Geçen gün hatırladığım kadarıyla 6400 tl idi ve sepette 600 tl indirim yapıyordu HB kendi sattığında. Yani 5800 tl ye geliyordu. Bu model ve başka alt bir model sürekli indirime giriyor. Edit: Daha önce de yazmışım sana < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 7 Ağustos 2022; 22:49:45 > |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (736. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben kötü demedim de bosch ve siemens markalara göre hesaplı diye söyledim. En az yarı yarıya fark var. Şu model biraz daha indirime girse almayı düşünürdüm. 9 kg yeterli olmayanlar için bilemem tabi.
https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew7f249pst-9-kg-1400-devir-camasir-makinesi-p-HBCV000029U821
-
Neyi düşünsen zaten zam geliyor. Gerçekten araştıracak fırsat olmuyor. :/
-
Merhabalar, Electrolux EW7F249PST 9 kg çamaşır makinesini almak istiyorum. Kullanan var mıdır ? Tavsiye eder misiniz ?
-
Ben de buradan sordum araştırdım ve izlenimim iyi makine olduğu. Şu modeli de iyi ama 600 serisi olduğundan sanırım bir iki eksik özelliği var. N11 de 7731 tl ye düşmüş ayrıca
-
Arkadaşlar merhaba. Çamaşır makinemiz bozuldu. Acil makine ihtiyacimiz var. Bu iki makina arasında kaldım. Fikirleriniz benim için önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/camasir-makineleri/WAX28FH1TR#/Togglebox=manuals/
https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/arsiv/WAW28560TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitmete -- 28 Ağustos 2022; 21:5:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam boscha bu fiyatı verene kadar Electrolux markasını tavsiye ederim şuanda güncel olarak kullandığım model EW9F161BT perfectcare 900 serisi en üst segment makinesi bu modelde bulasık makinelerinde olan su yumusatma sistemi mevcut çamaşırlar yumusacık çıkıyor makine kireçlenmiyor ve daha az deterjan kullanıyorsunuz su jeti sistemide mevcut yıkama ve durulamada sıklıkla çalısmakta Bosch grubunda bu çok kısıtlı daha yazamadığım çok fazla özelliğide mevcut şimdiden hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Electrolux markasının beyaz eşyasını hiç kulllanmadım. Evdekilerin tamamı nerdeyse bosch siemens. Hepsinden memnunum hicbir sıkıntı çıkarmadılar. Electrolux cevremde bulmak pek mümkün değil. Serviste bir tane. O nedenle mesafeli kaldım. İkinci linkteki 15 bin gibi bir fiyata gelecek ama model olarak eski bir model. İlk linkteki ise yeni bir model ve hakkında birşey bulamadım.
Bütçe 15 20 bin arası. Önerilere açığım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WAX28FH0TR tercih edin 28560da su jeti yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Şu jeti 4d yıkama özelliği galiba. Bu özelliği olanlardan mı almalı?
2856xtr var evimde gayet güzel makina ama 28fh2 daha dayanıklı ve oturaklı çünkü bizim makinenin revize edilmiş versiyonu. Ayrıca bir üst klasmanda geçiyor bu yüzden bir dünya özelliği var. Eğer 20 bin altında fiyat bulabildiyseniz 28fh2 alın aradaki farklar için değer çünkü.
Merhaba evet çok fazla özelliği olan güzel bir makina. En düşük 18500 gibi bir fiyat aldım. Gezinirken arçeliğin şu makinasına denk geldim. Makina yeni bir seri oldugu icin galiba hakkında pek bir degerlendirme bulamadım. O da 12000 gibi bir fiyata gelecek. Tabi kalite olarak bosch home profesional bir makina ile kıyaslamak belki doğru olmaz ama arada 6500 tl fark var. Bununda şu jeti dahil pek çok özelliği mevcut. Kafam iyice karıştı. Evdeki makinada arızalı olduğu için bir an önce karar vermem gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
arçelik
10140 PM | Çamaşır Makinesi | Beyaz Eşya | Arçelikhttps://www.arcelik.com.tr/camasir-makinesi/10140-pm-camasir-makinesi
https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/arsiv/WAX28FH0TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
https://www.hepsiburada.com/samsung-ww80t4020cxah-1200-devir-8-kg-amair-makinesi-p-HBCV0000063MGQ?magaza=Samsung+T%c3%bcrkiye&url_src=and-product-detail
fiyat gayet uygun, ama model için tek tük kötü yorum var.
