Şimdi Ara

Evkurdan iPhone 5 aldim kac gune onaylanir ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
4
Favori
8.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende evkuru hangi kozmonot kalkındırıyo diyodum buymuş
  • gene iyi almış kampanya falan vardı herhalde kardeşimin bi arkadaşı eylülde aldı iphone 4S 2700 lira ödedi
  • Zamanında kredi kartına 12 ay taksitle telefon aldım bitmek bilmedi. Millet 24 ay yada 36 ay taksite razı oluyor Allah sabır versin.
  • Evladım ikinci el alsaydın bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy S kullanıyordum s4 çıkınca ikinci el s2 aldım ucuzlayınca.

Arabam 19 bin tl lik eski opel.

Bilgisayarım 2008 den kalma sadece ram ve ekran kartını yükselttim.

aferin sen devam et.
  • Hocam zamanında evkur belasına bulaşmış biri olarak yapmayın etmeyin demek istiyorum size.

Biriktirin 50-50 kenarı atın gerekirse ama ne yaparsanız yapın evkurdan ASLA ve ASLA hiç bir şey almayın!!!

Bu mağazaya 10.000 TL kadar bulaştım allaha şükür ki 2000 TL civarında kaldı 170 TL olarak ödüyorum her ay 1 seneye bitecek inşallah.
  • EVKURDAN FİLAN BİŞİ ALINMAZ BİLDİĞİN ADAMI TOKATLIYOLAR İLK ÖNCE Bİ FELSEFENİZ OLSUN PARAN YOKSA ALMA BEKLE VEYA KREDI KARTI DENE MELET VAR ONDAN CIKART ONDAN CEK FAİZSİZ HER AY ÖDE AZAR AZAR NEDEN KREDI KARTI KULLANMADIKLARI ICIN USTUNE 700 800 FAZLADAN PARA KOYUYOLAR Kİ WALLA EMEKLE PARA KAZANIYODURSUN YANI FIZIK GUCUYLE ALLAH BILIR
  • 5S'i 2250 liraya satıyoruz
  • Haşırt.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş yaa o fiyata 2 s4 alırsın zorlasan
  • NossJoe N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma ama uzmanlık dışında yorum yapma adetim değildir ama sana birşeyler söyleme ihtiyacı duydum....
    ------
    Senin aklın başka yerlerde mi geziyor... i-phone 5 alınca eline ne geçecek, galaxy s4 alınca hayatında ne değişti, bir dünya paranı ziyan edip üstüne üstlük hayatta para harcanması gereken bir sürü önemli şey dururken bir hata daha yapıp o paraylada 3-5 günlük krallık olan tatile gitmek hangi aklın eseri....
    ----
    İnternette bir karikatür vardı bazı arkadaşlar hatırlar, adamların pantolonları yırtık g..tleri açıkta birbirlerine akıllı telefon gösterip özelliklerini anlatıyorlar.... arkadada bunların pazarlamasını yapan şişman bir adam duruyor böyle insanlar olduğu sürece biz daha çok para kazanırız diyor....aynı o tarz ticarette bazı olaylar vardır parası olmayan adamdan para almayı garantilersen daha çok kar edersin, evkurun yaptığı da budur evkur gariban insanların çeşitli hevesatlarını tatmin edip yüksek karlar elde eden ve adliyede binlerce icra dosyası bulunan bir kuruluş , kredi kartı çıkmadığına göre çok yüksek geliri olmayan birisisin yoksa banka bana bile 8000 TL limitli kredi kartı veriyor ki gelir seviyem normal sayılır....paran yoksa almaya yetişemiyorsan alma konusundaki acelen niye.....
    ---
    Yeter bu kadar söylenme.... toplulumuzdaki marka fanatizminin ne aşamalara geldiğini gördükçe ülkem adına üzülüyorum , teknik olarak çok fazla birşey ifade etmeyen cihazların, gerçekte çok kaliteli olmayın aynı mamül olan etiketi farklı ürünlere binlerce lira fazla para vermek yerine ürünler hakkında ne ne değildiri öğrenmek çok zor birşey galiba....
    (örn. verilicek olursa herkes casper' ın bazı modellerine çok kötü der , hatta dandik çin malı foxconn ana kart kullanıyor derler, aynı tarz insanlar apple cihazlara ağzının suyu aka aka bakarlar ama bilmezler ki, apple ' ın bazı modellerinde casper' ın kullandığı anakartın olduğunu, bilmezlerki iphone serisinin büyük bir çoğunluğunun elektronik mühendisliğinin foxconn firması tarafından yapıldığını , üretiminin foxconn tarafından yapıldığını... bunun gibi bir sürü örnek 1 tane elma işarete 4000 TL pahalı yapıyor ürünü...(bu arada apple ' ı apple yapan yazılımdır ben işin teknik kısmını yazıyorum biraz ön yargıların marka fanatikliğinin yenilme zamanı geldi de geçiyor bile)
    -----
    Yani İ-Phone kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu ego tatmini için bu cihazları alıyor yoksa kullanış olarak (eski bir i-phone kullanıcı olarak söylüyorum) çok bir esprisi yok, interneti tam kullanamıyorsun , flash desteği yok java desteği yok , bir çok sitenin büyük bir çoğunluğu göstermekte sıkıntı çıkartıyor...yani hiçbir zaman PC yerine kullanırım mantığı güdemiyorsun yine PC ihtiyacı duyuyorsun , samsungta cihazlar o kadar çok geliştirilebiliyorki eğer yazılım bilgin varsa pc kadar herşeyi yaptırabiliyorsun hepsinin kendine göre artısı var....
    ------
    İ-PHONE 5S kullanıyor olman senin maddi imkanlarının iyi olmadığı gerçeğini gizlemeye yetmez, seni daha zengin göstermez, seni daha saygın bir kişi yapmaz sen anca kendi kendini kandırırsın, hatta gerçekten maddi durumu iyi olan insanlar bazen " yiyecek ekmeği olmayan insanlara bak allah akıl fikir versin dediği durumlara çok şahit oldum... bu cihazlara paran olmadığı halde uzun vadelerle borçlanıp sahip olmak birde bunu taksitli aldığını söylemek seni onure edeceğine yerin dibine sokması gerekir...gösterişin de bir sınırı var.... hiç dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum ama otomobil alanlarda da durumu yeterli olmayanlar gider sıfır ve üst sınıf araçları 10 yıla kadar vade ile alırlar....anlayan anlamıştır zaten ne demek istediğimi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenaline-tr -- 8 Ekim 2013; 14:57:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adrenaline-tr

