Şimdi Ara

Evkurdan iPhone 5 aldim kac gune onaylanir ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
4
Favori
8.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Orijinalden alıntı: Brent

adamın kredi kartı yoksa, kredi kartı alıp market alışverişi yeme içmeye kadar kredi kartından geçinecek duruma gelmek istemiyorsa en önemlisi de taksit sayısı 24 hatta kimi zaman 36 lara kadar çıktığından aylık ödemelerin kredi kartının aylık ödemesinden daha az olmasından özet olarak alan kişinin aylık taksite ayırabilecek bu kadar parası imkanı olduğu için piyasanın üzerinde bir fiyatla ürünü ister istemez almak durumunda kalmaktadır.
    ya dışardan kredi kartıyla alır 2100/12 = 175 aylık taksit ama 175 ödemeye gücü yoksa haliyle külfetine katlanıp 3000/24= 125 tl evkuru tercih eder. aradaki 50 tl kimileri için önemli bir miktar sayılabiliyor ya da bankaların karalistesinde bulunduğundan kredi kartı olmayan tüketiciler mecburen bu tarz mağazaları terccih etmekte.

not: evkur savunucusu değilim, piyasada pahalı olduğunu bildiğim halde evkurdan yaklaşık 8000 liralık alışverişim vardır, çok şükür 1000 tl civarı kaldı o da bitsin zorda kalmadıkça kolay kolay bulaşmak istemem , param varsa gider nakite alırım param yoksa oturur yerimde sayarım kredi kartı denen illete de asla bulaşmam.

+1000000

aynen öyle. bende baya alışveriş yaptım. Gayette memnunum. Kredi kartı olmayanlar için iyi bir seçenek Evkur.

Evkur genel müdürü abimizde gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az daha para ciksan tokiden eve girerdin

Evkur. Evinizi kurar, yuvanizi yikar

• NossJoe N kullanıcısına yanıt
    Almasan ne olur? Ne kaybedersin? Yanlış anlama karar senin ama sakin kafayla tekrar düşünmeni öneririm!..
  • Vay arkadaş göz göre göre 800 tl fazla veriyorsunuz.
  • Benim canım yandı la 2800 nedir :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Yıl olmuş 2013 hala evkur'a gidenler var.

ne saçmalıyorsun sen.... sadece telefon satmıyor orası. beyaz eşyadan, mobilyada, halıdan en ufak sehbaya kadar herşeyi bulabiliyorsun. Gayette kaliteli. Fiyatlarda aslında normal. Sadece taksit sayısı artınca fiyatta artıyor. Yoksa 12 taksit olan fiyatlar gayet iyi.

Konuyu açan arkadaşta eğer doğruysa 24 ay yapmış olmalı. Ayda 117 lira ödeyecek.

Yav he he... Zamanında her yerde 450 liraya satılan Nokia 6600'ı bana 12 taksitle sadece 670 liraya satacaklardı neredeyse. Yıl 2004...

Gerçi satın alanlar oldu mu yıl 2114 bile olsa evkur gibiler ayakta kalırlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: NossJoe

quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

Ne kadara aldın ?

2800

Faturalı hat üzerinden almak varken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar maddeci markacı bir millet olmuşuz yazık ya allah aşkına biri açıklasın benim 600 liralık gm discoveryden farklı yapabildiği şey ne bu telefonun ? yada s3 yada xperia serisinden farklı ne yapıyor bu telefon

• Herkesin zevki farklıdır fakat 2800 lira ile neler yapılır başlığı altında şunları söyleyebiliriz;

Full HD 107 CM Led TV
    Playstation 3
    Grand Theft Auto 5
    iPad 3

+ Nokia 1100

• Bari 5S alaydın. Ayrıca çok vermişsin be yazık olmuş iptal etme şansın varsa iptal et.
  • 2 yıl sonra iphone 6-7 çıkacak sen hala 5 e para vereceksin. Ayrıca o paraya eve beyaz eşya dizersin bi işe yarar. telefondan 2 gün sıkılırsın sadece net ve telefon için kullanırsın. paranızı çöpe atmaya çok meraklısınız.
  • konuya her ne kadar inanmasamda,bu şekilde evkurdan birşeyler satın alan bir dünya insan olduğu gerçeği var,hadi o parayı rahat ödiyebiliyor olsan bile milleti zengin etmeye değer mi be
  • iPhone 5 alacak içine kontörlü hat takacak 2800 lira verecek o telefona içindeki uygulamaya 1 lira veremeyevek Ben tee ne zaman 2300 e aldıydım
  • benim arkadaş 1200 iken note2ler 2000 verip aldı telefondan sadece çizgi film izliyip internete giriyo :D

konu sahibi acaba neden iphone telefon istiyorsun sahip olunca çok mutlu mu olacaksın o verdiğin paraya değecekse isterse 10bin versin bence sorun yok ama değer mi bunu sor kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

konuya her ne kadar inanmasamda,bu şekilde evkurdan birşeyler satın alan bir dünya insan olduğu gerçeği var,hadi o parayı rahat ödiyebiliyor olsan bile milleti zengin etmeye değer mi be

diğer türlüde bankaları zengin ediyorsun. keşke imkan olsada nakit alabilsek. ama olmayınca olmuyor.
  • quote:

quote:

konuya her ne kadar inanmasamda,bu şekilde evkurdan birşeyler satın alan bir dünya insan olduğu gerçeği var,hadi o parayı rahat ödiyebiliyor olsan bile milleti zengin etmeye değer mi be

diğer türlüde bankaları zengin ediyorsun. keşke imkan olsada nakit alabilsek. ama olmayınca olmuyor.

haklısın,ama 2800tl verip 3 sene taksite bağlanmak rezillikten başka birşey değil
  • quote:

quote:

quote:

haklısın,ama 2800tl verip 3 sene taksite bağlanmak rezillikten başka birşey değil

tabiki o ayrı bi konu. 1.000 lira ve üstü telefon almak mantıklı değil fakat beyaz eşya ve mobilyada kredi kartı olmayanlar için iyi bir seçenek evkur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabiki o ayrı bi konu. 1.000 lira ve üstü telefon almak mantıklı değil fakat beyaz eşya ve mobilyada kredi kartı olmayanlar için iyi bir seçenek evkur.

orası öyle,yeni evlenen adam gidip oradan evini düzebilir, ben de telefon için yazmıştım

• Aralikta 5s geliyor garantili 2800 e 32 gb ip5s alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Bu kadar maddeci markacı bir millet olmuşuz yazık ya allah aşkına biri açıklasın benim 600 liralık gm discoveryden farklı yapabildiği şey ne bu telefonun ? yada s3 yada xperia serisinden farklı ne yapıyor bu telefon

LG G2 özellik olarak hepsinden iyi, millet hala 2 katı fiyatına telefon alıyor.

Zamanında 8 yıl önce bir tel alırken 50 lira kazık yemiştim. Tabi o zamanlar büyük teknolojik marketlerden haberim yoktu. Hala da o telefonu kullanıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.