Program süreleri başlangıçta öyle gözüküyor ancak çamaşır miktarına göre süreler değişiyor 4 saat gösterip 10 dk sonra 2 saate düşebiliyor. |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (746. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sanırım bulaşık makinelerinde ki gibi dinamik bir süre oluyor. Suyun kirliliğine bakıp süreyi arttırıp kısaltıyor.
Bosch grubu sonradan çamaşır ekleme özelliği ilk 3 dakika ile sınırlıymış. Bu tüm modellerde böyle sanırım. Yani bu özelliği koyup 3dk sınırı çok kısa olmamış mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dediğiniz bahsi geçen Arçelik için mi böyle? Bendeki Siemens'in süre ayarlama konusundaki tek insiyatifi zaten 4.5 saat süren renkli programına bazen 30 dk daha ekleyip bir kez daha durulaması. Bu haliyle de yıkama oluyor 5 saat. Gerçekten yordu beni bu makine.
-
Merhabalar. Çamaşır ekleme özelliği için süre kısa demişsiniz fakat Çamaşırlar ısnanıp deterjan yedikten atıyorum 30 dk sonra eklenen çamaşır sizce yeterince temiz olur mu hocam.
O kadar süre unuttuysak zaten bırakalım bir sonraki partide yıkansın :))
Çok acil bir şey unuttuysak 15 dk programı var hemen hemen tüm makinelerde orada çözümlenir geçer.
Selamlar.
Serdar Çetin
05533976676
-
Arkadaşlar merhabalar.
Siemens'de bu ay özelinde Çamaşır makineleri ile birlikte alınacak Bulaşık makinelerinde ekstra indirim var.
Aynı şekilde çamaşır + kurutma birlikte alınır ise kurutmada da ekstra indirim oluyor.
İlgilenenler direkt arayabilir veya whatsapp'tan erişebilir.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Sizde haklısınız ama... Herkesin yakındığı 3.5-4 saati bulan yıkama sürelerini göz önüne alırsanız bana kalırsa 3dk çok saçma... Madem böyle bir özellik var daha verimli bir süre tanınabilir di... Tabii herkesin kendi düşüncesi...
Aynen doğru diyorsunuz ama kaç kere insan bir çamaşırı atmayı unutur çok da önemli değil gibi.
Selamlar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Kesinlikle katılıyorum 🙂 aslında durum şu... Mesela cep telefonuna bi dünya paralar veriliyor. Yok şu özellik yok bu özellik diye... 100 de 90 hiç kullanmayacağı özelliğe bi dünya veriyor bir çok kişi... Ama gel gelelim bir gün ihtiyaç duyulursa ve o özellik varsa insanın verdiği paranın karşılığını aldığını düşündürür ya işte öyle birşey aslında 😀
Hep bir yanımız eksik kalacak zaten... Markaların patent muhabbetinden dolayı... Birinde olan özellik diğerinde yok. TM güzellikleri bir arada bulamıyoruz....
Merhabalar tekrar.
Siemens düşünenler için Şuan güncel modellerde bana göre en mantıklı gelen;
Model kodu: WG44A2A0TR
9 kg 1400 devir idos özellikli model.
Aşağıdaki fiyat tablosunda 13. sırada bulunuyor.
Ürün özellikler ve teknik bilgi konusunda arayabilirsiniz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
DipNot: Yanında çamaşır kurutma makinesi ile aldığınızda kurutmada ekstra indirim oluyor arkadaşlar.
Çamaşır Makineleri
https://i.hizliresim.com/pgwvsio.jpeg
Kurutma makineleri fiyat tablosu ( birlikte alımda ekstra bu listeden fiyat düşecek )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 13 Mart 2023; 16:39:42 >
-
Bir çok marka da böyle makinede ki su oranına ve bazı makinelerde olan sensörler sayesinde süre değişiyor.
-
Üreticiler de böyle olmasının istemez ancak dünya genelinde enerji verimliliğine zorlanıyor markalar. Onlarda suyu yavaş yavaş ısıtıp, çok az su kullanabilmek için süreyi uzattıkça uzatıyorlar. 3 saat civarı makul sayılabilir ama üstü bana göre de çok fazla.
