Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.452
Cevap
160
Favori
1.651.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Electrolux firması çamaşır makinemi kurarken kireç önleyici filtre takmaya zorladı beni garantiye girmez vs hiçbir şekilde kabul etmedim senede 1 limon tuzuyla 90 derecede içi boş şekilde yıkama yapınca zaten rezistans sıfır gibi oluyor tamamen para tuzağı bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riverice030 R kullanıcısına yanıt
    Servisin öyle bir şeye zorlama şansı yok, çünkü taktırıp taktırmamanız keyfe keder birşey ve garantiyi bağlamaz.

Gelen servisin bu ısrarcı tutumunu, genel merkezi telefonla arayarak şikayet edin bence.En azından bundan sonraki davranışlarına etkisi olsun...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

Valla hocam servislerle uğraşmaktan bıktım artık bozulursa direk hakem heyetine veriyorum kafam rahat oluyor en azından daha geçen 5 senelik bosch bulasık makinemin içine ettiler atölyeye 4 sefer felan gitti ısı pompası değişti uğultu yapıyordu merkez inatla değişim yapmadı verdim heyete 4 ay içinde sonuçlandı kararı paylastım 2 hafta içinde yenisini getirdiler :)

• Vestel 76201 çamaşır makinesi satın aldım yanında çay makineside vardı fiyat avantajlı diye tercih ettim nasıl olsa hafta da 1-2 kere kullanıcam o kadarıyla da sorun yaşamam diye düşündüm yoksa vestel markasının sorunlarına hakimim 6 ay da 1 kere deterjan kutusu bir kerede ventil değişti sorun deterjan ve yumuşatıcıyı beraber ilk su alırken birlikte alması makineye değişim talep ettim biraz mırın kırın etselerde değişim onaylandı yeni makinenin gelmesini bekliyorum.

• Arkadaslar merhaba, teyzeme asagidaki makinayi almak istiyorum, butcemiz az. Kullanip memnun olmayan var midir?

https://www.hepsiburada.com/grundig-gwm-91014-a-9-kg-1000-devir-bluetooth-baglantili-camasir-makinesi-pm-HB00001CE62N

• cyberjack kullanıcısına yanıt

Ortalama kalitede olan bir makine yıkaması iyi alınabilir.

• Arkadaşlar geçen buraya Altus ile ilgili deneyimlerimi yazmıştım. Makineyi iade edip Profilo aldım. Maalesef Profilo'da ek garanti kalkmış. 3 yıl dolmadan son 6 ay kala en fazla 1 yıl uzatılabilecekmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Elektrolüx benden de kireç koruyucu için 300 akım koruma için 300 istedi.Akım korumayı kabul etmedim iyi bir prizi yarı fiyatına aldım.Kireç koruyucu için risk almayayım dedim makinenin parçası pahalı garanti dışı kalır diye.Keşke ödemeseydim.

Makine sıkmada ses dışında(1200 devirde normal artık sanırım) çok iyi bu arada.9 kg yıkama 5 kg sıkma.10.400'e almıştım 1 ay önce..13.500 olmuş..Taşımacılar diğer makinelere göre çok ağır dedi.

• Miele kurutma makinası kampanyasından faydalanacaktım. Mecburen çamaşır da miele olacaktı. Toplam 45 i bulacaktı.

EW9F161BT-EE9H189ST İkilisini 36 bine alarak aranıza katıldım

• hoover nasıldır arkadaşlar 11kg yıkama 9 kg kurutmalı makine fiyatları uygun gibi.

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Hoover alacağına makine alma daha iyi öyle diyim

• Arkadaşlar merhaba.

- Çamaşır makinesi alımı düşünenler için aşağıdaki iki modeli dikkate alabiliriz.

https://store.donanimhaber.com/d0/ef/b3/d0efb3761741e92cb1974cde03edf3b8.jpeg

WG52A2X0TR 10 kg 1200 Devir

WM12US90TR 9 kg 1200 devir

- Kurutma için de 8 kg A++ kendini temizleyen veya 9 kg A++ kendini manuel temizlik yapılan modelleri inceleyebilirsiniz.

https://i.hizliresim.com/dkstcpu.jpeg

WT45W410TR 8 kg kendini temizleyen model

WQ43G2A0TR 9 kg kendini temizlemeyen, gider borulu model

Ürünler ile ilgili aklınıza takılan sorularınız için daha hızlı dönüş için lütfen whatsapp'tan ulaşım sağlayabilir veya direkt arayabilirsiniz.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

• 1,5 ay önce Elektrolüx 9 kg yıkama 5 kg kurutma kapasitesi olan makineyi 10.099 TL ye aldım.Bu süre zarfında makineden memnunum.Çamaşırlar kupkuru çıkıyor.1.400 devirde ses biraz yapıyor ki normal .Onun dışında sessiz.Şu an 14.400 olmuş.1.300 TL verip garantisini 5 seneye de çıkarttım.Umarım ileride sorun yaşamam.Tavsiye ederim.

electrolux web store
    EW7WO349ST PerfectCare 700 9 / 5 Kg SteamCare Buhar Teknolojili Kurutmalı Çamaşır Makinesi
    https://store.electrolux.com.tr/products/914610129?variant=42775296999616

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 20 Aralık 2022; 10:29:29 >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Hocam +2 senelik ek garanti fiyatı 849 olarak geçiyor sitesinde servis sizden 1300 tl mi aldı ?

• Riverice030 R kullanıcısına yanıt

2 sene garantisi var.

+3 sene verdi sanırım.Belki de fiyat düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 20 Aralık 2022; 13:55:23 >
  • Merhabalar, 1 ay önce tanıdığım aracılığı ile yurtdışı bağlantısı sayesinde TR fiyatı 22bin civarı olan Siemens WM14XM81TR çamaşır makinasını 11bin e aldım bugünde teslim edildi.

Servisi arayıp kurulum zamanını olabildiğince ötelemek istediğimi belirticem umarım garanti açısından sorun çıkmaz.

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldınız acaba bizede referans gösterirseniz 🙏

• Profilo Cga242x0tr kullanıyorum. 2020 de almıştım 2 yıllık şuan memnunum . Şimdiki makineler gibi tasarruf yapsada yağ lekesi seçeneği ile bol su aldırıyorum sorun olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1999 yılında aldığımız Arçelik 3650 çamaşır makinesini kullanıyoruz. Bir kaç kere arıza yaptı. Yaptırdık. Şimdilik bir sıkıntı yok.

Ek bir bilgi vereyim. Teknosa'dan LG marka çamaşır makinesi aldık. Kurdurmadık. Kolisinde duruyor. LG almamızın sebebi şu: Diğer markaların neredeyse tamamı kazanın içinde plastik aparat kullanırken LG %100 çelik kazan kullanıyor.

Arçelik makinemizi tamir eden kişi dedi ki: Makinenizin kıymetini bilin. Eski makineler çelik kazanlı. Yenilerde plastik var. Uzun kullanımlarda plastikler oynama yapmaya başlıyor.

dedi.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Hocam lg iç tamburu komple çelik yapsada dış kazan hala plastik değişen bişey olmuyor yani tamamen iç dış Çelik istiyorsanız miele almanız gerekiyor orta segment.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverice030 -- 9 Ocak 2023; 10:5:32 >
  • 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.