Şimdi Ara

Evkurdan iPhone 5 aldim kac gune onaylanir ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
4
Favori
8.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Musteri numaran ne kardes bakıp bilgi vereyim sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Oha 2800 bir telefona verilir mi be o paraya gider en 16gb ramli gtx750m li full hd ekranlı notebook alırım üstüne de 200-300 lira arttırırım

Marka model alabilir miyim

Not: Laptop bakıyorum da.

Asus un en son çıkan Nwz serisi

• Yarım elmanın olduğu A4 kağıdına dahi 10.000 TL dahi veririm. Problem?

O kağıdı bana Apple verecek, herhangi bir yazıcıdan çıkan yarım elmayı almam
  • Allah tahsilatini affetsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

GM Discovery'nin 600 liradan satıldığı ülkede 2800 liraya i5 almak... Çok zekiymişsin amigo.

+1 bemim arkds yeni aldi discovery ekrani muthis temple run ve subway takilmadan calisiyor cidden bravo gm e ama yinede 5S

• Yazık. Evkur gibi yerleri zengin ettiniz. Adamlar resmen "Sizi düdüklüyoruz" diyor. Siz hala oraya gidiyorsunuz. Kredi kartı olmayınca bedava alıyorsunuz sanki.

Allah akıl versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sSPAM.

quote:

Orijinalden alıntı: Brent

adamın kredi kartı yoksa, kredi kartı alıp market alışverişi yeme içmeye kadar kredi kartından geçinecek duruma gelmek istemiyorsa en önemlisi de taksit sayısı 24 hatta kimi zaman 36 lara kadar çıktığından aylık ödemelerin kredi kartının aylık ödemesinden daha az olmasından özet olarak alan kişinin aylık taksite ayırabilecek bu kadar parası imkanı olduğu için piyasanın üzerinde bir fiyatla ürünü ister istemez almak durumunda kalmaktadır.
    ya dışardan kredi kartıyla alır 2100/12 = 175 aylık taksit ama 175 ödemeye gücü yoksa haliyle külfetine katlanıp 3000/24= 125 tl evkuru tercih eder. aradaki 50 tl kimileri için önemli bir miktar sayılabiliyor ya da bankaların karalistesinde bulunduğundan kredi kartı olmayan tüketiciler mecburen bu tarz mağazaları terccih etmekte.

not: evkur savunucusu değilim, piyasada pahalı olduğunu bildiğim halde evkurdan yaklaşık 8000 liralık alışverişim vardır, çok şükür 1000 tl civarı kaldı o da bitsin zorda kalmadıkça kolay kolay bulaşmak istemem , param varsa gider nakite alırım param yoksa oturur yerimde sayarım kredi kartı denen illete de asla bulaşmam.

Bankanın kara listesine girmiş adam bir zahmet bu şekilde alışveriş yapmasın. Hala uslnmadığını üstüne üstlük gel bir de evkur beni kaşı demektir bu.

Ben böyle bir şey yazdım mı ? KREDİ KARTI YOK ALABİLECEĞİM DEDİM. KARA LİSTEDEYİM DEMEDİM

• Alınmış artık iyi günlerde kullan dostum güzel cihaz

• 2800tlye sağlam bi laptop+güzel bi telefon alabilirdin..
    Geçmiş olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

GM Discovery'nin 600 liradan satıldığı ülkede 2800 liraya i5 almak... Çok zekiymişsin amigo.

Şu an 650 liradan satılıyor. Iphone 5'e göre 10 kat daha mantıklı hemde aradaki 2150 liralık farkı düşününce :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NossJoe

quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

Ne kadara aldın ?

2800

2800 müüüü varsa 1400 liran 32gb beyaz var elimde temiz kullanılmış her fonksyonu çalışıyor . Yarı fiyatına dostum etme eyleme 2800 çok 2 tane alrsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

quote:

Ne kadara aldın ?

2800

2800 müüüü varsa 1400 liran 32gb beyaz var elimde temiz kullanılmış her fonksyonu çalışıyor . Yarı fiyatına dostum etme eyleme 2800 çok 2 tane alrsın

Elden taksit imkanı varsa alayım

Bu yüzden evkurdan alıyorum

• Hemen geri ver

• Keşke adam gibi araştırsaydın piyasayı. Belki daha uyguna bulurdun. Geçen ay bir elektrikli süpürge alalım dedik. Taksit usulü gitmediğimiz sormadığımız mağaza kalmadı. En son hadi bir de şu evkur lanetine bakalım dedik. O da ne? Baktığımız her yerden 150 TL daha ucuz ve 6 ay daha uzun vadeli. Şans mıdır yoksa evkurun salaklığına mı geldik bilemiyorum. Kısaca araştırıp kampanyalara bakmak lazımdı. Kaldı ki Iphone 5'in olacağına daha düşük bir model alıp kazık yememiş olmak daha cazip olurdu. Ne diyelim evkur senin paranı diğer müşteriler için kazıklara yatırım yapsın, sen de bir bardak soğuk su iç; iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

Hemen geri ver

• Arkadaşım s3 miniyi 750 yerine 1450 ye almıştı yanımda. 24 ay taksitle. Adamları zengin ettiniz be yuh.

• Ya arkadaşım geberiyor musun telefonsuzluktan, göz göre göre 1000 lirayı çöpe atacaksın. Paran yoksa alma bu kadar basit.
  • quote:

quote:

Ne kadara aldın ?

2800

oy oy oy cok fena ... şuan 1700 e bile var çok uzuldum yahu 2800 e biraz bekleydin 5s alırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Yıl olmuş 2013 hala evkur'a gidenler var.

ne saçmalıyorsun sen.... sadece telefon satmıyor orası. beyaz eşyadan, mobilyada, halıdan en ufak sehbaya kadar herşeyi bulabiliyorsun. Gayette kaliteli. Fiyatlarda aslında normal. Sadece taksit sayısı artınca fiyatta artıyor. Yoksa 12 taksit olan fiyatlar gayet iyi.

Konuyu açan arkadaşta eğer doğruysa 24 ay yapmış olmalı. Ayda 117 lira ödeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Orijinalden alıntı: Brent

adamın kredi kartı yoksa, kredi kartı alıp market alışverişi yeme içmeye kadar kredi kartından geçinecek duruma gelmek istemiyorsa en önemlisi de taksit sayısı 24 hatta kimi zaman 36 lara kadar çıktığından aylık ödemelerin kredi kartının aylık ödemesinden daha az olmasından özet olarak alan kişinin aylık taksite ayırabilecek bu kadar parası imkanı olduğu için piyasanın üzerinde bir fiyatla ürünü ister istemez almak durumunda kalmaktadır.
    ya dışardan kredi kartıyla alır 2100/12 = 175 aylık taksit ama 175 ödemeye gücü yoksa haliyle külfetine katlanıp 3000/24= 125 tl evkuru tercih eder. aradaki 50 tl kimileri için önemli bir miktar sayılabiliyor ya da bankaların karalistesinde bulunduğundan kredi kartı olmayan tüketiciler mecburen bu tarz mağazaları terccih etmekte.

not: evkur savunucusu değilim, piyasada pahalı olduğunu bildiğim halde evkurdan yaklaşık 8000 liralık alışverişim vardır, çok şükür 1000 tl civarı kaldı o da bitsin zorda kalmadıkça kolay kolay bulaşmak istemem , param varsa gider nakite alırım param yoksa oturur yerimde sayarım kredi kartı denen illete de asla bulaşmam.

+1000000

aynen öyle. bende baya alışveriş yaptım. Gayette memnunum. Kredi kartı olmayanlar için iyi bir seçenek Evkur.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.