Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.454
Cevap
160
Favori
1.651.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7000-10000 civarı makine öneriniz nedir arkadaşlar? Kurutmalı çamaşır makineleri çıkmış onlar hakkındaki görüş nedir kronik sorunları var mı? Electrolux övülmüş gibi duruyor fiyatı da uygun ama bir problemi var mı ?

• Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa Çamaşır ve Kurutma makineleri ayrı ayrı alınmalıdır fikrindeyim.

Evimdeki 3 beyaz eşyada ( Çamaşır-Bulaşık Makinesi ve Buzdolabı ) Electrolux marka ve üçünü de 7 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Bu memnuniyet yüzünden 20 gün önce oğluma da Electrolux marka üst seviye bir çamaşır makinesi aldık.

Özetle Electrolux gerçekten iyi bir markadır ve özellikle İtalya'da ürettikleri üst segment serileri çok iyidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

Hocam ikisini ayrı ayrı alacak ne bütçem ne de yerim var. Çamaşır makinem bozuldu yenisine bakarken böyle modeller gördüm.Doğuda soğuk bir şehirde de yaşadığım için mantıklı geldi.Çok sorunluysa da önerebileceğiniz makine var mı direkt şunu al diye ? İtalyada üretilen modeller hangileri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız.

Dıştaki sac bile kalın geldi bana.Arçeliklerin Vb. markaların incecik oradan anlayabilirsiniz.Umarım ben de sorunsuz kullanırım yıllarca.Şikayetvar'ı okusam alınmaz çok problemli derdim Samsung dolaplara.

• Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    İşin içine bütçe girdiğinde üst serilere çıkmak ülkemiz şartlarında gerçekten zor ama Electrolux'te italya üretimi olanlar da maalesef üst seriler ve daha pahalı modeller.

Örnek vermek gerekirse yaklaşık 15-20 gün önce oğluma Electrolux EW9F161BT 10KG 1600 Devir Çamaşır Makinesini aldık ama bu makina 16.000 TL bandında bir makina ve sizin bütçenizin çok üstünde.

Kurutma makinesi bakmadık şu an için ama en iyisi bir Electrolux bayiine gidip yakından bakmanız. Kurutma makinelerinin ısı pompalı olanları tavsiye edilir, ona dikkat edin.Bazı markalarda ısı pompasız modellerde olabiliyor çünkü.

Electrolux'un de yıkama- kurutma bir arada olan modelleri var tabii ki.Ben her ne kadar ayrı makine olmalarından yana olsamda eğer tercih edecekseniz İtalya üretimi olan ikisi bir arada modelini alabilirsiniz bence ama dediğim gibi bir Electrolux bayiisinde yakından inceleyin ve bütçeyi zorlayarak üst seviye olan ikisi bir arada modelini almaya çalışın.

Son olarak İtalya üretimi haricindeki modelleri hakkında ise bir tecrübem yok maalesef.Eğer ki bütçenizi aşıyorsa da alt modelleri tercih edebilir veya başka markalara da yönelebilirsiniz.O karar size ait...

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Ekim 2022; 15:25:23 >

• Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt

Ben de araştırıyorum bu makineyi. Gerçekten A sınıfı mı? malzeme kalitesi nasıl? bir bilen olsa da aydınlatsa bizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk.bjk -- 21 Ekim 2022; 17:9:56 >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Bugün Samsung markalı çamaşır makinemizde 15 dereceye ayarlı yoğun köpüklü yıkama programında (şebeke suyu daha yukarıda ise ısıtmıyor sanırım) sadece Persil jel ile sapsarı yastığımı yıkadım ve pırıl pırıl çıktı, şok olduk. Beyazları buharla yıkama programında yıkadık, onlar da çamaşır suyu kullanmadan bembeyaz çıktıkları gibi kullanım kılavuzunda yazıldığı üzere yüksek standartlarda sterilize çıktılar, daha ne isteyelim...

Eco Bubble fonksiyonu da, buharlı yıkama da laf olsun diye konulmamış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @biostrike hocamın önerdiği kişinin youtube kanalı var orada bu makinanın videoları var. Hocam linki atayım bak istersen. Ürün baya yeni çok az kişide vardır ben de yeni satın aldım hayırlısı ile kullanmak nasip olsun. Arçeliğin en pahalı ürünü umarım kaliteside iyidir.

