< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (739. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Electrolux EW8F161PSTC(13.000TL) ve Electrolux EW9F161BT(16.500TL) bu iki model arasında hemen hemen 3,500TL civarı bir fark var. Bu fiyat farkına EW9F161BT bu modeli almak değer mi arkadaşlar?
@biostrike
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskmack -- 12 Ekim 2022; 14:43:12 > -
Merhaba
Makineler arasındaki farki bilmiyorum ancak benim icin su jeti olması yeterli. Sanirim ust modelde su yumuşatma sistemi mevcut ne kadar gerekli bilemiyorum. Çamaşıra uygun deterjan ile renklerin solmamasi sağlanabilir diye düşünüyorum. Ben olsam fiyat olarak avantajlı olanı seçerdim. Ama hangisini secersem seçeyim aklım diğerinde kalacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arçelik 10140 PMF Çamaşır makinesi hakkında bilgisi olan var mı ? Yeni model 1-2 videosunu gördüm baya güzel duruyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biostrike -- 13 Ekim 2022; 10:40:51 > -
Uzun süredir beklettiğimiz ihtiyacımız olan WD90TA046BE1AH model kodlu Samsung kurutmalı çamaşır makinesini satın aldığımı ve kullandıkça yorum yazacağımı söylemiştim. Samsung özellikle bulaşık makinelerinden dolayı kötülense de buzdolabındaki memnuniyetimiz sonrası yine iyi ki satın almışız dedirtti. Detayları merak edenlere yazmam gerekenleri ileteyim...
-Dengeleme başarımı muazzam, çok doldurursanız bir kere ses yapıp sonra hemen çamaşırı topluyor, inanamadım...
-Eski AEG'ler gibi ilk çalışma öncesi kazandaki suyu boşaltıyor, bitmiş deterjan şişesini doldurup çalkalayıp dökenler dikkat etmelilerTemizlik etkisini arttıran güzel bir özellik aslında, kirli su varsa veya bir önceki yıkamadan kalmış yumuşatıcılı su varsa akıp gitmiş olur...
-Ön yıkama sonrası sıkma yapıyor ki olmazsa olmazdı...
-Sıvı deterjan ayıracı her makinedeki gibi 30 saniye kadar deterjanı tutup birden akmasını engellemek için konulmuş. Hazne muamelesi yapmamalısınız, her markada böyleymiş ki iDos özelliği çok aptalca bence zaten hep tıkanıyormuş...
-Enerji tasarrufu konusunda çok hassas, programı ayarlayıp özenle çamaşır doldururken çok bekletirseniz kızıp kendisini kapatıyor...
-Çamaşır çarpma ve su pompası sesi var sadece, arada deterjanı suyla karıştırırken ve Eco Bubble düzeneği çalışırken ses yapsa da genel olarak oldukça sessiz diyebilirim...
-Program bittiği zaman güzel bir yerel müzikle uyarı verip kapanıyor, uzun süre gel gel boşalt beni yapmıyor. Annem nefret ediyordu uzun süre ses çıkaran makinelerden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, bu ürün hepsiburada'da 12k'ya satılırken samsung sitesinde 15-16k civarındaydı. Bu durum beni şüpheye düşürdü, bir üründe bu kadar fark olması normal midir?
-
Buzdolabı ve çamaşır makinesi almayı düşünüyorum. İkisi de aynı marka olsun istiyorum. Samsung ve LG arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. Kalite servis fiyat vs...
Hepsiburada'dan beyaz eşya olarak ne aldıysam üzdü, sanırım piyasadaki tüm sıkıntılı ürünleri toplayıp satışa sunuyorlar. Ben Samsung Shop'tan çok arzuladığımız cinsten elektrikli süpürge hediyesi ile ve kart kampanyalarıyla iyi fiyata satın aldım. Çok zamlandı birden ancak özelliklerine değer, uzun süredir ihtiyacımızdı erteliyorduk, biraz geç kaldık ama olsun. BSH, Samsung ve LG markalı ürünlere devam
Hanımların önem verdiği bir özelliği daha keşfettim, 15 dakikalık hızlı programda soğuk sudan başlayıp 40 dereceye kadar ayar yapabiliyormuşsunuz...
Yıkama performansı çok ama çok iyi, bakalım kurutması nasıl olacak, duman kokulu çamaşırlardan bıkmıştık...
-
Hayatımda ilk defa geliş saati, efendilikleri ve akışkan iş yapmalarıyla bu kadar iyi çalışan bir servis gördüm, Daikin de öyle idi...
Koç grubunun servisi bizi azarlıyordu, toplumlar hak ettikleri şekilde yönetilirler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, peki kurutma makinesini ayrı alma konusunda fikriniz nedir?
Ayrı daha iyi deniliyor ama içime sinmeyen durumlar var; örneğin çamaşırlardan kalan tozu veya makine içinde oluşabilecek küfleri ayrı kurutma makinesinde temizlemek zor, üstelik hava ile temizleme programında kullanılmış giyilmiş bir çamaşırı temizleyip sonra yeni yıkanmış çamaşırı kurutmak gibi aykırı işlerden dolayı bütünleşik olanlar bana daha mantıklı görünmekteler...
