EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (743. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hocam sabit istemiyoruz, bizim amacımız gerektiğinde çekip alt kısmını temizlemek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba herkese. 10 kg çamaşır makinesi tavsiye edebilir misiniz? Çok uzağım bu konuya, kasım fırsatlarında alayım diyorum, bizimki gitti gider. Kalabalığız, sık kullanılıyor. Bütçe 10-12 bin.
-
https://www.grundig.com.tr/beyaz-esya/camasir-makinesi/gwm-101414-camasir-makinesi/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Bosch Wga252x0tr çıkıyor her yerde karşıma, bir de Siemens'teki 52'li olan kardeşi herhalde? Bunu da gördüm, 8500 tl Hepsiburada'da. Daha uygun. Daha mı tercih edilir? Bir de 1400 devire laf edenler var, mantıklı mı? Bir de Electrolux Ew6f421bt var. Grundig nasıl öne çıkıyor? Çok sordum ama. :)
Onu tercih edin daha uygunmuş leke çıkarma özelliği de var bahsi geçen cihazda 1400 devire kim laf ediyor bilmiyorum ama günümüz şartlarında artık 1200 devirden altı makine alınmamalı diye düşünüyorum kışın kurutmak çok zor oluyor
Merhabalar. Acaba kullandığınız makinenin markası nedir?
Günümüzde geneli nem ve sudan etkileniyor ama bu ürünler iş görüyor bence. Ama makinenin altındaki parçada teker olması biraz sıkıntı olabilir sonuçta balans yapan makinalar bunlar ve yere sağlam basması gerek. Bu arada bazı modellerde siz ne kadar korursanız koruyun nemden makina çürür ama bazısı da bana mısın demez senelerce çalışır. Marka model sorma sebebim bundandı :) En azından boşuna uğraşmazsınız.
Markası Samsung, henüz kurulum yapılmadı.
Birşey olacağını düşünmüyorum hocam ancak makineyi yine de nemden korumakta fayda var. Kasadan ziyade cihazın elektronik devreleri için söylüyorum bu arada. Güle güle kullanın.
Alman üretim olarak bosch ve siemens hangi ürün grubu 10kg'da öndedir? Hangi markanın hangi modelini 2 kişilik aile için tavsiye edersiniz?
-
WAX32MH0TR veya WAX28FH0TR ilk yazdığım serie 8 ikincisi home prof
Siemens iq700 sensofresh ve idoslarla farkı nedir hangi model öndedir @burakxd383
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgilim16 -- 15 Kasım 2022; 11:16:18 >
Gönül alman üretimi bosch veya siemens ten yana ama çok pahalılar. max. 15bin civarına bir makineye tavsiyesine ihtiyacım var.
-
Hocam herkese iyi forumlar.
Evlilik hazırlıkları beyaz eşya alışverişi başladı. Çamaşır makinesi için kafamız karışık. Bizim için en önemli özellik otomatik deterjan dozajlama.
Miele, siemens ve samsung arasında kararsız kaldık. (Fiyatlar gerçekten fark ediyor, asıl olay da o aslında. yani samsung üstüne 10bin fark verip miele almaya değer mi? maddiyat konusunda çok şükür sıkıntı yok ancak değmeyecekse harcamaya gerek yok.)
https://www.hepsiburada.com/siemens-iq700-wm14vkh0tr-9-kg-1400-devir-camasir-makinesi-pm-HBC000015UYNT?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6814-MDA.dsa.camp1635662840adgr63152633980&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAiAjs2bBhACEiwALTBWZYPGq_t6RM-ElQyC8mtfycpu3xOLxIf1ChIwebNF8eSlVVxSuCM5FhoCpEkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
https://shop.miele.com.tr/
Miele WSG663 WCS 9Kg 1400 Devir A+++ (-%10) Enerji Tasarruflu TwinDos Özellikli Çamaşır Makinesihttps://shop.miele.com.tr/miele-wsg663-wcs-9kg-1400-devir-twindos-enerji-tasarruflu-camasir-makinesi
-
Ben şahsen sensofresh almanızı tavsiye ederim idos yani sıvı deterjan pek kullanmıyorsanız ağırlıkla toz deterjan kullanıyorsanız pek işinize yaramaz. İdoslu modelde su jeti var mı? Siemenste powerspeed system olması lazım ismi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakxd383 -- 15 Kasım 2022; 21:27:37 >
Arkadaşlar lg nin 10.5 kiloluk çamaşırını alıcam 15 bine doğru bir karar mı ? Düğün 1.5 yıl sonra yani 1.5 yıl kenarda kapalı durucak garantisi 3 yıl ek olarak ücret verip kutup mağazından 3 yıl daha uzatacağım 16 ya felan denk gelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Ben Altus 9123XS çamaşır makinesi aldım. Ürün hasarlı geldi değişti, yeni gelen ürün de pek düzgün değildi ama uğraşmamak için kabul ettim. Daha sonra ürünü kullandığımda ilave su ve buhar seçiminde E27 hatası veriyor , bazı aşamalarda sürekli su verip aynı anda geri veriyordu. Servis çağırdım. Gelen servis elemanı E27 hatasının kendi kılavuzlarında bulundmadığını,ne olduğunu bilmediğini söyledi.Gider hortumunu makineden üst seviyeye bağlamak gibi dahiyane bir çözüm üretti. Neyse uğraşmayalım diye kabul ettik. Servis gider gitmez makineyi tekrar denedim, tabii ki sorun çözülmemişti. Servise bildirdim ama servis umursamıyor. Çağrı merkezi de taleplerimi servise iletmekten başka bir işe yaramıyor. Sorunlu makine her markada olabilir, anlarım. Ama ben böyle servis ve servisi denetleyecek bir organı olmayan bir marka görmedim. Hakem heyetine başvuracağım. Ama o da uzun bir süreç. Bundan önce Profilo makinem vardı. 13 sene dayandı. Marka değiştirmekte hata ettim. Makine tercihiniz için yaşadıklarımı bilginize sunarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çamaşır makine kurulumlarında servisler ücret karşılığında akım koruyucu priz ve manyetik kireç önleyici takıyorlarmış, bunlar olmadan garanti dışı kalır vs.deniyormuş,
Bunlar gerçekten olmak zorundamı, yani bir faydası varmı ? yoksa paramı koparmak içinmi satıyorlar ?
Para koparmak için tabii ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X