" Beyazları buharlı yıkama programında yıkadık, onlar da çamaşır suyu kullanmadan bembeyaz çıktıkları gibi..." derken ben şunu anlayamadım.

Benim bildiğim kadarıyla buhar programları sadece kırışıklıkları açar ve kötü kokuları alır.Ve buhar programlarında deterjan kullanılmaz.En azından bendeki Electrolux'teki programlarda durum böyle.

Ama siz özellikle buharlı yıkama yazdığınız için acaba farklı teknolojilerden mi bahsediyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 22 Ekim 2022; 12:59:57 >
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. pm ile pmf arasındaki fark nedir? Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi?

• Ankara'da arçelik çamaşır makinesi en uygun fiyat nereden alınabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk.bjk -- 22 Ekim 2022; 12:7:47 >
  • uk.bjk U kullanıcısına yanıt

Şu videoda farkını anlayabilirsin. Pmf de fibercatcher adında özel bir filitre var deterjan gözünde, suyu filitreliyor daha yumuşak oluyor ayrıca evcil hayvan tüyleri,giysilerin tüylerini topluyor. Bir de denge sistemi sanki pmf daha iyi gibi gözlemlediğim kadarıyla. Belkide aynıdır bilemiyorum. Pmf benim içime daha çok sindi.

Grundigyoutube
    Learn how to use the Microfiber Filter of washing machine in this video. Join our movement: https://www.respectfood.com Visit our website: https://www.grundig.com Subscribe to our YouTube channel https://bit.ly/SubscribeGrundigChannel Follow us on social media: Facebook: https://www.facebook.com/Grundig Instagram: https://www.instagram.com/grundig
    https://www.youtube.com/watch?v=dZETgYwbvfE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Brotherhood -- 22 Ekim 2022; 12:33:4 >
    Sıcak hava ile temizleme (kuru temizleme gibi) programı da var, söylediğim başka. Ana yıkamayı deterjanla yapıyor sonra yavaş tambur hareketleri ile buhar uyguluyor. 60 derece ve üstü tavsiye ediliyor ama soğuk sudan başlayarak 90 dereceye kadar sıcaklık tercih edilebiliyor...

Geçte olsa buharlı yıkama programını da duymuş oldum sayenizde ve bir ara bu program nedir-ne değildir okumaya çalışacağım.

Eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Ekim 2022; 13:17:3 >
    Ben de yeni öğrenmiş bulunuyorum; Bosch'ta da bir benzeri vardı ama yıkama için geçerli miydi bilmiyorum, annem dahil ben de makineyi anlamaya çalışıyoruz, ne güzel teknolojiler eklemişler...

Kurutma performansını çok merak ediyorum...

• Alttaki modeller arasında kaldık, yorumda bulunabilecek arkadaş var mı?

Siemens WG52A2XVTR C Enerji Sınıfı 10kg 1200 Devir Önden Yüklemeli - 11.100 TL

Samsung WW11BB944DGHAH 11 kg - 13.400 TL

Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir - 9.675 TL

Bosch WGA252X0TR 10 kg 1200 Devir - 10.120 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 24 Ekim 2022; 11:8:18 >
  • keukuat kullanıcısına yanıt
    Siemens ve boschta attığınız modeller birbirinin aynısı hiçbir fark yok oyüzden Bosch WGA252X0TR veya samsung düşünebilirsiniz. 9kg modeller 63lt tambur hacmine sahip eğer kalabalık değilseniz WGA142X1TR modelinide düşünebilirsiniz WGA252 modeliyle aynıdır sadece arasında kg farkı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakxd383 -- 24 Ekim 2022; 12:54:43 >
  • burakxd383 B kullanıcısına yanıt

Hocam Siemens WG54A2X0TR 10kg 1400 devir(beyaz renk devir yüksek fiyat düşük 11.100 TL), hanım bu modelde ısrarcı. Ben 10kg lik dediğiniz bosch modeli diyorum, son olarak tekrar sizin fikrinizi alabilir miyim ikisi arasında? :)

• keukuat kullanıcısına yanıt
    Bence bosch modelini tercih edin çünkü siemenste şık görünmesi harici gerçekten hiçbir fark yok yani 800 1000₺ az gözükse bile ne gerek var fazladan para vermeye? WGA252X0 modeli gayet işinizi görecektir, hayırlı olsun şimdiden.

• Arçelik teki 10140 pm modeli gerçekten A sınıfı mı?

bosch grubunda A sınıfı yeni çamaşır makinesi var mı?

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.