öneriniz?
Evet 4D Wash System su jetli modeller oluyor extradanda yıkama içinde su jeti açıkken spinwash (çalkalama) tekniği dediğimiz bir yıkama yöntemide kullanıyor ve normal modellere kıyasla su tahliye pompası jetten dolayı daha güçlü olduğu için daha etkin bir durulama performansı sunabilir. Tabii ki takdir size kalıyor para sizin paranız kafanıza hangisi uyuyorsa onu tercih edebilirsiniz.
Electrolux candır 👍🏻
can derken çamaşır makinelerinin çok sinirli olduğu mesajları şikayetvar'da yuva yapmış,çamaşırları alenen parçalayan mesajları birden çok çamaşırların kötü kokulu olduğu mesajları gördüm gerçi suyla detaryana ne ekliyorda o koku çıkıyor anlamadım,ama 10k civarı şikayet almayan makine görmedim ne memlekete düştük ürettiklerimiz rezil durumda dışardan gelenler çok pahalı..
-
6 ay önce forumda da araştırıp bakıp ithal makine olsun diye iyi olduğunu düşünerek electrolux 229st çamaşır makinesi aldık ama dediğiniz gibi çamaşırlar kuruduktan sonra kötü kokuyor önceki makinemizdeki gibi deterjan kokusu da olmuyor hatta yumuşatıcı koyulduktan sonra da kurumadan sonra kötü koku yine oluyor çamaşırlarda.
Servis çagırsam mı diye düşünüyorum ama servisin buna pek bir çözüm bulacağını düşünmüyorum.
Yani keşke siemens ya da en kötü grundig alsaydık diye bazen düşünüyorum.
Valla biz de 8 serisi şu Wi-Fi olan modelinden aldık(1600 devir sanırsam) , yeni gelen 2022 serisi çok memnunuz. Daha önceki 16 yıllık emektar Bosch idi
Daha sonra ocak bozuldu onu da Electrolux aldık , oda iyi çıktı. Eski ocak Bosch idi (7 yaşında gitti - vitroseramik) özetle bizim Boschlar oldu Elektrolüx
İnternetten mi satın aldınız yoksa mağazadan mı satın aldınız acaba ? Fotoğraf yüklerseniz mutlu olurum ☺️
Arkadaşlar ,
Oğlum için A enerji seviyesinde iyi bir çamaşır makinasına ihtiyacımız var.
Benim evimdeki kullandığım çamaşır makinası İtalya üretimi bir Electrolüx ve yaklaşık 7 yıldır sorunsuzca kullanıyorum.Çok memnun olduğum için yine Electrolüx baktım ve üst seviye model olarak 15.000 TL civarında Electrolux EW9F161BT modelini gördüm.Bu ürün hakkındaki yorumlar iyi ama sizlerinde fikrini almak istedim.Aranızda bu modeli kullananlar var mı?
Diğer yandan bir Bosch bayii de " Çok iyi birşey istersen Bosch WAW2856XTR verebilirim ama fiyatı 21.000 TL civarında.Ama bana göre bu ay kampanyaya giren Bosch WGA244X0TR modelini de 9.000 TL civarında alabilirsin " dedi.
Bu arada Miele'de de 13.500 TL civarında 7 Kg'lık Miele WSA023 WCS A+++ modelini gördüm internette.Miele denilince akan sular durur ama böyle uygun fiyata Miele görünce biraz şaşırdım açıkçası.
Yurtdışı üretimi olan çamaşır makinası tavsiyesi alabilir miyim sizlerden ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Eylül 2022; 2:15:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X