< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (745. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
o aparatları çelik de yapabilirler maliyeti arttırmaz ki çok.Sorduğum bir satıcı çamaşırı delme ve yıpratma az olsun diye plastik tercih ediliyor demişti.
-
Bosch WGA244A0TR Sipariş geçtik umarım pişman olmayız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün makina geldi ben hoover makinadan sonra bunun bu kadar sessiz çalışması beni şok etti hiç ama hiç beklemiyordum. Helal olsun adamlar cidden sessiz yapmışlar hoover evime sokmam bi daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem650 -- 4 Mart 2023; 20:28:46 >
Hayırlı geceler\günler... Evdeki çamaşır makinesi artık beni bırakın demekte :) hangi markaya bakındıysam hepsinde şikayet var. Özellikle güzel yıkamama ya da servislerin garanti dışı bırakmaya çalışmaları önde geliyor. Bana 10kg kapasiteli , terbiyesiz servisi olmayan :) mümkünse yıkamasından şikayet en az olunan bir kaç model tavsiyesinde bulunur musunuz? Garanti uzatması da yapmak istiyorum. Maksimum 12k. Zorlamak istemiyorum ama biraz daha fazla ver şunu al derseniz 15k ya kadar zorlayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bosch WGA25200TR model hb da indirimde görünüyor... Kullanan var mıdır?
Şu makineye bakın piyasada daha ucuza bulabilirsiniz.
www.profilo.com
CGA252X0TR Çamaşır Makinesi | PROFILO TRhttps://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/CGA252X0TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers -
BSH grubunda 3 sene üzeri garanti uzatma işi bitti. Bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Bu modele de bakayım... Açıkçası öyle aman aman özellik arayışımız yok. Sonradan çamaşır ekleme özelliği olsun istiyoruz. LG markası halen piyasada yeterli güveni sağlayamadı sanırım. Forumda hiç seçenek olarak sunulmuyor. Onunda programa göre dönüş modları (çırpma\çitileme v.b.) çok hoşuma gitti
Buyur burdan yak 🤦
www.profilo.com
Profilo Ev Aletleri | Garanti Uygulamalarıhttps://www.profilo.com/musteri-hizmetleri/garanti-uygulamalari -
Rica ederim giriş-orta seviye modellerde en düzgünü profilo normalde yerlilerden altus,grundig vs. önerirdim ancak son yaptıkları modelleri geri dönüşüm malzemeleriyle yapıp yüksek fiyat çekmeleriyle gözümden düştüler tambuları kötü hale gelmiş durumda herhangi bir mağaza da arçelik grubuna bakın dediğimi anlayacaksınız.
-
O eski. İstersen çağrı merkezini ara sor.
Valla bende bossh un sitesinde okudum. Halen devam ediyor gibi... Ama müşteri hizmetlerini aramak en doğrusu... Açıkçası LG düşümememin bir sebebi de garanti uzatması olmamasıydı. Hatırlatma için çok teşekkür ederim.
Garantisi bitmeden 6 ay kala en fazla bir yıl uzatabileceksiniz. Enflasyon nedeniyle şimdi satış yok.
Sanırım tüm markalar da aynı yolu izleyecektir ...
Arkadaşlar merhaba.
Siemens markasında ikili alımlara özel indirim kampanyası var bu aya özel.
Çamaşır ve kurutma
Çamaşır ve bulaşık makinesi ikisi bir arada alınmak kaydı ile özel fiyatlar için direkt arayabiliriz veya whatsapp tan yazabilirsiniz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Bosch makinelerde bu videodaki gibi seçilen programda kaç kg çamaşır konulmasını gösterme standart bir özellik midir? Ayrıca bu özellik Bosch grubu hariç diğer hangi markalarda var bilen var mıdır?
https://www.youtube.com/watch?v=NJLDlSS6p2k&feature=youtu.be
Yaklaşık 1 senedir Siemens WG41A1X1TR kullanıyorum, aletin yıkamasından genel manada memnunum ancak programlarının uzunluğundan ise hiç memnun değilim. Pamuklu programında 40 ve 60 derece 1200 devirde 3.5 saat sürüyor yıkama. Variospeed iisimli hızlı modunda yıkanırsa da kapasite 5 kg'ye iniyor ve yıkama 1.5 saatte bitiyor. Renkli programında ise yıkama 40 derece 1200 d için 4.5 saat sürüyor. Yine hızlı program kullanılırsa süre 1.5 saate iniyor ancak yine kapasite 5 kg'ye düşüyor. Velhasıl hem renkli hem beyaz yıkamak isterseniz toplam program doldur-boşalt ile çok rahat 8.5-9 saati alıyor. Bu sorun hakkında bilgi almak için müşteri hizmetleriyle de görüştüm, bunun tasarruf için yapıldığı söylendi. Annemlerde birkaç yıl önce aldığımız Bosch marka bir makine var, temel düzeni ve işlevleri aynı olmasına rağmen yıkama süreli çok daha kısa. 2.5 saatte yıkıyor ve altında ekonomiklik göstergesi benzeri bir indikatör var, tasarruf etmek isterseniz bu süreyi daha uzatıp daha tasarruflu hale getirebiliyorsunuz. Ancak benim Siemens'te bu özellik topyekün yok. Bizim gibi gibi çalışan bir aile için kullanması çok zor bir alet, ya haftaiçi sürekli parça parça çamaşır yıkayacaksınız ya da resmen haftasonu bir gün ayırıp çamaşır yıkayacaksınız. 3-5 lira tasarruf ettirecek diye daha değerli olan zamanımızı yiyor resmen alet. Önceki makinem neredeyse 15 yıllık bir Arçelik'ti ve genel manada çok memnundum. Yine Arçelik'ten bakayım dedim 10120M model bir makineleri görünüyor ve bunun kılavuzunda da 60 derece 1200 devir pamuklu programı 4 saat gösteriyor. Yeni makineler genel manada böyle biliyorum ama resmen eziyet çektiriyor bize. Bu makineyi satıp araştırarak daha kısa sürede yıkama yapa bir makine almak istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X