Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.452
Cevap
160
Favori
1.651.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almanya dan gelecek hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Yeni bir ürün gibi görünüyor anlatılanlar fena değil gibi ancak Samsung grubu şans meselesi. Çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda. Servis kurulumu yaparken mutlaka kalibrasyonda yaptırmayı ihmal etmeyin. Genelde Samsung makineler manuel kalibrasyon yapılmadığı için yürüyor ya da traktör sesi çıkarıyor. Sağlıklı günlerde kullanması dileğiyle annenizin. Bugünkü fiyatlara göre iyi bir makine çünkü.

• Punpun kullanıcısına yanıt

Yeni satışa sunmuşlar bu ürünü. Genel olarak son birkaç yıldır üretilen modellerin idos versiyonu. Kötü olduğunu sanmıyorum ama idos ihtiyacınız yoksa çok gerekli mi bilemem. Bu konuda en sağlıklısı miele gibi deterjanlıktan ayrı dozaj deposu olan modeller gibi geliyor bana. Sonuçta ön yıkama yapacak olsanız her ikisinde de toz deterjan kullanamayacaksınız örneğin.

• colourful85 C kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz modelleri Almanya’da fabrikadan almayacaksanız bulamayabilirsiniz. Bu ürünler TR montajlı olup Almanya’da üretilen bazı modellerde TR ile bitiyorsa Türkiye’de kullanıma uygun demektir. Almanya pazarından alacağınız bir makinede sil sıkıntı olmayacaksa bahsettiğiniz modellerin dengi bulunabilir tabi Euro-TL ilişkisinde oradan almak mı ya da buradan almak mı daha ucuz olur bilemem. Ancak dil sıkıntısı varsa bu modeller işinizi görmez. Görecek zamana kadar çok zorlanırsınız ya da. Bunu önlemek içinde doğrudan yazılı metinle bilgilendiren ayrıca TÜRKÇE dil destekleyen TFT ekranlı WAX/WAV ya da Siemens muadili WM—X /WM—V kodlu serilerden bir ürün almanız gerekecektir.

Bana sorarsanız bunun yerine Türkiye’den yetkili bir bayiiden almanız daha sağlıklı olacaktır. Hem güncel kur karşılığında istenen fiyat daha az olur hem de ürününüzün herhangi bir aruza durumunda servis garantisi kullanarak onarım yaptırabilirsiniz. Ayrıca unutmayın Almanya da bizim ülkemizdeki kadar voltaj dalgalanması olmuyor haliyle makinelerde de ona göre ek bir donanım içermiyor. Bizim cihazlarda ön regülatör entegre diye biliyorum kartta. Tabi kontrol ettirmekte fayda var. İyi akşamlar.

• denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Miele bence türkiyede oturmaz gibi geliyor artık bana neden diye soracak olursanız oda yaygın değil ve bir arızada sıfır makine parası çıkartabilir her ne kadar üst modelleri çelik kazanlı olsa da onlarda artık full elektronikten oluşuyor yani mekanik değiller devrelerin bozulma şansları yüksek o yüzden ben paramı mieleye bu yüzden bağlamazdım ayrıca bazı videolarda izledim de mielede yani bosch serie 8den pek farkı kalmamış sıkmaya dengesiz girdiğinde bile garip sesler çıkartıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Eğer dil sıkıntısı olmayacaksa ben almanyadan Bosch Serie 8 WAX32M12 modelini tavsiye ederim 1600 devir 71 db ses seviyesine sahip ve kesinlikle iq500den daha güzel bir tercih olur

• https://www.samsung.com/tr/washers-and-dryers/washing-machines/ww5000t-front-loading-eco-bubble-hygiene-steam-dit-11kg-white-ww11bga046aeah/
    Bu makine nasıl ve genel olarak samsung marka çamaşır makinesi alınır mı?

• burakxd383 B kullanıcısına yanıt

WAX serisi tercih edilecekse ben şahsen tft ekranlı model tercih ederdim. En üst segment geçiyor ve bildiğim kadarıyla motor sensöründen bağımsız hareket sensörleri de mevcut (eski logixxlerdeki 3D sensör gibi) Gerçi diğer basit ekranlı modelin kullanımı da pek pratik ama önemli olan bence yazılımsal ve donanımsal üstünlük

Kesinlikle katılıyorum. Bugün sırf birle çamaşır makinasının kazanı çelik diye o kadar fark ödenmez. Kaldı ki miele bence tambur dizaynı ve yıkama kalitesiyle öne çıkmalı ama bu fiyatlarla kesinlikle değil.

• Miele büyük şehirlerde gayet oturdu. Servisi çok iyi. Nereden alırsanız alın aynı fiyat. Almanya modeli, İspanya modeli diye bir şey yok, hepsi aynı kalitede. Yeni model çıkarmadan önce en çok test eden, en temkinli davranan Alman firması.

Bosch/Siemens'in Türkiye'deki marka değeri çok yüksek, buna göre de kar maksimizasyonu yapıyorlar. Haliyle fiyat farkları iyice azaldı. Miele, asıl bulaşık makinası ve elektrikli süpürgede öne çıkıyor bence ama Seire 8, veya AEG/E.lux 8000/800 seviyesinde ürün düşünüyorsam bu fiyat farklarıyla sadece servisi için bile Miele dikkate alınabilir.

• esen38 kullanıcısına yanıt
    Attıklarınızın arasından electrolux veya samsung daha mantıklı gibi duruyor

Samsung konusunda iyi yorum kadar kötü yorumda var ben 10 yıldır electrolux kullandim sıkıntı yaşamadım ama onunla ilgili kötü yorumlar yapılmış elekronik biraz şans işi yardim için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam Siemens WM14XM81TR kodlu makineyi tanıdık araclılığı ile garantili olarak 11bine alabiliyorum ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukaw.S -- 5 Kasım 2022; 16:14:12 >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

Hocam 13 yıllık bosch makinem rahmetli oldu bugün. Bende makine bakıyorumda bayi midir aldığınız yer? Aynı yerden bende alabilirim anlayan arkadaşlar güzel makine derse.

Oha çok iyi o makineyi 20bine satıyorlar gözünüz kapalı alın 😳😳😳

• Hatta şöyle diyim alttaki 3 makinayı şu fiyatlara alabiliyorum.

Siemens WM14XM81TR 11000TL
    Siemens WA14LQH0TR 11000TL
    Siemens WM14UP90TR 10000TL

O mağaza neredeyse söyleyinde bizde 2 tane alalım ya çok ucuzmuş

Vallahi kardeş bize versin ayni fiyatla bizde alalım fiyat super

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam bu fiyatı kim sağlıyorsa yönlendirin ben de makinamı yenileyim  EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ 

Gerçekten çok iyi fiyat bugün için ve bu model için. Durmayın alın.

• 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.