Kardeşim kusura bakma ama uzmanlık dışında yorum yapma adetim değildir ama sana birşeyler söyleme ihtiyacı duydum....
    ------
    Senin aklın başka yerlerde mi geziyor... i-phone 5 alınca eline ne geçecek, galaxy s4 alınca hayatında ne değişti, bir dünya paranı ziyan edip üstüne üstlük hayatta para harcanması gereken bir sürü önemli şey dururken bir hata daha yapıp o paraylada 3-5 günlük krallık olan tatile gitmek hangi aklın eseri....
    ----
    İnternette bir karikatür vardı bazı arkadaşlar hatırlar, adamların pantolonları yırtık g..tleri açıkta birbirlerine akıllı telefon gösterip özelliklerini anlatıyorlar.... arkadada bunların pazarlamasını yapan şişman bir adam duruyor böyle insanlar olduğu sürece biz daha çok para kazanırız diyor....aynı o tarz ticarette bazı olaylar vardır parası olmayan adamdan para almayı garantilersen daha çok kar edersin, evkurun yaptığı da budur evkur gariban insanların çeşitli hevesatlarını tatmin edip yüksek karlar elde eden ve adliyede binlerce icra dosyası bulunan bir kuruluş , kredi kartı çıkmadığına göre çok yüksek geliri olmayan birisisin yoksa banka bana bile 8000 TL limitli kredi kartı veriyor ki gelir seviyem normal sayılır....paran yoksa almaya yetişemiyorsan alma konusundaki acelen niye.....
    ---
    Yeter bu kadar söylenme.... toplulumuzdaki marka fanatizminin ne aşamalara geldiğini gördükçe ülkem adına üzülüyorum , teknik olarak çok fazla birşey ifade etmeyen cihazların, gerçekte çok kaliteli olmayın aynı mamül olan etiketi farklı ürünlere binlerce lira fazla para vermek yerine ürünler hakkında ne ne değildiri öğrenmek çok zor birşey galiba....
    (örn. verilicek olursa herkes casper' ın bazı modellerine çok kötü der , hatta dandik çin malı foxconn ana kart kullanıyor derler, aynı tarz insanlar apple cihazlara ağzının suyu aka aka bakarlar ama bilmezler ki, apple ' ın bazı modellerinde casper' ın kullandığı anakartın olduğunu, bilmezlerki iphone serisinin büyük bir çoğunluğunun elektronik mühendisliğinin foxconn firması tarafından yapıldığını , üretiminin foxconn tarafından yapıldığını... bunun gibi bir sürü örnek 1 tane elma işarete 4000 TL pahalı yapıyor ürünü...(bu arada apple ' ı apple yapan yazılımdır ben işin teknik kısmını yazıyorum biraz ön yargıların marka fanatikliğinin yenilme zamanı geldi de geçiyor bile)

+1907.

Bu arada ek bilgi, 3200 liradan Türkiye Ön siparişi alan Iphone 5S'in Apple'a maliyeti 395 lira.

• Geçen yıl arkadaşım s3 almıştı 2bin civarı bir paraya dışarıda 1400 lirayken.
    Samsung üstüne 5 tane model çıkardı daha adamın 1 yıl taksidi var gelmiş bana artistlik yapıyor senin ayfon 3gs bunun yanında çöp kalır diye...
    Aman çöp kalsın ben kaç paraya aldın dediklerinde utanacağım bi telefonu almam.
    Yazık günah o verilen paraya
  • evkurda kartsiz taksit secenegi oldugundan pahaliya satiyorlar 300-400 lira. yuzyilin enayisi secilebilirsin ederi 1500 tl eden telefona 2800 verdigin icin.

bu arada yaş 18in alti mi?

• Konu sahibi ve konu % 100 FAKE
    Arkadaşlar sizi sazanlıyor yemeyin...
  • ikibinsekizyüz lira vereceğime 5'e, çöp S3 alırım daha iyi.
  • etrafa saçıcak kadar zenginsen hiç sorun değil yani banane ama yazık günahtır orta halli hatta biraz zengin bile olsan o para verilmez.Alanlar oldukça o fiyatlar dahada artar zaten her yeni telefon öncekinden daha yüksek fiyatta giriyo nasılsa alıyolar deyip geçirebildiklerine geçiriyolar.
  • Adam konuyu açtığına pişman arazi oldu
  • Evkurun sahibini merak edenlere;

Evkur suan Sultanbeylinin yarisina sahip. Bu yuzden Sultanbeylide tapu dagitilamiyor. Sultanbeyli eskisen mafyalarin cirit attigi yerlerdi ve zorla topraklarini aliyorlardi insanlarin. Simdi kim bu adam anlayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 8 Ekim 2013; 15:47:17 >
  • O paraya cbr 125 alır paşa paşa gezerdim vay arkadaş :)
    Bu arada bmw si olupta benzini olmayan adamlar gibi olursun benden söylemesi :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.