-
Yanlış anlaşılma olmuş hocam, arkadaşların kast ettiği makinenin dış yüzeyi değil, kazanın dış çevresindeki aksamın plastik olduğundan bahsetmişler, içeriden bakınca belli olmaz.
-
-
WG44A2X0TR modeli nasıldır hocam tavsiye edermisiniz? Bosch Wga142X1TR ile arasında kaldım hangisi daha doğru tercih olur
Öncelikle Dünyada enerji ve su kaynaklari tukeniyor. Yıkama başına 5 kuruşluk bir fark size küçük gözükebilir ama tüm Avrupa'daki elektrikli eşyaları düşünürseniz çok büyük miktarda tasarruf olur bu. Mesele sizin cebiniz değil dünyanın enerji kaynakları yani.
İkincisi makinenizdeki speed perfect seçeneğini pamuklu sentetik mix gibi programlarda kullanarak 1-1:30 saat süresinde çok iyi yıkama sonuçları elde edersiniz. 5 dk ayırıp kullanma kılavuzu okuyun lütfen.
Bir etik, bir doğru sizsiniz zaten. Dünyanın en çok su kaynağını tarım, elektrik ve diğer kaynaklarını ise sanayi kullanıyor. Atmosferi en çok kirleten, karbon salınımında en çok payı olan sığır yetiştiriciliği ancak tasarrufu her daim en düşük pay olan tüketiciden bekliyorlar. Makinen 5 saatte yıkasın, araban adblue koy vs. Kızdığımız nokta orası. Üstteki mesajımda da yazdığım gibi, kullanıcıyı buna yönlendirmesini normal ve olağan karşılarım lakin sadece bu seçeneğin sunuluyor olmasını hoş karşılamıyorum. Zaman olmadığı için doğal kurutacağım ürünleri bir de kurutma makinesine koyarak daha çok elektrik kullanıyorum üstelik. Hızlı modu olan 'vario speed' sadece 5 kg yıkıyor güzel kardeşim. Merak etme, okumam yazmam iyidir. Dediğim gibi ya haftanın her günü sıklıkla makineye çamaşır atacaksın en az 3 beyaz 3 renkli ya da bir gün pamuklu + renkli için 8 saat makine çalıştıracaksın. Bu opsiyonun bana bırakıldığı bir seçenek arıyorum sadece.
-
-
Seni sayıyla mı verdiler kardeşim? Hatasını kabul etmek Erdemli bir davranıştır ama görüyorum ki sende bu yok! Kılavuz oku diye güya poz keseceksin klavuzu gösterince susup oturacağına hala konuşuyorsun. Çamaşır makinesine sit teknik bir konuda ne konuşulmasını bekliyorsun acaba?
Önce güya üst perdeden yol yordam öğretip ‘ayar vereceksin’ kendince. Yanlışını gösterince de yağ gibi üste çıkıp ufaktan hakarete başlayacaksın ha? Ne ala memleket.
Seni engelliyorum, sana tavsiyem sen de beni engelle. Bir daha karşılaşmayalım bu forumda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar.
Öncelikle geç dönüş için kusura bakmayın lütfen aynı anda emlak işleri ile de uğraşıyorum bugün dışarıdaydım bakamadım buralara.
Kendi ailemden birine yaptığım listeyi komple ekliyorum alta.
KG56NCXE0N
WG44A2A0TR
SN23IC60KT
HB237FEG0T
EO7C6PO12O
LC65KAJ30T
Sizin attığınız model güzel fakat 200/300 tl gibi fark ile idos olanı tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
Model kodu: WG44A2A0TR
Modeli burada inceleyebilirsiniz.
https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/camasir-makineleri/solo-camasir-makineleri/WG44A2A0TR
İki ürünün kıyaslama linki:
https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/online-satis/karsilastir?products=WG44A2X0TR,WG44A2A0TR
Yarın gün içinde uygun olduğunuzda görüşelim isterseniz bende bir bayiyim hem fiyat veririm size hem de ürün için aklınıza takılan yerlerin üstünden geçeriz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X