yokken gelip taktılar. Eve gidince baktım. Dokunup kontrol ettim. Yumuşak bir şeydi. Sert bakalit değildi. Resimdekiler gibi köşeliydi.
Bunları takmış. Makinenin kendi ayaklarını götürmüş. Bırakmamış.
-
Eşim bana birşey demedi şimdilik. Ha servis kurduktan sonra cihaz sallantı yapmış. Ayakları ayarladım diyordu. Sonrasında birşey demedi. Benim yeni aldığım cihaz da 11141M modeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 1 Şubat 2025; 23:11:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dostlar vestelin çoğu ürününü kullandım çamaşır makinesini kullanmadım nasıl yıkıyor sorunsuzmu iyimidir bunlar 9 kg onanını alayım diyorum🤔
Güzel yıkıyor ama almayın sıkma konusunda sorunlar yaşarsınız makine sonsuz döngüye girebiliyor yada sarsıntılı sıkma yapıyor onun yerine altus bakın.
-
teşekkürler aynı fiyata en yakın profilo var onlar nasıldır olmazsa altus bakayım 🤔
Profilo bosch grubunun alt markası eski kaliteleri yok ama fena değiller şikayet edebileceğiniz tek şey az suyla yıkama yapması olabilir.Altus ise arçelik grubundan bir marka f/p ürünü.
-
Merhaba arkadaşlar. 23 yıldır kullandığım bosch çamaşır makinem emekli oldu. 1 haftadır araştırıyorum sonuca ulaşamadım. Yine bosch alayım dedim, sıkma yaparken tak tak ses yaptığını gördüm. Siemensin bir modeline yöneldim kazan tambur lastiği yırtılması şikayeti o kadar çok ki, soğudum. Arçeliğe yöneldim bir çok şikayet okudum. Sonuç olarak her marka da şikayet dolu, eski kaliteyi artık unutmamız gerektiğini öğrendim. Şu an profilo bakıyorum, aradığım makine 10 kg, butçe 25-26 bin. Tavsiyelerinize açığım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X