Şimdi Ara

Evkur hakkında yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 6 gün oldu evkurdan ürün sipariş ettim. Dün eve geldikler baktılar soru falan sordular. Aradan 1 gün geçti bugün telefon açtım eski oturduğunuz ev adresini teyit etmemiz lazım dediler. Sizce normal mi 3 gün içerisinde gerçekleşmesi gereken siparişin 7 gün surmesi? Sgkliyim çalışıyorum bi sıkıntım yok. Ne kadar sürer onaylanması sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evkurdan hiçbir şey alma.
    ödeme yapmadıysan aldığın şeyi iptal et.
    sakın imza atma.
    attıysan da geçmiş olsun.
  • evkur en kazikci firmalardandir.. uzak durmani tavsiye ediyorum ben de...
  • Evkur çalışanıyım

Öncelikler Evkur hiçbir insanı bu güne kadar dolandırmadi insanlar isterse gider alır istemezse almaz kimse kimseyi zorlamaz .

Ayrıca tvlerde telefonlar da beyaz eşya da peşin fiyatına taksit imkanlari da var

Siparişinin geç sürmesi müşteri yoğunluğundandir

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Evkur çalışanıyım

Öncelikler Evkur hiçbir insanı bu güne kadar dolandırmadi insanlar isterse gider alır istemezse almaz kimse kimseyi zorlamaz .

Ayrıca tvlerde telefonlar da beyaz eşya da peşin fiyatına taksit imkanlari da var

dolandırdığını söylemedik zaten onu sen attın ortaya
  • quote:

Evkur çalışanıyım

insanlar isterse gider alır istemezse almaz kimse kimseyi zorlamaz .

Kusura bakmayın ama evkurdan 2-3 kere alışverişim oldu çevremdeki bir kaç kişiler dahil evkura her girdiğimizde satın alma amaçlı olmasa dahi bir ürün hakkında bilgi alsak sorsak bile o anda isim soy isim öğrenip sipariş kağıdı hazırlıyorlar almaya mecbur bırakıyorlar gibi . Sizde durum ne bilmiyorum İzmirdeki mağazada böyle
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    firsat bulunca milleti duduklemek ne zaman normal oldu.

insanlarin parasi yok diye evkurun senetlerine razi oluyorlar evkurda buldugunu dudukluyor.

burda hukuken bir suc yok ama bizim toplumumuzda boyle seylerin olmasini kimse kabul etmemeli.

• Zamanında Evkur'a girip Nokia 700'ün fiyatını sormuştum.Tam hatırlamıyorum ne dediğini ama piyasanın 2 katı fiyat söylemişti.Bende şaşırdım "bunun fiyatı her yerde ... bu kadar" dedim.Adam da "o zaman gidip oradan alacaksın" dedi.

Bir dahada uğramadım bu dolandırıcıların dükkanına.

Mağazadan bir şey almayın.Çünkü geri iade almıyorlar.İnternetten alırsanız geri iade edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 9 Mayıs 2018; 6:44:52 >
  • Hocam.

Muhtemelen senden siparişi aldılar ama ellerinde yok.

Onlar da tedarik edene kadar zaman kazanmaya çalışıyorlardır.senin gazını almaya çalışıyorlar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

firsat bulunca milleti duduklemek ne zaman normal oldu.

insanlarin parasi yok diye evkurun senetlerine razi oluyorlar evkurda buldugunu dudukluyor.

burda hukuken bir suc yok ama bizim toplumumuzda boyle seylerin olmasini kimse kabul etmemeli.
    Ben çalışanıyım dedim sahibiyim demedim ona göre konuşma yapın benim cebime girmiyor paralar
    sadece isteyen alır istemeyen almaz herkes özgür bu işte
    bende çalışanıyım ama ben bilinçli olduğum için almıyorum . Arada nakit fiyatına 15 ay taksit olduğunda alıyorum oda dışarıdaki fiyatıyla çok fark yoksa.
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    sahibi deilsiniz ama yaptiklari dogru gibi labse ediyorsunuz.

slze birsey demedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

sahibi deilsiniz ama yaptiklari dogru gibi labse ediyorsunuz.

slze birsey demedim.
    Bir insan gidip kendi rızasıyla alıyorsa bu dolandırıcılık değil demek istedim kendi fikrime göre bizim insanlarımızda da biraz suç var telefonu alıp dışarıya nakite çeviriyor otomatik 1000 lira zarar sonra ödemiyor borcunu ondan sonrada icralık oluyorlar
  • Evkur, kredi kartı veya kefil vs olmadan peşin fiyatına taksit yaptığını iddia ediyor :) Fakat ürünlerin hepsi piyasanın çok üstünde satılıyor. Oradan taksitle alacağınıza direkt başka yerden peşin almaya çalışın daha iyi...

Hiç unutmam öğrencilik döneminde ps2 alacaktım, evkura sormuştum şuan net hatırlamıyorum fakat piyasa 300 400 tl olan aleti 700 800 civarı satıyorlardı. Böyle olursa bende peşin fiyatına taksit yaparım :)

Kredi kartı kullanmayan, taksitli almaya gücü yeten kesimi hedef alan bir mağaza
  • quote:

Evkur çalışanıyım

Eski ev adresine bakicaklarmis. 9 gün oldu hala onay aşamasında. Sizce vermiceklermi ürünü? Neden bekletiyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuK_isT

Eski ev adresine bakicaklarmis. 9 gün oldu hala onay aşamasında. Sizce vermiceklermi ürünü? Neden bekletiyorlar?

Alıntıları Göster
    Normal araştırma süreci 3/4 gün sürebiliyor. İlki o kadar sürdüyse ikincisi de bir o kadar sürecektir ondan uzamıştır biraz daha bekleyin sonuç gelir
  • Tamam teşekkür ettim.

• ara sıra güzel kampanyalar yapıyorlar
    yakınıma gm8 aldık 999 TL 10 taksit olacak şekilde
    her yerde aynı fiyat + 10 taksit gayet cazip oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.