Program bitince çalan 2 müzikten biri klasik müzikmiş, hoş geliyor kulağa...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tum urunlerim Vestel.2 nesildir sadece Vestel kullaniyoruz.Sorunda olmadi olsada servisi var.Sonuc olarak TURK mali ! İyi yada kotu olmasi problem degil.Turk mali almaz isek kullanmaz isek, kendilerini gelistirip daha iyilerini yapamazlar.Marka ve yabanci sevdasindan vazgecin !
".....ayrı kurutma makinesinde temizlemek zor " gibi ifadeler şehir efsanesi gibi olmuş, yok böyle birşey .
Diyeceğim o ki Kurutma Makinesi hakkında her duyduğunuza inanmayın, kullananlara sorun.
Çünkü kurutma makinelerini temizlemek çok kolaydır ve hiçte zahmetli değildir.Üstelik kurutma sonrası her temizlediğinizde ve çamaşırlardaki yumuşaklığı her hissedişinizde iyi ki almışım diyeceğiniz bir makinedir.
Yaklaşık 3,5 yıl boyunca Bosch'un ürünlerini ayrı olarak altlı-üstlü montaj ile kullandım ve diyorum ki : " Bence Çamaşır Kurutma Makinesi, evde Bulaşık Makinesi'nden bile önce alınnası gereken bir cihazdır ve imkan varsa her ikisi de ayrı cihaz olarak alınıp kullanılmalıdır..."
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar fiyatı uygun bir çamaşır makinesi arıyorum özelliklerinde ise 5kg, kısa program ve kısa programda 30 derecede çalışmalı onun dışı en uygun ve başıma ağrıtmayacak makineler nelerdir.
-
regal cm-58000
regal cm-61000
altus al-5803
altus al-6103
regal'de sıcaklık ayarı elle seçilebiliyor ve daha ucuz ...
çamaşır makinesinde arçelik grubunun daha iyi olduğu söylenir (=altus) ...
tabii işin içinde şans faktörü de var ...
-
Vestelin arge ekibi kötüyse bizim almamamız mı yani sonuç, vestel ayrıca kendini geliştiremiyorsa biz ne yapalım vestel daha dünkü marka değil 🤷🏻🤦🏻🙃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakxd383 -- 19 Ekim 2022; 7:44:54 >
Kesinlikle size katılıyorum, gerek hijyen gerekse rahatlık açısından
Beyaz eşya şans işi biraz.
Bir de daha önce o sektörde çalıştığım için bazı yerli! markalarımız Çin'den gelen makinelere amblem vurup biraz değiştirip satıyorlardı biliyorum.
Bulaşık makinesi Vestel hiç problem yaşamadım.Ama çamaşır makinesi çöpe gitti.
Derin dondurucu Arçelik''ti Bazıları Çin malı A-101'de satılan flavel ile aynı parçalara sahip dikkatli incelerseniz.Arçelik bozuldu tamir için dolap kadar para istediler çöpe attım.Televizyon Grundig çok beklenti olmazsa hiç sorun yaşatmıyor.Led arızası oldu sağolsunlar ücretsiz değiştirdiler.
Ablamda Miele vardı efsane. 8 sene kullanıyordu ama kart arızası verdi.Tamiri için istenen para ile sıfır makine aldı:)
Aldıklarım:
Buzdolabı Samsung(Şikayetvar da Çok şikayet var ama kullanan 3 arkadaşım da acaip memnun )
Çamaşır makinesi -Elektrolüx(Fiyat Performans ürünü dedi herkes, kullananlar memnun)
Ankastre set Bosch(diğer firmalar onun tasarımlarını taklit etmiş gibi geliyor bakınca çok şık duruyor)
Yani ürün sınıfına göre marka değişebiliyor.
Zaten fiyatlar nerdeyse günlük değişiyor(gerçekten almaya karar verin görürsünüz)
Arçelik ne alakaysa artık Bosch-Siemens le aynı elektrolüx ve bazı ithal markalardan fazla fiyat veriyor anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 20 Ekim 2022; 14:38:56 >
-
quote:
Arçelik ne alakaysa artık Bosch-Siemens le aynı elektrolüx ve bazı ithal markalardan fazla fiyat veriyor anlamıyorum.
Siyaset arenasında da bir benzerini gördüğümüz Roman ağzını ve tarzını bırakmadıkları halde fiyat etiketiyle kendini değerli kılma çabası yani nitelikli dolandırıcılık, Arçelik'e para bırakmak çıkar telefonunu diyen dayılara sadaka vermektir..
Samsung buzdolaplarından övgüyle bahseden arkadaşlarınıza katılıyorum. Memnuniyetimi birçok kez farklı şekillerde ifade etmiştim ama en son karşılaştığım güzelliğe aşık oldumNormalde Arçelik - Vestel gibi yerli üretim buzdolaplarının içi çok kirlenir ve plastiği zamanla renk değiştirir, Samsung marka olanını 2 senedir kullanıyoruz ve iç kısım halen beyaz kaldığı gibi temizlik yaparken öylesine rahat temizlendiğini gördüm ki hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum. Sünger yüzeyin üzerinden kayıyor ve tüm toz kalıntı hemen ayrılıyor, o plastiği mükemmel bir bileşimle üretmişler gerçekten bravo...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X