Şimdi Ara

Evkur'un Sattığı Profesyonel Gamer Makinesi Anlıyanlar İçeri Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu sıra kredi kartı ve maddi konuda çok sıkıntılarım var bu sebeblede kredi kartından herhangi bir alışveriş yapamıyorum bunun için evkur'dan bir bilgisayar almak istedim fakat adam akıllı sadece bu bilgisayarı bulabildim ellerinde

http://www.evkur.com.tr/p/48627/victor-gaming-amd-a8-5600k-36-ghz-%C4%B0%C5%9Flemci-16gb-ram-1tb-sshd-2gb-ekran-kart%C4%B1-windows-8-%C4%B0%C5%9Fletim-sistemli-masa%C3%BCst%C3%BC-bilgisayar,,

Ürün özellikleri
    İşlemci Hızı 3,6 GHz
    CPU Ailesi AMD A SERİSİ
    İşlemci Numarası A8-5600K
    Bellek (RAM) 16 GB
    Depolama 1 TB
    Grafik Kartı 2 GB
    Ekran kartı chip seti AMD RADEON HD 6570 (128 bit)
    İşletim Sistemi Windows 8
    USB Giriş Var
    Ethernet(LAN) Var
    Optik Sürücü DVD+/–RW SuperMulti DL
    HDMI Var
    Kulaklık Çıkışı Var
    Mikrofon girişi Var

Bilgisayarın fiyatı 3144 tl , bilgisayardan anlamayan biri olarak bu bilgisayarın taş çatlasın 1500 tl edeceğini biliyorum ama ginede almak zorundayım Merak ettiğim ise üzerindeki ekran kartı , işlemci , ana kart ve ramların oyun oynama açısından nasıl olduğudur Genellikle
    League Of Legends , Guild Wars 2 , Warcraft , Heartstone , CS : GO , SKYRİM ONLİNE gibi sağlam donanım isteyen oyunlar oynamak istiyorum(lol dahil değil :) )
    Oynatırmı performansı ne olur ? (medium low high vs.vs.)

• cok iyi bir performansi olmaz ben tavsiye etmiyorum biraz dayan borclarin bitince duzgun bisi al gercekten o fiyat hic ederi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wesqess W kullanıcısına yanıt
    hacı sende biliyon 1500 tl edecegini,madem kredi kartı sıkıntın var her eline para geçtiginde 1-2 parça al 1-2 aya bunun 2-3 katı sistem toplamış olursun
    yada her ay buna senetle para veriyormuş gibi paranı bi köşeye at gidip nakit olarak al vatanbilgisayardan kartsız
    çünkü resmen soygunculuk yapıyorlar ayıptır ya fiyata bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 23 Haziran 2014; 0:43:08 >
  • Medium oynatir cogunu bence almayin..

• Anlayamadım neden evkurdan almak zorundasınız? Ayrica o paraya bu sistem hazır pc satıp böyle parça koyanları Allah bildiği gibi yapsın bu nedir.

• Vay be adamlar bu kasayı 3150₺ ya satıyolar ibretlik valla. Piyasanın durumunu biliyorum da her seferinde şaşırıyorum nasıl bi ticaret anlayışıdır bu ya. Gerçek değeri aynen dediğin gibi niye almak zorunda olduğunu anlamadım ama zorundayım diyosun madem üstteki arkadaşın dediği doğru çok verim alamazsın ama oynatır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

hacı sende biliyon 1500 tl edecegini,madem kredi kartı sıkıntın var her eline para geçtiginde 1-2 parça al 1-2 aya bunun 2-3 katı sistem toplamış olursun
    yada her ay buna senetle para veriyormuş gibi paranı bi köşeye at gidip nakit olarak al vatanbilgisayardan kartsız
    çünkü resmen soygunculuk yapıyorlar ayıptır ya fiyata bak
    Aynen . Şuan o pc yi alman gereksiz. Borçlarını bitir. Ona şimdi vereceğin 3000 tl ile borçların bitince 10 numara bi pc toplarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam o paraya i5 4670 gtx 770 8 gb ram alarak tüm oyunları high ultra karışık oynamak varken 1000 tl lik sisteme 3bin civari para vermek delilik olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sistemi aceleye getirmeyin. Kenara taksit taksit para atıp forumun ikinci el kısmını kullanarak az paraya güzel ve kaliteli bir sistem alın , kazık yemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: komodotsk

Hocam sistemi aceleye getirmeyin. Kenara taksit taksit para atıp forumun ikinci el kısmını kullanarak az paraya güzel ve kaliteli bir sistem alın , kazık yemeyin.
    Hemen alma biriktir paranı bence dediğin gibi 1500 lük pc yazık edersin parana, bir de şaka gibi 16gb ram koymuşlar güldürdüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven~

Hemen alma biriktir paranı bence dediğin gibi 1500 lük pc yazık edersin parana, bir de şaka gibi 16gb ram koymuşlar güldürdüler.

Tipik taktikleri bazen ekran kartı koymayıp 16 gb ram takıyorlar insan kafayı yiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenYkrk

quote:

Orijinalden alıntı: Raven~

Tipik taktikleri bazen ekran kartı koymayıp 16 gb ram takıyorlar insan kafayı yiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam ne kadar almak zorundayım deseniz de aman uzak durun.

Edit: Kendim Vatan'da bileşenleri ortalama üstü seçtiğim halde 1600 ₺ tuttu. Yazık gerçekten çok yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 23 Haziran 2014; 1:00:22 >

• 16 gb ram koyup etkilemeye çalışmışlar.
    3 bin tl ye bunun gibi 2 tane toplarsın.

• Bir de Gamer yazmışlar Allahın belaları çok sinirlendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5961688

Bir de Gamer yazmışlar Allahın belaları çok sinirlendim
    Arkadaşlar ailemin durumu çok iyi değil boşta kredi kartı yok diyolar bende açıkcası üniversiteye giderken yanımda bir bilgisayar götürmeyi çok istiyorum ama durum dediğiniz gibiyse beklemeyi tercih ederim ama harbiden yazıkya 3milyar istiyorlar ekran kartı ve işlemciye baktım toplasanız 400 tl etmiyor bu adamlar tefecinin yasallaştırılmış hali resmen ...

• Ya bırakın şu salakları profosyenel oyuncu makinesiymiş amd a8 ve hd 6570 koymuşlar toplasan karınca kadar etmez amd athlonlu pc yi 1700 tl ye satıyorlar maksat kar olsun bişe olduğu zmn garntiye gönder diyorlar sonra yapılamıyor diye yln atıyorlar s3 mini 650 tl maşallah bunlarda 1000 tl

• wesqess W kullanıcısına yanıt
    Bunu alacağına 1-2 dönem bilgisayarsız takıl boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 23 Haziran 2014; 1:33:37 >
  • Hocam bu fiyata bunu almak aptallıktır. Bütçe az olduğunda alabileceğünin en iyisini almalı indan çünkü ilerde değiştirme şansı olmayacak.

• Bu bilgisayari alma hem parani kurtarmis olursun hem universite hayatini benden sana tavsiye.Bilgisayarini ikinci yilinda al.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bu bilgisayari alma hem parani kurtarmis olursun hem universite hayatini benden sana tavsiye.Bilgisayarini ikinci yilinda al.
    Teşekkürler hepinize cevaplarınızdan ötürü 2 3 ay daha bekleyip msi laptop almaya karar verdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.